Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja23-93

On ma 42 ja 20 lat...

Polecane posty

Gość kaja23-93

jest rozwodnikiem ma dziecko,znam go od 4 lat i tak samo dlugo kocham go, probowalam odkochac sie ale nie potrafie,przez te 4 lata robilam wszystko zeby mnie zauwazyl kilka miesiecy temu udalo sie, zaczelismy rozmawiac,zaczal bardziej sie mna interesowac, chce mnie blizej poznac,kocham go ale boje sie tego zwiazku...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaahghg
kim on dla ciebie jest? wykladowca? skad go znasz?

Gość kaja23-93
poznalismy sie przypadkiem,przez moja znajoma

Gość bardzo bardzo seksii
taki układ jest najlepszy dla obu stron pod wieloma względami min dla kobiety meżczyzna dojrzały to bardzo ważna kwestia, dla mężczyzny ona młoda atrakcyjna itd . jedno i drugie współgra pod warunkiem tego co ich połączyło MILOSC , bo o tym mowa

Gość LittleMe
Związek beznadziejny, bo na dyskotekę już z Tobą nie pójdzie, nie zabierzesz go też na imprezę do znajomych, bo chyba źle czułby się w towarzystwie 20latków, a Ty na imprezie 40stolatków... Za 10 lat on będzie po prostu stary.

moja kolezanka jest z takim panem ona 25 on 45, juz jej dziecko sprawil-malzenstwo, bogaty rolnik, fajny facet, ona ladna i mloda. to ma swoje plusy, on na roli, ona w dopu-taka zawsze zadbana byla, ladna i czysta, bedzie dbala mu o dom:) to ma sens.