Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeachh

Wie ktoś?

Polecane posty

Gość Yeachh

Wie ktoś może jak wyłączyć pocztę głosowa w orange i w tmobile? Na necie są kody, które próbowałam stosować ale niestety nie działają, zarejestrowałam się na stronie orange ale do zmiany ustawień potrzeba niestety kodu puk który zgubiłam, na *500 też dzwoniłam ale nic tam takiego nie ma.. Z góry dzięki:)

Gość bialczanka
na orange trzeba kod? ja wczoraj zarejestrowałam sie na stronie i wylaczyłam poczte wlasnie. W T-mobile był juz tu taki topik kilka dni temu i ktos podawał kod

Gość Yeachh
No właśnie patrzyłam na necie podają jakieś kody, żeby z orange wyłączyć ale jak próbowałam to pisze tylko 'odpowiedź sieci nierozpoznana', zarejestrowałam się na stronie orange, ale tak jak pisałam wyżej, trzeba podać kod puk żeby zmienić ustawienia, a ten kod zgubiłam cholera :/

Gość Yeachh
Dziękuję:)

Gość bialczanka
W Orange trzeba zadzwonic pod *500 i kolejno wybrac polaczenie z konsultantem(nie pamietam które to sa dokładnie cyferki, trzeba wysłuchac tych komunikatów). Opłata jest za polaczenie a nie od minuty, wiec troche Ci czasu to zajmie, ale oni tez wyłaczaja od reki.

Gość Yeachh
Próbowałam dziś tam dzwonić ale wydaje mi się że nie ma takiej opcji w tym co mówią

Gość bialczanka
zadzwon pod *500->3->2->1->1->1 i powinno Cię połączyć z konsultantem mogłam się pomylic w tych cyferkach, ale napewno jest tam taka opcja