Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena_Oceaniczna

Piszemy bajkę!

Polecane posty

Gość ,,,frotka
znowu :O

Gość kuwetakoteczka99
,,,plywaly trzy piekne syrenki z osranymi ryjami...

Gość dalekooddomu_aaaaa
i zastanawiały się kto im je osrał i jakby się na nim zemścić

Gość jaaaaaaaaaaaaaa63597
Okazało się że sprawcą był edzio cullen

Gość a tak naprawde to był
Edward listonosz :)

Gość kuwetakoteczka99
Edward byl dobrym czlowiekiem i...

Gość dla frajerów w krajuuu
obwiązał się pasem szariata..

Gość eeeeeecooooooo
lubił brać w pupke

Gość kuwetakoteczka99
byl on bardzo nie wyrzytym czlowiekiem...

Gość ale za to bardzo
kochał zwierzeta

Gość kuwetakoteczka99
mial 2 koty, psa, swinie 4 i...

Gość 100dentka.
, ktorym kazdej nocy...

Gość piczekson orange
kafe to jest bajka ktoś wyjedzie za granicę np. do wielkiej brytanii i już myśli że jest anglikiem a kurva jest sikiem jest dla angoli mniej warty niż kupki ich psów i kotów ! a Polski nie szanują tanie kurvy (tyczy sie również a może głownie mezczyzn) z wsi polskich nie szanują Polski i tradycji a mówią w naszym jezyku powinni im odebrać obywatelstwo1

Gość mariolaaaaaaaaa
jadł ich kał

Gość ale za to bardzo
piczkenson masz racje. wracajac do naszej bajki to Edward bardzo dbał o sowje zwierzeta i krzywdy im nie dal zrobic

Gość piczekson orange
przecież tu sie nie da bajki pisać zobvacz jaka hołota ... no ale ja sprobuje Całe dnie poświęcał na zbieranie muszelek i wrzucanie ryb oraz meduz które wyrzuciło morze do wody spowrotem ...

Gość kuwetakoteczka99
lubil szczac na morde deilom takim jak ty w anglii, dobranoc

Gość piczekson orange
szczać morde i osrane tyle masz do powiedzenia? to spierdalaj tyle ci powiem w twoim jezyku bo widac taka twa kultura piszmy tą bajkę . tylko jakoś kulturalnie

Gość kuwetakoteczka99
idz lepiej sobie zwal a nie piszesz jakas zjebana bajke imbecylu

Gość piczekson orange
poplakałem sie 😭

Gość aletakafetoszittttt
Tak właśnie DEBILNIE poluje na mnie AGNIESZKA ŚMIESZKA vel SYRENA OCEANICZNA (daleko jej wiecie). Nie dajcie się temu gniotowi szwabskiemu. Jak macie napisać bajkę ? O czym? Miała sobie dokładnie te bajki przemyśleć. Wiecie co to jest BAJKA i czym się charakteryzuje? Zależy co tu napiszecie. Z rzeczy ważnych i istotnych chciałam zauważyć, że w Londynie zamieszki. STRZEŻCIE SIĘ. Muszą coś z Polską robić. Nie ma szans. A ja? Co ja mam robić? Może jednak będę szukać w tym Londynie, skoro tam zamieszki? Ale nie od razu na pewno. I tyle. Nie dajcie sie tej Śmieszce - to jest zero - zdania nie zmienię nigdy. Po co ja się z nią zadawałam. Ale to ogrodnictwo to powiem wam też wymagania mają, zeby nie wiem co - na kosmos odfrunąć, ale wszystko bez jednego słowa czy nie wiem jak mam to wytłumaczyć wam. Nie wiem. To jest taka praca, że tam możesz się ZESRAĆ jak ja w tej szkole wiecie i nic, i nic. I tyle. I sie nie dajcie. W ogóle się tam niczym nie opłaca interesować, opłaca się napierdzieć na właściciela i mieć go w dupie. Może jeszcze szukać czegoś w Anglii, że się było w kwiatkach. Tyle się opłaca. Że to naród ogrodniczków. Ale tam w ogóle nawet za długo siedzieć - chyba, ze chcecie i umiecie tam zarobić siedzieć z tymi Karolami Kotami czy Bóg raczy wiedzieć z kim i tyle. I powiem wam co ja mam dalej robić to też niezłe pytanie. Tam jest okropnie - naprawdę jak ktoś chce w Anglii czegoś szukać, inaczej sensu nie widzę. No albo w Holandii i tyle. Ale w ogóle najlepiej tam w ogóle nie jechać i sie trzymać od tego z daleka bo gdybym wam NIE POJECHAŁABYM tam, ale się bałam, że się Niemcy na mnie zemszczą. I MIAŁAM RACJĘ bo to tylko zemsta była - godzin tam trzeba tłuc 50, a zapłata no 50 euro więcej, ale dużo i tyle. Smutne te zamieszki ale słuszne. Bez tych zamieszek calkiem dno i tyle. I koniec :(

Gość aletakafetoszittttt
sorry za błędy - miało byc tak I POWIEM WAM NIE POJECHAŁABYM TAM - tak miało być. Ale wiecie mam tu 2 martwe siostry i BYM NIE PRZEŻYŁA wiecie gdyby coś braciom sie NA ZACHODZIE stało - normalnie ich zabiją, ale swoi, a ja nie. To nie i tyle. Zostaje jeszcze zwrot podatku, którego nie mam przez Iwonkę. I wiecie ludzie się przez nią powiesili, ale nikt jej nie da bo podatek liczy - wiecie - ci wszyscy ludzie, którzy ją PO TYM dalej popierali nie powinni dostać tego zwrotu. Naprawdę. Nie powinni. A ona miała odejść po tym chyba, że o tym nie wiedziała jak ja. Ale jeśli ona nie myśli w pracy o kasie to o czym. O seksie. Z każdym tak? NIe moja sprawa. Ale podatek moja sprawa i tyle. I ciekawe czy bym dostała zwrot podatku i wiecie mam to gdzieś bo nie dość że nie wrabiali 1 samobójstwem w dno to jeszcze wiecie ani słowa że lepiej z firmy odejść bo nie ma zwrotu podatku. Zwrot podatku jest tylko jak Iwonka liczy, a tak to nie ma co. I ta Agnieszka Śmieszka niech sobie idzie do tej Iwonki - wiecie czemu nie - bo nie ma zwrotu podatków i tyle :( Dlatego tam siedzi ale dobra koleżaka to jej jest. CAŁĄ RODZINĘ ZABIŁA i nikt jej nie da BO LICZY PODATEK, a tam nie ma kto. No to otwarliby sobie biuro - nie opłaca się... nie wiem... to wszystko mnei przeraża. MNIE NORMALNIE PRZERAŻA słuchajcie, że ja tam znowu mam wrócić. I reszta słuchajcie to jest PIKUŚ - liczy sie tylko ta moja pierwsza firma i ta Iwonka. Ten amazon to juz wam też nic nie zrobią jak ten właściciel się kropnął a ja mam CAŁY ROK DO DUPY PRZEZ IWONKĘ. I zobaczcie jacy ci ludzie są - żeby mi ktoś powiedział, że nie ma zwrotu podatku. 1 osoba choć - z tej pierwszej firmy. Widzieli, ze mieszkam z tą Iwonką. Od razu byłam skreślona, że zwrotu nie dostanę. No wiecie jak ja mam z takimi zerami trzymać - no to żałowali tych ludzi albo nie, mieli jakieś zasady albo nie. Sami napiszcie :(

Gość aletakafetoszittttt
Wiecie czemu ja byłam W STAŁEJ PRACY w CZEKOLADACH dalej i to każdy wiedział i nawet ze mną nie rozmawiał? BO IWONKA SOBIE OGRYWAŁA ZA PLECAMI BIURA, zeby nie musiała odejść wiecie z firmy do pracy fizycznej. Bo biuro o tym RACZEJ NIE WIEDZIAŁO. A tamte rejony to jest obiad w firmie. I ten obiad w firmie może być i jest OK. Codziennie mielone. Ja tego obiadu miałam nie jeść i stać o stałą pracę, ale na 5 tyg. byłam. Tutaj sobie w Polsce mną kombinowali , tam mnie w tej pracy nikt nie chciał i dalej mnie nie chcą, ale co ja mam robić? Do Niemiec juz nie wrócę - gdzie? Tylko na magazyny mogłam jechać i to było na dłużej, a teraz? tak? I te Niemcy mają sens a reszta? Ale wiecie ciągnęło mnie do tej Holandii choćby sobie zapalić. A poza tym wiecie ja własciwie tak dziwnie wyleciałam, że nie chciałam żeby np. za mną dzwonili i miałam sobie to ograć ktoś mi powie bo nie miałam wracać - ani grosza po roku. Ale znowu ludzie - skad miałam wiedzieć, ze tam jest pet, nic nie pasuje innego i tyle :( I wiecie na dzień dobry jakby mi KTOKOLWIEK dobrze życzył mieli powiedzieć, że żyj dobrze z tą szmatą Iwonką bo podatku nie dostaniesz, dalej masz peta wpisanego 9 lat temu jakbyś chciała wiedzieć i czy wiem, że mi się uczeń powiesił były po maturze - no rok go uczyłam, ale się przez angielski powiesił i tyle i tak mnie wykańczają. I wiecie - siadłabym sobie wtedy na dupsko i pomyślała nad życiem, a tak? W dupie wszystko i tyle :(

Gość ewa rozdająca
no i owca baje napisała:D

Gość aletakafetoszittttt
Ach powiem wam - pocieszcie się , że Anglia jest w taiej samej sytuacji jak wy. Kogoś trzeba napaść - Wielką Brytanię albo was i tyle. Ale WIELKA ta Brytania. Pipidówka i tyle. Kogoś USA napadnie tylko kogo. Oni mają olimpiadę w Londynie, wy mistrzostwa Europy w piłce nożnej. Kogoś pasuje napaść przed lub po, ale kogo? Pasuje was bo wam tak dobrze i tyle.

Gość aletakafetoszittttt
No wiecie ta Iwonka powiedziała, że jest kierowcą. Dla mnie ona za głupia była, zeby być planningiem, ale posługując sie wyłącznie dupą w życiu ograła mnie i tyle. Jak każda kurwa i tyle. I wiecie - w sumie mogłaby być kurwa mojego brata. Jakby np. chciał 1 stałą kurwę to by mogła być i tyle. Bo z nią by mu nic żadna kurwa nie zrobiła. Bo jak go poprawić zapytają się w Holandii. No to tak - stała kurwa w piątek Iwonka, a reszta tygodnia do burdelu. I tyle. I ona kurde - lepsza niż policjantka - sami powiedzcie. I mam nadzieję, ze tak by się USATYSFAKCJONOWALI CI MORDERCY wiecie - bo oni też pozabijali - że jednak ma 1 dziewczynę i tyle. A jaki jest przyrost naturalny Holandii to naprawdę nie wiem, ale wiem, że im wiecej kasy tym cięzej im sie ożenić. NIE WIADOMO CZEMU. Stevena Spielberga tam jeszcze nie spotkałam bo wiecie - co to za dzieci pilnować mam. Polskiej klasy robotniczej - tak się żyje w Londynie się dowiem, a ja jestem polską ciemnotą. Mnie w Londynie i tak tylko Żydzi interesują BO MUSZĄ, reszta to tam najgorssza chołota oni też, ale dyrka matki miała rację - żydowskie dziecko sie powiesi czy taka Amy, a araby? Płatni mordercy i ta matka tego młodszego też zginęła w Australii z rąk mordercy i tyle :(

Gość aletakafetoszittttt
Patrzcie, ale że się nie kurwił z Iwonką z Polski to w nagrodę ten młodszy jeszcze dzieci może mieć. A poszedłby z nia do łózka i by mu Bóg dzieci nie dał bo tak sie w nim zakochała. A tak jeszcze to mu zostało. Ale z kim? No to zostaje mu jeszcze policjantka jakaś, nie? Młodsza, 1 dziecko. On powie 3 dzieci... no cóz... 3 dzieci to kucharkę jakaś chociaz... albo Ruska mu pasuje.

Gość aletakafetoszittttt
Wiecie - ja taka też bez przyczyny nie jestem - postawił mi Janinę bez zeba w tej pierwszej firmie i wszystko by jeszcze przeszło gdyby wróciła ta pani Janina, ale ona nie żyje. I jak mam wrócić. I tak to niemożliwe, ale przez to nie wrócę bo wiem, że nie żyje. I przez kogo to jest? I tak była tylko żeby mnie poszczuć, ale rady mi nie dała, jednak była sympatyczna i miała wrócić. To była moja współpracownica i tyle. Jedyna sympatyczniejsza i inteliegnetniejsza osoba w średnim wieku tam - taka życzliwa, ale zaś nic nie wiedziała bo jeszcze borówki w Norwegii zbierała i tyle. I patrzcie - bo ja tych emerytek nie chciałam - jedna nie przyjechała - gdzie ona jest - nic z tego - najważniejsze że uczeń w szkole mi sie powiesił. Wiecie - bezczelne do kwadratu, adres stały mi ograły. Ciekawe jak mi teraz pójdzie - teraz dostaną wpierdol bo się tam mieli ze mną liczyć trochę, a tu nic wiecie. Bo nie dość, że piłam to jeszcze uczeń mi się powiesił. Ale byłam głupia , ze sie tam śmiałam. Miałam się obrazić i wyjechać do Niemiec. Ale miałam wszystko gdzieś - mam nadzieję też tak można mam nadzieję. Zrobić odpowiednią minę i mieć wszystko w dupie, nie? :(