Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET MA PLANY POWAZNE

witam, zanim sie osiwiadcze mojej niunii, chce z nia pogadac o porodzie

Polecane posty

Gość FACET MA PLANY POWAZNE

a konkretniej przedstawic moje stanowisko :) ja to widze tak . albo cesarka . albo operacja zwezenia pochwy po porodzie kocham moja Jole ale nie chce znalezc sie w takiej sytuacji, ze ona urtodzi mi dziecko a potem nie bede nic czul w czasie seksu (ani zreszta ona)

Gość fvefrv
i właśnie cała polska sie dowiedziala że twoja jola po porodzie bedzie mieć zwęzaną pochwę a ty za duzo najwidoczniejw gaciach nie masz:D

Gość fvefrv
a tak w ogóle to 7/10 potrenuj jeszczeodpowiednie słownictwo:D

Gość szczerze........
lepiej nie zgadzaj sie na naturalny poród: raz ze wzgledu na straszny ból dwa jest szybciej trzy nikt nie cierpi cztery dziecko nie urodzi sie prawie, że uduszone pięć mi kazali rodzic naturalnie to myslałam ze osram sie z bólu sześć zakonczyło sie u mnie cesarką wiec zadnych powikłań nie było, teraz facet mi mówi, ze jestem ciasna jak dziewica siedem moja kumpelaktora rodziła natralnie ma pipie szeroką jak wiadro, osiem nie moze teraz utrzymac moczu, bo źle ja nacieli przy porodzie dziewiec spoko facet z Ciebie. pozdro

Gość tgese
ty sie zastanowi powaznie facet czy cchesz miec dziecko, bo ponoc kobiecie wiednie picza na skutek dzialania hormonow ciazowych i po porodzie, a nie przez samo przejscie dziecka :D

Gość wielka_fankaaa
To jest tylko mit i mojim zdaniem nie prawda. Sama urodzilam dziecko i oczywiscie ze na poczatku jest roznica bo wszystko sie musi skurczyc do normalnych rozmiarow, ale pozniej wszystko wraca do normy i moj maz nie czuje zadnej roznicy z prdzed porodu

Gość fvefrv
do szczerze.... co oznacza lepiej sie nie zgadzaj na naturalny poród? cesarka jest robiona kiedy są wskazana do tego a ty zachowujesz sie jak przekupa z targu

Ja tam jestem za tym, że powinna być wolność wyboru 🖐️ Jak się jakaś panicznie boi itp to jej sprawa przecież... no, ale to tylko kolejny pretekst do zarobku prawda, dasz w łapę to i lekarz zaświadczenie wystawi 🖐️ Z tym, że dalej nie rozumiem co autor chciał nam przekazać swoim tematem? :D

Gość fvefrv
heh... powinna miecwolnosc wyboru ale w panstwie gdzie sluzba zdrowia sie utrzymuje tylko ze skladek a panstwo nie dokłada to o czym my mówimy?:) juz nie gadaj ze trzeba dać lekarzowi w łape bo kolejna sie na wszystkim zna...

A co nie? Jak nie masz wskazań do cesarki to Ci żaden lekarz nie zrobi bo Ty powiesz w dniu porodu idąc do szpitala, że tak sobie chcesz. A przecież to kobieta rodzi więc dlaczego nie może po prostu wybrać?

Gość zgaga20
na miejscu Twojej Joli to bym odrzuciła oświadczyny :)

najlepiej w ogole nie miec bekarta, po chooja sie meczyc dla czegos, co najpierw sra pod siebie, potem rucha na potege a na koncu zdycha 🖐️

Gość wielka_fankaaa
O czym Wy mowicie?? NIE mieszkam w Pl wiec sie nie znam. Ale tutaj jest cesarka na zyczenie i do tego bezplatna. W pl nie?

No właśnie u nas już nie... kiedyś chyba jeszcze łatwiej o to było, a jak ja rodziłam to pamiętam wielka nagonka była, żeby rodzić naturalnie, że kobiety wybierające CC to złe matki bo robią to dla swojej wygody 🖐️ I weszła cesarka ze wskazaniem - nie masz zaświadczenia to nie masz cesarki... ok może lekarz prywatny wystawi zaświadczenie bez jakiejś wielkiej łapówki, ale jakby nie było - płacić trzeba 🖐️

Gość gvebaebharbh
Martva, ale ty jesteś ograniczona i prymitywna. Szkoda, że twoja matka nie myślała tak jak ty, byłaby to zdecydowana korzyść dla społęczeństwa. Tak ciężko ci zrozumieć, w tym twoim tycim móżdżku, że istnieje coś takiego jak INSTYNKT macierzyński/ojcowski i ludzie zwyczajnie CHCĄ mieć dziecko??? Ale w sumie z prymitywem nie ma co dyskutować.

to tylko zwierzecy instynkt przedluzania gatunku, gardze tym wiec lepiej zamilcz :)

Gość wielka_fankaaa
No to jakas masakra. Wogole slyszalam ze w Pl za przyjemna atmosfera na sali porodowej nie jest. Natomiast ja bylam naprawde dobrze traktowana. Ciesze sie ze nie rodzilam w pl. JESLI bym powiedziala ze chce cesarke to nikt by z tego wielkiego halo nie robil

Gość gvebaebharbh
"gardze tym wiec lepiej zamilcz" buahahahaha mam zamilczeć, bo taka kretynka jak ty mi każe?? Dobre sobie:D:D Jesteś dto razy gorsza niż najbardziej zwierzece zwierzę, już pawian ma wyższe IQ niz ty, więc to ty zamilcz:D

Hehe :p oj autorze :p pewnie sie zdziwisz ale po porodzie wszystko w 99% wraca do normy i mój mąż mówi że nie ma żadnej widocznej różnicy, ja mogę to potwierdzić bo na prawdę nie ma różnicy, wszystko nawet wyglada tak samo jak przed porodem. Oczywiście nie natychmiast ale po jakichś trzech miesiącach jest jak było

Powiem Ci, że np ja miałam tak pół na pół na porodówce. Pierw była yebnięta położna to po 5 minutach jej gadania miałam łzy w oczach, ale na szczęście akurat to była zmiana i przyszła do mnie inna młoda - zayebista wspaniała babeczka... Lekarz był przy mnie jakieś 15 minut jak już rodziłam - wszedł na sale, przeczytałam, że pierwszy poród " aha no to tniemy krocze, będzie szybciej" :O Ja akurat byłam przeciwniczką takiego rutynowego cięcia i uprzedziłam położną wcześniej to ona sama powiedziała lekarzowi, że nie bo ona chce wykonać masaż szyjki.. bolało jak sam skurwysyn, ale wiedziałam, że boli bo boli, a ona się stara jak może.. po porodzie już na sali były różne babki - jedna bardzo fajna " jak chcesz dać mleko tam masz butelki, robi się tak i tak, tyle i tyle... " Inna przyszła i z mordą czemu moje dziecko na wadze nie przybiera, czy ja qrwa karmić nie umiem czy co... bez gadania wsadziła mi rękę w koszule sprawdzić czy mam pokarm :O Chyba bym ją zyebała gdyby nie to że mleko trysnęło jej po oczach i lałam się z niej 🖐️ Niestety zauważyłam u siebie, że pracownicy szpitala starszej daty zachowują się jakby robili nam łaskę, że wybrali taki zawód, tak jakbym ja ich zmuszała do pracowania tam i w tym akurat zawodzie :O 🖐️

napisz jeszcze, czy sie kurva zesralas skoro tak chetnie opisujesz swoje intymne przezycia :o 🖐️

Ano zesrałam się w domu przed wyjściem do szpitala 🖐️ Jak Ci temat nie odpowiada to widzisz o czym gadamy, nikt Ci nie każe czytać więc łaskawie spierdalaj z wątku, który Cie nie dotyczy 🖐️

Gość wielka_fankaaa
No ja tez mialam masakre , rodzilam 48h . Lekarze i polozne byli wspaniali. Tylko jak juz wytrzymac nie moglam ,to zaczelam kurwowac ile sie da na lekarzy. A tu sie okazalo ze lekarz polak. Co za wstyd.

to nie jest twoje prywatne forum i moge sie wypowiadac kiedy i gdzie mi sie zachce 🖐️

Hehehe ja akurat szybko miałam, ale też klęłam :D Położna w sumie nic nie mówiła na to, wcześniej tylko mi mówiła, że jak nie będzie potrzeby to żebym się nie darła bo niepotrzebnie siły będę tracić... no i nic nie krzyczałam tylko między parciami "o qrwa, ja pierdole nie mam siły" :D :D :D No i tylko właśnie gdyby nie takie wymuszanie tego czy owego to byłoby spoko

No to się wypowiadaj do woli na temat, a nie podniecasz się moimi wypowiedziami i co w nich opisuje 🖐️ Generalnie pisz gdzie co chcesz bylebyś nie pisała do mnie i w moim kierunku w dniach gdy nie łyknęłaś prochów 🖐️

Gość wielka_fankaa
Wdniach gdy nie lykalas prochow-to bylo dobre:D:D:D Martva- Jesli nie chcesz miec dzieci to ich nie miej ale nie obrazaj ludzi ktorzy je maja.

Gość wielka_fankaa
blondynka-mam jeszcze jedno pytanie. Moze wiesz...Czy w pl duzo osob decyduje sie na porod rodzinny ?? Bo tutaj to juz norma a nie pojedyncze przypadki. Byl przy Tobie maz?? Moj byl i plakal razem ze mna:D:D:D:D