Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieróżowe okulary

Wyobrażacie sobie jaką super laska np. na grzybach albo

Polecane posty

Gość nieróżowe okulary

nie wiem na rybach?? Albo zeby miała jakieś ciekawe hobby jak akwarystyke, filatelistyke, numizmatyke lub nie wiem cos innego. Powiem wam że ja osbiście niespotkałem sie z tym. A przeważnie te tzw. super laski to tylko maikir, fryzjer itp. Nie wyobrażam sobie. Ale może wy spotkaliscie sie z takim przypadkiem;)

Gość te prowokacje są
coraz durniejsze. filatelistyka to ciekawe hobby? Ewidentna prowokacja :classic_cool:

Gość nieróżowe okulary
A dlaczego prowokacja?? Nie mówie tylko o tym. Podałem tylko przykład. Ale nawet to jest ciekawsze niż tipsy, ciuszki, manikir, fryzjer... Nie widziałem też atrakcyjne dziewczyny która np. pasjonuje sie żeglarstwem. Przykłady mozna by mnozyc.

Gość bo dla ciebie
atrakcyjna dziewczyna to taka co: - siedzi codziennie u fryzjera - na solarze - ma 5 cm tipsy to nic dziwnego. Ale to twój problem a nie atrakcyjnych dziewczyn z ciekawą osobowością bo takie zwykle nie mają tipsów :P

Gość nieróżowe okulary
Nie poprostu, patrze i widze. Facecie przyznaja mi racje.

Gość twims
Ja znam mega atrakcyjną, zadbaną laskę która pasjonuje się myślistwem (tzn jeździ na polowania, i poluje), żeglarstwem a i pójściem na ryby nie pogardzi :)

Gość twims
A zresztą temat to raczej durne prowo, albo autor w doopie był i goowno widział, bo na żaglach, nartach czy desce super lasek nie brakuje..

Gość Karczmarztomprawdyciniepowie..
Super laska bardzo często robi takie rzeczy, a zawsze ma jakieś hobby. Śliczne samice chodzą wyłącznie na imprezy.

Gość kubelwagen
albo na survivalu :D

Gość nieróżowe okulary
''Ja znam mega atrakcyjną, zadbaną laskę która pasjonuje się myślistwem (tzn jeździ na polowania, i poluje), żeglarstwem a i pójściem na ryby nie pogardzi'' Ciekawe. Nie chce mi sie wierzyc :P

Gość pełno jestv kobiet
szukających grzybów, przy głównych ulicach i autostradach :)

Dla autora pewnie super laska musi mieć szpilki, fryz prosto od fryzjera, miniówę, bluzkę z dekoltem tipsy, perfumy itp :) a ta sama dziewczyna w lesie ubrana w kalosze albo na rybach w obuwiu sportowym już nie jest super laską :p

autor ma racje ale to jest normalne bo kobieta wystarczy ze jest nie musi miec zainteresowan bo po co skoro faceci mają miec

Gość JuliannaZOdzysku
Ja nurkuję i mam tak samo - nie spotykam w tym gronie interesujących facetów, oprócz tych 10-20 lat starszych :/

Gość fan sa mooprony
w szpilkach chodzic po lesie i zbierać grzyby..... takie rzeczy to tylko w T-mobile.

Plastiki nie maja zadnych pasji, nien jedna poznalam i sie przekonalam, jakie z nich gowna. Zanudzaly mnie opowiesciami o tipsach, urodzie innych kobiet, soloarze, seksie itp. itd. zenua.

Gość TY WYZEJ...
bo te obecna super laski, nie mają wykształconego poczucia smaku :O Dla nich bycie atrakcyjną to własnie fryz, tipsy i solar . Dla mnie atrakcyjna laska to nie taka co zalozy krótka mini i szpilki, tylko taka z ktorą mozna byloby pogadac nawet i tej filatelistyce :P To taka która zamiast siana ma inteligencję w mózgu. To taka, która ma rozne zainteresowania, jest oczytana , wesola i jednoczesnie skromna .

o znaczkach chcecie z nimi gadac...??? nic dziwnego ze nie mozecie takich znalezc ;) gdyby ze mna laska chcialaby gadac o znaczkach to sorry ekhm nara... ;)

Gość nieróżowe okulary
''Dla autora pewnie super laska musi mieć szpilki, fryz prosto od fryzjera, miniówę, bluzkę z dekoltem tipsy, perfumy itp'' NIE!!! Po prostu musi być bardzo atrakcyjna. Chyba nie musze mówić jak wyglada atrakcyjna laska. Wąska talia, ładny tyłek, biust i ładna twarz. Ogólnie o ładnej aparycji itd. Jeslik ktos tam widział to miło że jednak mozna znaleść. Jednak to rzadkość. Bywam w górach np. kobiety które chodzą w górach, wspinaja sie itd albo maja już swoje lata, ajeśki sa młode, to cóż do atrakcyjności to im brakowało. Dlatego może jest frafne, że im ładniejsza laska tym bardziej pusta

Gość koszysta
okoliczności górskie nie sprzyjają raczej ukazywaniu urody... to trud, pot i łzy... szpiki na giewoncie :D i nie chodzi mi o tytuł serialu... widziałam laski, które pewnie chciały być super wszędzie i na Giewont szły w szpilkach :D

Gość nieróżowe okulary
No własnie. Albo kiedys jadę rejsowym autubusem z jednego dużego miasta do drugiego. Przez W-we. W Okeciu wysiadała ekstra super laska. Ale cóż. Ja rozumiem gdyby ta kałuża była po kostki. Ona juz praktycznie wyschła miała 1-2mm głebokosci. ''-Ojejeu! Tu jest woda! Ja tu nie wysiadam! :D

Gość katewhiil
a czym ma sie zajmowac kobieta? akwarystyka? grzybami?? :D chyba sobie żartujecie, to nudne. chodzic po górach rzeglowac? a po co?? konieta musi dbac o urode a nie zjmowac sie głupotami.

Gość belle_Esmeralda
Uwielbiam wędkować i zbierać grzyby ;) a do fryzjera nie chodzę

Gość Tomasz Sawyer
w dupie byliscie i gowno widzieliscie

Gość twims
"''Ja znam mega atrakcyjną, zadbaną laskę która pasjonuje się myślistwem (tzn jeździ na polowania, i poluje), żeglarstwem a i pójściem na ryby nie pogardzi'' Ciekawe. Nie chce mi sie wierzyc " No to powtarzam, w doopie byłeś i goowno widziałeś chłopaczku.

Gość a pole a pole
ja jestem laska a np. lubie wyścigi F1 oglądać i chcialabym pojechać na wyścig kiedys :P zeby zobaczyc na zywo :D to jest moje najwieksze zainteresowanie :P