Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena_Oceaniczna

Piszemy bajkę!

Polecane posty

Gość aletakafetoszittttt
Choc wiecie od Karolków Kotów może nie powinnam ich wyzywać bo on rodziców nie zabił, a ci tam? A ja jak zaczełam wyjeżdżać to od razu wiecie zrobiło mi sie tak na wyzwiska rodziców , że COŚ STRASZNEGO, coś strasznego. Ale wiecie - a czemu by nie. I teraz tez nie chcę wracać i tak dalej. Co ja mam robic? Oto pytanie :(

Gość aletakafetoszittttt
Ten Karolek Kot miał zabić rodziców i wyjechać do USA. I KTO WIE - dziś by tak zrobił. A wtedy? I tak była komuna i tyle z całości. Bo wiecie czemu on poszedł na to powieszenie i nie żałował niczego. Bo i tak był ustrój komunistyczny i po co żyć w komunie. I tyle. Tak myślał i taki koniec. On miał uciekać i tyle. Taki Lord Jim wiecie z Krakowa. Bo czemu nie stoję o Kraków. A co tam jest? Miasto Karola Kota - najgorsze co im się przydarzyło to jak Karol Kot zabijał staruszki w kościele. I tyle. A póżniej "PRZEGIĄŁ" i 2 małych dzieci i po nim. Kara śmierci. Bo nie popierał PRL - zasłużył i tyle :(

Gość aletakafetoszittttt
Ta Agnieszka Śmieszka niech lepiej napisze bajkę o Karolu Kocie wiecie bo TAKA JEST. To by była bajka a jakaś o syrenach. Po co to komu? A o Karolu Kocie bajka by się przydała. Ona nie powinna jeździć już do tego ogrodnictwa bez męża czy narzeczonego. Bo może się tak zdarzyć że ona nie wróci stamtąd. I wtedy przypomnicie sobie moje słowa jak KAZAŁAM JEJ NA FORUM nauczyć się po tym licencjacie CO TO JEST BAJKA i tyle. A ona nic i koniec :(

Gość aletakafetoszittttt
A pamiętajcie, że ma narzeczonego ta Śmieszka- nikt nie wie co to za jeden - a może to Karol Kot z Krakowa. Nie wiadomo. I tyle. I TYLE wam napiszę bo tak się tam kokolwiek czymkolwiek przejmuje ale ja miałam tam URODZIĆ dosłownie za te 5 tyg. po których nie zamierzalam ani się do nich przyznawać DO LUDZI - jedynie wiecie że w firmie pracowałam STRASZNEJ. Bo jacy oni są? TACY. Ani nie mozesz powiedzieć że w ogrodnictwie pracowałaś gdzieś 4 tyg, żeby coś z tego mieć. Robią z człowieka niewolnika, głupa, zero, GORZEJ NIŻ ROBOTA. Naprawdę. I uważajcie na nich. Bo jeszcze zabiją i powiedzą że pojechała gdzieś tam, a nie dojechała - tacy są Arabowie. Bo czemu nie chcę się poddawać Arabom - zależy komu. W tym ogrodnictwie są tacy. Wyślą cię gdzies na wycieczkę a na koniec powiedzą, że NARZECZONY cię zabił. Tacy są. Ale nie ma to jak lesby wiecie :( I tam nie jedźcie - ksiądz ma dzieci - też sie nim nie łudźcie. UCIEKAJCIE STAMTĄD W POPŁOCHU, a telefon na policję 24/24 i ZAWSZE!!! pod ręką. Gdzie indziej też ale tam zwłaszcza...

Gość aletakafetoszittttt
Prawda o tym ogrodnictwie jest taka - a o tym amazonie też - na grobie Analizy Michael pisze "zabiegajcie o swoje zbawienie z bojaźnią i drżeniem" a tam taki transpartem " w popłochu uciekajcie zbierając wszystkie manaty bo tu POLICJA to słowo zapomniane i tyle " :(

Gość aletakafetoszittttt
Wszystkie manaty się zbiera bo jeszcze wam powiedzą, ze SMIECI im zostawiliście - przyjechała jakaś z Polski i ŚMIECI zostawiła a to np. moje ODŚWIĘTNE ubrania były i tyle. Co więcej tu napisać, nie? Eeeech szkoda słów wam napiszę. Taka prawda.

Gość aletakafetoszittttt
Dlatego zawsze na zakonczenie każdego pobytu w pracy idżcie na policję - jeszcze zalezy jakiej ale ogólnie policja zalecana na wypadek gdyby przyszła jakaś kara ZA ŚMIECI. To już byliście na policji, że wszystko wzięliście i żeby was obronili jakby kara była za śmieci 1000 euro czy 500 euro i tyle. Bo te ich regulaminy to tego ksiądz nie pojmnie nawet a najbardziej uczony, a oni i tak powiedzą... eee tam to tylko papiery - a jednak policja to policja. Bo na mnie wiecie, ze peta nie zgłosiłam - a ja powiem tam, raz byłam w sądzie i chciałam odszkodowanie, a oni mi na to - i co że pisze MARTWY PRZEPIS. TaK? Paragraf martwy? A tam? Dopiero!!! :(

Gość aletakafetoszittttt
No wiecie czemu sie nie dam - one przyszły do tego biura rano w tej ostatniej firmie i spotkały się z pracownikami - jeśli to było coś waznego TO MIAŁY TO POWIEDZIEĆ, nie? Co one mają więcej do zrobienia. Ja jak coś jest ważnego to uważam, ze to nalezy POWIEDZIEĆ i tyle. A tam? Nic ważnego nie było bo nie pamiętam niczego tylko było mówione , ze dostajemy kartki z adresem STAŁYM - na wizytówce - cos tam... takie rzeczy - to rozumiałam, że nie należy się przenosić bo każdy ma swój kod do domku wiecie. Tyle zrozumiałam a mówiły po polsku. Ale o papierosie w aucie to nie mówiły bo bym to powiedziała i tyle :(

Gość aletakafetoszittttt
A umowa wiecie była wpisana BEZ DAT sobie wyobraźcie - no to sorry - umowa bez dat, ale o papierosie powiedziały, ze należy zgłaszać. A poza tym kiedy? Na przerwie w pracy? Tam się powinno pracować w czasie kiedy niby sie dzwoni - należy dzwonić i kablowac za peta w aucie. Bo wiecie piszę to, ze by nie było, że nie doceniam kierowców. KAŻDYCH I TYLKo. A zwłaszcza...trzeźwych. Bo palić to sie widzi. Ale czy oni są trzeźwi? To też widać ktoś powie. No ... tyle ile.

Gość aletakafetoszittttt
Bo OFICJALNIE wiecie jest, ze np. w ostatniej firmie nie chcą przez pety w aucie kierowców. Ha! A może za picie? Nie wiem. No i wiecie - co to chuchnij zanim pojedziemy? Bez sensu :( To w pracy powinni się tym interesować bo ja to w pracy i tak powinnam zgłosić i w pracy kierowniczka się tym interesować powinna I TO POWIEDZIEĆ - proszę zgłosić jeśli kierowca pali - było mówione w biurze , jeszcze raz powtarza i do roboty. NIC Z TEGO. No to po co to zgłaszać. Wiecie co tam należy NAPRAWDĘ zgłosić w tej ostatniej firmie? ZE KIEROWNICZKA W PRACY NIE JEST W BIURZE ZGŁOSZONA. To na pewno należy zgłosić, a resztę komu zgłosić to naprawdę mnie nie pytajcie. ANI SZIRLEJ. Moje zdanie :( :(

Zawiodłam się, ale ktoś tu ma racje, na tym forum nie da się napisać żadnego krótkiego utworu literackiego. Współczuje Wam ludzie XXI wieku, że jesteście tak zepsuci.