Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieróżowe okulary

Wyobrażacie sobie jaką super laska np. na grzybach albo

Polecane posty

Tak dla jasności, mówimy o osobach po prostu atrakcyjnych czy o tych zrobionych, niekoniecznie równie ciekawych o 7 rano?

Gość nieróżowe okulary
Rzecz jasna o takich atrakcyjnach. O kobietach.

To bez problemu jestem sobie taką kobietę wyobrazić w każdej sytuacji. Tym zrobionym się nie dziwię, w końcu w swój wygląd wkładają tyle energii, że mało czasu zostaje na cokolwiek innego ;)

Gość GreenBra
Ja znam wiele niezłych lasek ktore maja fajne niespotykane hobby :) sama jestem dziewczyna ale musze powiedziec ze niektore z nich sa sexi w tzw strojach roboczych czy mundurach ehhh...

Gość kanapka z nutellą
każda kobieta ma jakieś zainteresowania...niektóre są tylko troszkę mniej "ambitne:;)ja interesuje się motoryzacją a w szczególności motocyklami...sama jeżdże od kilku lat....:)

Gość moorland przecież
ty jesteś paszczurem :classic_cool:

Gość zakręcona koniczynka:)
cześć, głupotki wypisujecie ja jestem atrakcyjną kobietą, nie jakąś przypaloną solarium blacharą i mam mnóstwo zainteresowań, zaczynjąc od biegania, jogi, fitnes , pływania, poprzez elektronike , prawo , telekomunikacje, psychologie, kino po wędrówki górski czasu na to wszystko nie starcza, bo jeszcze praca studia:)

Gość Patrycja78c
jeśli wyznacznikiem atrakcyjności są jedynie tipsy,solarium i szpilki, to ja wysiadam...

''ja jestem atrakcyjną kobietą, nie jakąś przypaloną solarium blacharą i mam mnóstwo zainteresowań, zaczynjąc od biegania, jogi, fitnes , pływania, poprzez elektronike , prawo , telekomunikacje, psychologie, kino po wędrówki górski czasu na to wszystko nie starcza, bo jeszcze praca studia'' Chciałbym spotkać taką dziewczyne jak Ty ;)