Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma25

czuję się bardzo samotna

Polecane posty

Gość emma25

witam wszystkich jestem mezatka mamy dziecko ,ale ostatnio czuje sie bardzo samotna.Moja rodzina ma mnie głęboko gdzieś natomiast mąż codziennie rozmawia ze swoja strasznie mi przykro tez bym tak chciala. Nie mam koleżanek jakis pech normalnie wszystkie ktore znam i bylysmy sobie bliskie nie oddzywaja sie ,a jak zrobie pierwszy krok to pogadaja wypytaja co u mnie i na tym sie konczy.Co do męża hmmm mam pewne zastrzeżenia jest nudny i wiecznie narzeka, nie jestem z nim szczęliwa uczucie wyparowało. Jestem sama jak palec moja dzidzia jest wspaniała zawsze mnie wysłucha doradzi gygy haha. Wogole czuje sie beznadziejna ,niezaradna życiowo,do kitu.

Gość Dopeczka
Niunia, to minie....... :(:( Nie smuć się:*

Gość p. Jasia
może Twój problem polega na tym ,że koleżanki wypytają co u Ciebie ale ty już zainteresiowana ich życiem nie jesteś . Może zamiast tylko gadać o sobie zapytaj co u nich ? zaproś na kawkę ? zinteresuje sie konkretną spprawą ? może wykaż chęć pomocy w jakiejś drobnej sprawie ?

Gość Mikroklimmat27
takie życie

Gość emma25
zawsze jak dzwonie do kolezanek to pytam co u ciebie slychac ,moze sie spotkamy i takie tam i co slysze no dobrze, no mozemy sie spotkac , a co u ciebie i tyle na tym sie konczy a do spotkan nigdy nie dochodzi. kolezanki sa mezatkami ,ale jak narazie nie maja dzieci i zadnych ambicji siedza w domu.

Gość a czy zapytałas w ogole skad
nie pracują te koleżanki? Może zagonione są bo pracują i dlatego?

Gość p. Jasia
to wyznacz konkretną datę i godzinę ,zaproś w jakiejś nieabsorbujace miejsce , nie ograniczaj sietylko do pasywnego czekania . Działaj .

Gość emma25
no nie wiem czy warto się z nimi spotykać ,jak bylam w ciazay to zadna nawet nie zapytala jak sie czuje i takie tam maja mnie gleboko w d.... nie bede sie wpychac tam gdzie mnie nie chca. Najgorsze jest to ze mąż mnie drażni najchetniej wymienilabym go na lepszy model

Gość p. Jasia
z takim podjeściem do bliźnich masz spore sznase ,ze to mąż wymieni ciebie .

Gość emma25
wiem ,ale co mam zrobic zle mi z nim ?

Gość p. Jasia
nie zastanawia cie czemu wszyscy maja cie gdiześ ? rodzina , znajomi a i z męzem też chyba nie jest najlepiej ?

Gość emma25
no dziwi mnie to bardzo,ale nie wiem dlaczego tak jest z moja rodzina sama zerwalam kontakt ,ale dlaczego wszystkie kumpele uciekaja ode mnie?

Gość p. Jasia
nie podejrzewam ,zeby były to inne powody niż w innych przypadakach - samolubstwo i egoizm .

Gość emma25
moze i masz racje ,czesto mowie o sobie i to w superlatywach no i mysle tylko o sobie ,kurde a ludzie tego nie lubia fakt musze to zmienic. DZIEKI ZA OTWORZENIE OCZU ;d

Gość a czy zapytałas w ogole skad
nie da sie tak, zeby tylko o Ciebie zabiegano. Ty tez musisz pozabiegac o kogos. :)