Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zdradzilam

no to zdradzilam meza po 5 latach

Polecane posty

Gość xxxzzzzwwweeee
Ewa, 33--chora to ty jestes 40 latko,bo rozpisujesz i opisuejesz swoje zycie,a potem sie wsciekasz :-)

Gość no to zdradzilam
Co lubię się bzykac i już a kochanek jest świetnym materiałem do tego:) Lubię się pieprzyć:):):

ale naprawdę tak trudno ci zrozumieć, biedaczko, że ja z tobą nie chcę rozmawiać?

Jezeli ja to wkurwialo to trzeba sie bylo rozwiesc a nie tkwic w takim patologicznym zwiazku. A niech sie zdradzaja na prawo i lewo. Najgorsze w tym wszystkim ze odbije sie to na dzieciach :-O

Gość no to zdradzilam
EWA 33 NIE MUSISZ:) LUBIE SEX A TO WAZNE DLA MNIE:)

Gość xxxzzzzwwweeee
Ewa, 33 ale jednak durna babo 40 letnia ze mną klikasz :-)wiec głupsza jestes niz ustawa przewiduje :-)

Gość no to zdradzilam
podszywie, no ameryki nie odkryles.

no tak, żeby z tobą gadać, trzeba zgłupieć chyba faktycznie już się poprawiam

21:41 [zgłoś do usunięcia]Dobrawka88 kobieto wez sie zastanow co Ty piszesz. DLa dziecka lepiej jak bedziecie razem? Dla dziecka to najgorsza rzecz teraz - rodzice, którzy sie okłamują, rodzice którz się nie kochaja i maja innych. Wez sie j**nij porzadnie i nie badz takim pustakiem jak Twoj mąż. Nic CIę nie usprawiedliwi jestes niepoważna i niszczycie oboje życie malucha. Z tym postem sie najbardziej zgadzam.

Gość no to zdradzilam
Nie jesteście za mną wiec muszę pokłamać że się ktos podszywa heheheh;):) jak ja lubię kafe

Gość xxxzzzzwwweeee
Ewa, 33--no widzisz durna 40 latko :-) jakbym ci nie napsiała zebys sioe do mnei nie odzywała,bo nie warto,to jednak byś zaprzastała swoją głowe mną :-) jednak ja wygrałam,nie ty :-) głupio madra 40 latko :-)

nie uwazam zeby moj mlody na tym cierpial. jak zobacze ze w najmniejszym stopniu go krzywdze tak z miejsca zmienie postepowanie. :D:D:D: ale Ty tego nie zauwazysz:D

Gość ja znam
faceta,ktory zdradzal swoja zone dosyc czesto,ona chyba o tym nie wiedziala,az w koncu sie on sie dowiedzial ze ona kogos ma,wooow coz to byla za afera!!!!Jak ona smiala przyprawic mu rogi hahaha.Od razu sie z nia rozwiodl,nigdy chyba nie zrozumiem dlaczego jak on ja zdradzal to bylo ok a jak ona jego to juz byla wielka draka?

Gość programistkaistka
ja znam--Bo ludzie czesto żyją zgodnie z powiedzeniem. "Co wolno wojewodzie,to nie tobie smrodzie"

Gość Dobrawka88
jednak nie wytrzymam:) i napiszę:) Jaka z Ciebie matka? Czego uczysz dziecko? Kłamstwa? Ty chcesz swiecic przykladem jako matka? Twój intelekt jest równy zero, popierają CIę róni TObie,,,też na samym początku popierałam, dopóki nie zobaczyłam, że niszczyc życie innej małej osoby. Jestes zdrajczynią swojego dziecka, skoro mąż nie pasi zachowaj twarz i odejdz z czystym sumieniem. Ale za późno.

no to zdradzilam enfant - twoja subiektywna opinia, po prostu przyznaj sie ze mnie nie lubisz. skoro to moja opinia, to jest subiektywna :O nie znam Cie, wiec kwestia "lubie -nie lubie" jest nieporozumieniem, na podstawie tego co piszesz moge wysnuc jedynie wniosek, ześ głupia jak but, co wiecej zupełnie nie rozumiesz tego co ktos Ci mowi/pisze a co nie jest zgodne z Twoim tokiem rozumowania.:O

enfant - ale ja sie nie pytalam ciebie ani o porade, ani o zdanie, wiec tym samym nie musze sie twoja opinia przejmowac, a tak poza tym mialas juz isc.

Gość Dobrawka88
DOkladnie cacy dla Ciebie są Ci, ktorzy CIę popierają, szukasz aprobaty dla swojego posępowania, usprawiedliwenia, słów, że robisz dobrze. Masz problem kobieto, dopiero to piekło się zaczyna.

Gość A twoje dziecko
Twoje dziecko potrzebuje kochających i nie udających rodziców. Tak jak Ty potrzebujesz kochającego i nieudającego męża - jeśli Twoje dziecko jest choć trochę bystre to na pewno prędzej czy później zorientuje się, że rodzice tak na prawdę udają miłość. Jesteś w bardzo trudnej sytuacji, ale miłość wymaga poświęceń - i nie chodzi mi o to, żeby spuścić uszy po sobie, przygotowywać obiadki i udawać że nic nie zauważasz. Żeby Wasze dziecko było szczęśliwe Twój mąż musi Cię naprawdę kochać i Cię nie zdradzać, to samo tyczy się Ciebie - musisz się o niego starać i nie zdradzać go. I tyle. Jak będziecie się nawzajem zdradzali: Ty go "za karę", on Cię bo nie potrafi utrzymać zapiętego rozporka - to Wasze dziecko nie będzie szczęśliwe. No chyba że jest upośledzone, ślepe i nie widzi co się dzieje z jego najbliższymi na świecie ludźmi...

Gość Dobrawka88
Ty na prawde jestes tak głupia? I Mozesz zyc z męzem obok tego wszystkiego? Byle by dziecko nie wiedziało? DOwie się, ono zbiera wszystko co wisi w powietrzu. DO wychowania dziecka też nie dorosłas.

no to zdradzilam enfant - ale ja sie nie pytalam ciebie ani o porade, ani o zdanie, wiec tym samym nie musze sie twoja opinia przejmowac, a tak poza tym mialas juz isc. no to po co mi odpisujesz, skoro moją opinią sie nie przejmujesz :D?? jak zechce to pojdę :classic_cool:

Gość sisi 25
Dobrze zrobiłaś ja Cie popieram i zamierzam to samo uczynic co ty .Ja również nie jednokrotnie zostałam zdradzona a z dobrych 10 szans miał od 3 lat ja juz sie wypaliłam została mi tylko zemsta

Gość Dobrawka88
to po co tu piszesz skoro nie interesują CIę nsze komentarze. Zjadłas wszystkie rozumy i jestes oh ah eh

Gość Dobrawka88
sisi masz dzieciaka?