Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawa_Agawa

Widziałam UFO?

Polecane posty

Ogólnie to nie bardzo wierzę, aby akurat mnie się przytrafiło widzieć UFO, ale ..... 5 minut temu siedzę sobie z mężem i mamą na tarasie i widzimy, ze na niebie coś leci - niebo jest ciemne, więc nie widać co, ale: 1. Swieci czerwonym światłem 2. leci z dużą prędkością Czasami przelatują tu samoloty, ale: - gdyby to był samolot to światełko przesuwałoby się dużo wolniej na niebie, a to coś leciało naprawdę szyblko - przeleciało nad naszymi głowami i znikneło nad lasem w takim tempie, ze nie zdążyliśmy wejść do domu po aparat - możnaby założyć, że był to samolot lecący bardzo nisko i dlatego światło przesuwało się aż tak szybko, ale wtedy usłyszelibyśmy go, a panowała idealna cisza. Poza tym samoloty w nocy mają swiatła białawe, żółtawe, a to było wyraźnie czerwone. Czy komuś się przytrafiło coś podobnego? Pytam serio - naprawdę coś przed chwilą widzieliśmy. Jeśkli to nei było UFO, to czy ktoś ma jakąś koncepcję?

Gość jedyynaaaaaa
radzę mniej pić :O

luka)) - możłiwe, ze to było to :-) Nie wiedziałam,że cośtakeigo istnieje, ale faktycznei to, co widzieliśmy to mogło byc to :-)

Gość NSA log
Wielu badaczy zjawiska ufo którzy gromadzą materiały i relacje na ten temat często kładzie nacisk na właśnie ten charakterystyczny ich element. Swoista wręcz Martwa cisza i towarzyszące jakby temu totalne znieruchomienie otoczenia w chwili gdy np coś takiego przelatuje choć ten element występuje najczęściej w sytuacji gdy obiekt przelatuje stosunkowo blisko a stan otoczenia dotyczy tego co ma pochodzenie naturalne. Wiatr. Szum drzew itp...:classic_cool: Czy to było ufo? Z twego punktu odniesienia napewno tak albowiem ufo to skrót od angielskiego zwrotu w polskim tłumaczeniu oznaczającego niezidentyfikowany obiekt latający. Jeśli nie możecie go zidentyfikować to było to ufo:classic_cool:

Gość luka000
lepsze to niz ufo robiace inwazje :P

Gość tylko 10 wpisów
tylko że chińskie lampiony nie latają z dużą prędkością :o

DUża szykość to pojecie względne -- nam się wydawało, ze leciało szybko (w porównaniu z przelatującymi od czasu do czasu samolotami nad naszymi ogródkami), ale może to nei było aż tak szybko. W kazdym razie łatwiej mi uwierzyć w lampion niż w istoty pozaziemksie nad moim domem :-)

Gość okolicewroclawia
Zalozylam tu przed chwila temat o tym ze widzialam cos dziwnego na niebie. Skad jestes? moze widzieliscie to co ja?

Gość okolicewroclawia
Hmm. Ok godz. 22.15 widzialam cala plejade takich czerwonopomaranczowych punktow. Poruszaly sie szybciej niz samoloty. Utrzymywaly szyk. To bylo dziwne.

Gość Lotus lotse
Hej polecam wam wyszukać na yt takie nagranie jakiego dokonano jakiś czas temu bodaj na niebie na Lizbona. Zapewniam że morzu rozmaitych i często infantylnych fake'ów i mistyfikacji jakie szaleją nie tylko na tym portalu to nagranie stanowi prawdziwą perełkę. Nagranie ukazuje na nocnym niebie stosunkowo szybko i prawdopodobnie na dużej wysokości przelatującą ogromną wręcz eskadre małych właśnie takich jakby czerwonawo świecących punkcikow. Jest absolutnie wykluczone aby były to jakiekolwiek samoloty bojowe czy pasażerskie bo takich zagęszczeniu po prostu by się porozbijały. Niesamowite. Jest ich cały rój. Niestety ja wam w tym nie pomogę bo zapomniałem tytułu nagrania. Nawet nie do końca teraz jestem pewien czy to była Lizbona czy Barcelona. Ale to było coś niesamowitego i przypomina bardzo opis osoby jaka tu pisze o swej obserwacji z Wrocławia.

Gość MAKSIL
NAD TARNOWEM OK 21.40 OKOLO 15 OBIEKTOW

Całkiem możliwe. Aktywność Obcych na Ziemi wydaje się niemal pewna. Podobno są w trakcie budowania swoich baz na Antarktydzie. Najgorsze jest jednak to iż, wbrew naszym oczekiwaniom, nie sygnalizują chęci do rozmów z Narodami Zjednoczonymi, chodź jednocześnie ściągają na Ziemię coraz więcej swoich jednostek. Nasuwa się wniosek że oni nie mają zamiaru iść z nami na żadne kompromisy.

Gość MAKSIL
Master a ciebie pierwszego zajeebbia:p

To nie są żarty. Jeżeli z tymi przyczółkami które tworzą na Antarktydzie to prawda, to odpowiedź na pytanie dlaczego właśnie tam jest oczywista. Tam nie ma żadnych państwa, żadnych systemów obrony przeciwlotniczej i antyrakietowej. Ziemia niczyja, idealna do wysadzenia desantu z kosmosu. Wcześniej czy później bez wątpienia podejmą próby dalszej ekspansji. Narody Zjednoczone (ONZ) oczekiwały że Obcy będą chcieli rozmawiać. Że się dogadamy. Dlatego ONZ powołała kosmicznego ambasadora, który miał w razie potrzeby reprezentować Narody Zjednoczone w rozmowach z delegacją Obcych. Problem w tym że oni zwyczajnie nie chcą z nami gadać, a sami robią co chcą.

I do czego to doprowadzi ? Pewnego dnia jakiś wielki statek Obcych zawiśnie nad Nowym Jorkiem, Moskwą, czy innym wielkim miastem i...właśnie. Co ? Szok, niedowierzanie, panika, wzajemne (i podstawne) oskarżenia o ukrywanie prawdy, zupełne rzekome "zaskoczenie".

Gość polisa09876
witam, równieź chciałabym podzielić się swoim zjawiskiem... miało miejsce ono już 2 lata temu,był to listopad, około północy kładąc się do łóżka, usłyszałam przerażający huk na podwórku, jakby uderzenie czegoś o garażowy ternit( nie wiem czy to miało związekk z tym zjawiskiem i nie mogę stwierdzic w 100% co znaczyło to uderzenie) wiec zerwałam sie do okkna przez chwilę było cicho i spokojnie, ale po chwili dostrzegłam za domem sąsiadów przerażajace czerwone światło,oczywiscie pomyslalam ze to plomienie ze moze cos sie tam pali, przestaszyłam sie i pobiegłąm budzic mamę ale spała jak zabita heh, więc spowrootem wróciłam do swojego okna a jakiś obiekt wyłonił się zza domu sąsiadów i zatrzymał na wysokości pomiędzy balkonem a dachem drugiego domu 2piętrowego,wiec dosyc nisko, cały czas z tym światłem, chwile tak postał w powietrzu i z ogromną prędkością odleciał, dosłownie ułamek sekundy:/ wygladało to na kule dosyć małą moim zdaniem ale biło takim światłem jakby było to coś dużego, no i miało jeszcze jedno światełko białe od spodu. Zastanawiaąłm sie czy bratowa coś dostrzegła(bo to nad jej balkonem stało) wiec zadzwonilam natychmiast ale pech chcial ze nie byłlo w domu u niej nikogo wtedy:/ to stało w powietrzu przy oknie więc pomyslalam, ze musialo nieźle razić im w mieszkaniu haha.bo światło było niesamowite. innych sąsiadow z osiedla nie pytałam bo nie każdy mógłby potraktowac to poważnie:/ sama nie wierzyłam dopoki nie zobaczylam sama tego obiektu, ale nadal dla mnie to jest wielka zagadka hehe. aha no i dla ciekawskich dodam,że miejsce miało w woj. lubelskim. Pozdrawiam:)

Gość spokojnie.....................
już 3 wielkie statki ufo lecą w stronę ziemi, niedługo będą zbliżać się do orbity marsa, ale nie martwcie się, oni tylko wypalą mózgi laserem :)

Gość gość
Ja też to prawda !!!! Nocowałam dziś u przyjaciółki o 22:00 siedzimy sobie, ona siedzi koło okna i nagle leci coś coś dużego cały czas się kręciło i świeciło czerwono-żółtym światłem, całą noc myślałam co to może być. Było naprawdę szybkie. !0 dni wcześniej umówiłam się z koleżanką i jak ona zaczęła opowiadać o ufo coraz bardziej pogrążałam się w śmiechu ale to prawda, ja nie wierzyłam ale teraz wierze, tylko po co ono tu przylatuje ? Po co porywają ludzi ? Te pytania się rozwiązują, dąży do tego nauki Ufologia.

Gość gość
Ja kiedyś szłam z moją ciocią na utobuś.Było już nrdzi pożno chyba po 22.00Dodam ze moj dom i droga do przystanku to sme pola i mały lasek .generalnie tala trochę dziura.Idziemy tak ..pod gorę polną drogą a tu nagle nad nami nad nam ijakby jali ś okrąg tależ czy coś i długi słup swiatła prosto ma nas dodam że było cicho.Helikopter to nie mógł być.Słysmy a ten słup światła oswiwtlał nas całą droge i leciał rowno z nami .jakueś 20 minut potem to znikło.Miejsce -powiat Cieszyn tzn. taka mała wieś pod Cieszynem,woj śląskie.

Gość gość
Ja kiedyś szłam z moją ciocią na autobus.Było już bardzo pózno chyba po 22.00Dodam ze moj dom i droga do przystanku to same pola i mały lasek .generalnie taka trochę dziura.Idziemy tak ..pod gorę polną drogą a tu nagle nad nami nad nam jakby jakiś okrąg talerz czy coś i długi słup swiatła prosto ma nas dodam że było cicho.Helikopter to nie mógł być.Szłyśmy a ten słup światła oswietlał nas całą droge i leciał rowno z nami .jakieś 20 minut potem to znikło.Miejsce -powiat Cieszyn tzn. taka mała wieś pod Cieszynem,woj śląskie.