Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka88

sprzedam sukienke 34-36 biel

Polecane posty

Gość BEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wielka beza bezguście

Gość gbdrsgbdeghdrhh
suknia ładn,a ale chyba na Tobie coś nie leży w biodrach albo tak fotka wyszła

Gość Paulka88
te foto w linku nie bylo na mnie co pisalam i to ten model ale nie ta suknia, nikomu niekarze na hama kupywac mi sie wydaje ze powinny sie wypowiadac zainteresowane, ale taka rola zazdrosnych tak jak pisały wczesniej inne osoby, nie sadze zebym niemiala gustu bo widzialam jak zareagowli goscie pod kosciolem gdy zobaczyli nastepna panne mloda to kazdy powiedzial ze niema porównania a nastepni goscie zamiast patrzec na swoa panne to zwracali uwage tylko na moja sukienke ale ja bylam bardzo zadowolona z niej :))

Gość Paulka88
Pozatym na zywo wyglada inaczej i mozna niezakladac halki na kolach wtedy jest mniesza i bardziej prosta ;))

Gość Alakabama
Jest przepiękna:) Szkoda, ze nie mój rozmiar i slubu nie planuje;) Inaczej brałabym od ręki! Dla mnie rewelacja. Nie słuchaj wrednych komentarzy, zawiść i głupota ludzka nie mają granic! Pozdrawiam

Gość ale jaja jak berety
Do: ładna sukienka i nie sluchaj cytat tych idiotek co krytykują cenę ciekawa jestem czy same sprzedałyby coś co kosztowało 4tys za 500zl 1500 najmniej weź za nią. Ludzie naprawdę są tak chamscy i zawistni, że nawet ich zazdrość zżera na samą myśl, że ktoś moze zarobić sprzedając sukienkę 1000zl Opanujcie sie idiotki Jak ona zarobiła na niej 1000 zł, skoro zapłaciła za nią 4 tys. Prosta matematyka 4000-1000= 3000 Czyli straciła 3000 tys a nie zarobiła

Gość Paulka88
dziewczyny zalozylam ten temat nie po to zebyscie zarly sie czy ktos kogos obrazal , ale moim skromnym zdaniem te co oceniają i obrażają tu ludzi i mówią ,że ktoś jest tępy bo tak czy tak... No paranoja, ale to jest wlasnie prawdziwy przyklad, tylko mało inteligentne osoby potrfią pisać takim prostym by nie pisac idiotycznym slangiem ulicznym..