Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Dziewczynki, pomocy...

Polecane posty

Kupilam przecudne skorzane szpilki na platformie. rozmiar 40 byl na mnie duzo za duzy, a 39 ciut mnie cisneo. jako ze to skora naturalna w nadzieje ze butki sie rozejda wzielam 39... od tygodnia kombinuje i nie moge ich rozepchac. Byly juz u szefca na kopytku, ale albo on nic nie zrobil, albo to nic nie dalo, siedzialam juz w nich w mokrych skarpetkach(tak ktos radzil ) ale po parunastu minutach nie mialam czucia w palcach. Szpilki sa piekne, zaplacilam za nie ponad 200 zl. i co teraz? Macie jakies metody na rozepchanie bucikow? Nie zaluje ze nie wzielam 40 bo roznica byla ogronma i naprawde byly duzo za duze...

Przyszło mi jeszcze do głowy, że w sklepach obuwniczych są takie pianki do kupienia, właśnie aby rozciągnąć buta. A tak to staraj się przecierpieć i pochodzić w nich po domu.

A jest wogole nadzieja ze sie rozciagna? Bo ja juz ja stracilam.... Zakupie w poniedzialek ta pianke, moze cos pomoze, a mialam je zalozyc jutro na wazna impreze... Calu ubior zaplanowalam pod te buciki....

Gość a co!
mi się jedne buty dopiero po roku rozciągnęły, więc szansa jest. Nastepnym razem bierz takie buty, które pasują. Ja już więcej tez nie kupie żadnych w nadziei, że się rozciągnął

Wyczytalam kolejny cudowny sposob. Namoczylam skarpetki w wodce i wypchalam nimi pantofle. mam nadzieje ze nic im nie bedzie, tzn. nie zniszcze ich, a jedynie rozciagne