Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfwhgjw

Czym leczyc blizny potradzikowe? Nie sa duze, ale jednak na skroniach sa widoczn

Polecane posty

Gość mfwhgjw

..e. :)

Gość mfwhgjw
up.

Gość mnhbvgcfxd
sperma, najlepiej swojego starego, wtedy sa te same geny i lepiej sie przyswaja.

Gość mfwhgjw
nie chodzi mi o puder, nie chce go uzywac, efekt maski jest i niezdrowo, chce wkoncu wyleczyc. jakies masci kremy ?

Gość kwasem migdalowym :):))
najpierw tonik przez tydzien pozniej peeling skora bez plam pryszczy i przebarwien jak nowa (oczywiscie po kilku peelingach :)

ja ,mam duzo przebarwien i czasem pryszcz m wyskoczy, zamowilam wlasnie na mazidlach.com KWAS MOGDAŁOWY i jak tylko dojdzie rozpoczynam kuracje :):)

kwas migdałowy oczywiscie mialam na mysli :) hmm zamow sobie tez i razem bedziemy sie leczyc co ty na to? :)

:) ale ja nie umiem zamawiac, a gdzie go jeszcze mozna kupic,?:) uzywam peelingow rowne co 5 dni :)

hmm a ile masz lat? bo kwas to nie zabawa tylko powazna sprawa, poczytaj na necie o peelingu kwasem migdałowym w domu, i jak się nie boisz to mozesz sprobowac! ja czytajac opinie jestem w szoku, same pozytywne, pryszcze znikaja, blizny, przebarwienia skora jest bielsza gladsza :) ja kupilam kaws migdalowy na mazidla.com musisz sie zarejestrowac i normalnie kupujesz jak na allego, przelewasz kase i czkeasz na paczke :) ja juz nie wierze w kosmetyki dostepne w drogerii czy aptece , probowalam wielu rzeczy i zadnych efektow, peeling kwasem to powazna sprawa wiec mysle ze pomoze ;)

no ja mialam raz taki powazny lek, takie duze czerwone tabletki, ten lek nazywal sie aknenormin. poczytaj o nim, b ciekawy lecz drogi, jednak mama zaplacila i juz nie mam tak jak dawniej, nawet moge wychodzic bez korektoru na policzki, lecz na skronie jeszcze musze dawac go :P a co to jest za kwas...jak hccesz go uzywac?

poczyytaj na necie ja ci moze napisze w skrocie :) peelingi kwasami np. migdałowym mozna robic u kosmetyczki jednak jest to dosc kosztowne około 200 zł za jednen peeling a zeby byl efekt potrzeba ich kilka :) ale na szczescies mozna je wykonywac takze samodzielnie w domu :) najpierw trzeba przyzadzic tonik z wody destylowanej i kwasu (w odp proporcjach) i przemywac nim twarz przez ok tydzien by przyzwyczaic skore do peelingu :) potem sie robi peeling z wody kwasu oraz jak ktos chce by byl mocniejszy z wódki,(w odp proporcjach) peeling ten powoduje łuszczenie sie skóry przez kilka dni wyglada sie okropnie jednak potem mozna pochwalic sie nową czystą skórą :) dziewczyny chwalą i efekty widac nawet po 1 zabiegu :)

wpisz w google peeling kwasem migdałowym , i poczytaj jak cie to interesuje :) mysle ze warto :) a jesli cie stac wybierz sie do kosmetyczki , mnie nie wiec sama w domu go wykonam :)