Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka88

sprzedam sukienke 34-36 biel

Polecane posty

Gość PEWNIE ŻE MU ZABROŃ!!!
400-500zł było by??

Gość PEWNIE ŻE MU ZABROŃ!!!
pytam się za ile sprzedasz??

Gość Paulka88
mam jeszcze szyte specjalnie do niej bolerko z takim samym wzorkiem z koralikami na rekawkach biale, rekawiczki tez z krysztalkami svarowski i welon tez z rozsypanymi krysztalkami zdj moge wyslac na meila :))

Gość Paulka88
myslałam za ok 1000 zł wiem ze to dużo ale kosztowała 4 tys w salonie w krakowie i nie ma nic zniszczonego do tego po praniu

Gość jazhjfzsbxjn cbnm
a co kogo obchodzi ze ty dałaś 4tys, nikogo, śmieszą mnie takie dziewuchy, hehe ALE JA DAŁAM 4 CZY 5TYS ZŁ, a innych to guzik obchodzi, uzywane to używane, koniec ktopka

Gość Paulka88
Ma to duże znaczenie bo to że sukienka kosztuje ponad 4 tys nowa a nie 2 mówi o tym ,że jakośc matriałow jest nie do porównania, szycie jak i wykończenie w cenie ma wielkie znaczenie.

Gość incognito2011
A masz zdjecie jak na tobie wygladala? Bo troche co innego wyretuszowane na modelce a co innego "w realu". Nie wiem co jest pod drugim linkiem bo sie nie otwiera.

Gość Paulka88
jasne mam ale nieumiem dodac na internet wiec moge wyslac na meila nawet kilka :))

Gość Paulka88
ale trzeba przekopiowac caly adres a nie kliknac

Gość Paulka88
wiem, bo widzialam jakie wrażenie zrobiła na wszystkich, pozatym na żywo wygląda dużo lepiej, tylko niestety niemam jej zabardzo gdzie trzymac. Intognito napisz na meila to wysle Ci wiecej zdj.

Gość heheheheheehehehehehehehe
tyle w temacie,

Gość Paulka88
jeszcze aktualne :)

Gość ładna sukienka i nie sluchaj
tych idiotek co krytykują cenę :o ciekawa jestem czy same sprzedałyby coś co kosztowało 4tys za 500zl :o 1500 najmniej weź za nią. Ludzie naprawdę są tak chamscy i zawistni, że nawet ich zazdrość zżera na samą myśl, że ktoś moze zarobić sprzedając sukienkę 1000zl :o Opanujcie sie idiotki

Gość Paulka88
Dziękuje w sumie to masz racje, przykre to, ale może ktoś bedzie zainteresowany i bedzie wstanie zaplacic wiece niz 500 zł :)

Gość chyba cię babo pokopało
szczerze wątpię aby ktoś to coś kupił

Gość Paulka88
są różne gusta to,że tobie sie niepodoba moglas zachowac dla siebie mnie to nie rusza bo wiem jak bardzo podbała sie tym co widzieli ją na żywo, w życiu nieczułam się bardziej wyjątkowo jak w tej sukni :) Chcialam zeby ktoś mógł przeyc cos podobnego :))

jak by cię nie ruszała moja opinia t byś na nią nie odpowiadała, kobieto zrozum ze nikogo to nie obchodzi ze ty dałaś 4tys kompletnie nikogo, sukienka ujdzie, bywały tu ładniejsze czy brzydsze, to dlaczego nikt jej nie kupuje nikt jak jest taka suuuuper??jak by była taka wyjątkowa już bys jej nie miała, poprostu przecietna zwyjła sukienka ślubna,

Gość Paulka88
niechce wchodzic z toba w dyskusje, bo twoje myslenie pokazuje ,że masz jakies 15 lat, a w tym wieku slubu sie niebierze :)) wiec Cie to NIEDOTYCZY :P

nie nie mam 15lat tylko 23 przyszłoroczna PM, zresztą szkoda mojej uwagi na ciebie i tą wg ciebie cudowną sukienke,

Gość ŁADNA SUKNIENKA,
Podoba mi sie, ale mnie nie stac,

Gość jest ok ta suknia
"chyba cię babo pokopało" - ty wredny okropny babsztylu po co tutaj dyskutujesz skoro nie jesteś zainteresowana i zawistnie dogryzasz autorce? po co to robisz bo nie rozumiem? autorko nie przejmuj się ta zazdrosna jędzą, pewnie sama kupiła jakiś badziew (sukienkę) i teraz się wyżywa i opowiada jak to jej nie obchodzi ze tyle a tyle wydałas. a do babsztyla -to jest bardzo istotne ile ktos wydał na suknę bo świadczy tak jak autorka napisala o tym z jakiej półki cenowej i jakościowej jest produkt az zasady bierzemy połowę ceny za używana suknię więc nie pieprz już głupot i spadaj stąd

Gość cyba cie babo pokopało
nie nie kupiłam jeszcze sukni, bo ślub mam za rok w lipcu, zresztą ja sprzedaję suknie ślubne, wiec u siebie sobie kupię,

Gość magdzialenka
poprosze zdjecia na maila magswi52@wp.pl prosze jezcze o napisanie z jakiego miasta i na jaki wzrost chcilalabym oczywiscie przymierzyc.

Gość Paulka88
magdzialenka : meill wyslany :)

Gość Paulka88
nadal atualne chodz są chetne na przymiarke.