Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demaskujący

Jak odróżnić naturalną karnację od opalenizny z solarium ???

Polecane posty

Gość Demaskujący

Dziewczyny, pytam tu bo to wy znacie się na tych trikach :) Jak odróżnić czy panna ma naturalnie ciemną karnację czy może oszukuje z solarium? Pytam o solarium bo tam da się równo opalić. Włosy też w dzisiejszych czasach nie problem... Wiec jak to jest?

Gość a ja wam powiem zeee
w solarium przewaznie opala sie nago a po sloncu zostaja biale cycki i biala doopka

Gość z solarium jest taki
żółtawy, pomarańczowy odcień. Nie wiem, jak to opisać - ale można poznać od razu.

Jeżeli ktos sie opala w solarium z głową, to raczej nie odróżnisz tej opalenizny od naturalnej... a jesli to taka typowa solara, to ma wszędzie równomierną opaleniznę koloru intesywnie brązowego, gdyby naturalnie uzyskac taki efekt, musiałaby co najmniej kilka razy opalac się na słoncu po kilka godzin. I jak dziewczyny napisały, z reguły opala się w stroju, więc piersi i tyłek sa białe :D a w solarium raczej nago..

a jeszcze naturalną opalenizne można poznac po tym, że miejsca wystające sa ciemniejsze (bardziej opalone), np. nos, uszy, kolana.. także naturalna opalenizna nie jest tak super równomierna.

Gość mnnnnn
jezeli panna jest nawet mimimalnie brązowa to na bank solarium. mam kolezanke z ciemna karnacja . skora jest wtedy ciemno blada-nie potrafie tego wytłumaczyc.nie biala jak u mlynarza i wiekszosci ludzi ale taka sniada bez domieszki wyraznego brązu. wlosy mozna zafarbowac ale oczy powinny byc ciemne-piwne ,brazowe

Gość mnnnnn
aaaa i jeszcze po solarium na golasa czasem zostaje taki slad pod posladkami i przy pachach (jasniejszy)

Gość zdemaskowałam!
Kiedyś widziałam laskę opalona, normalnie jak latynoska wygladała! ale jak podniosła ręce do góry to pachy miała białe - szczegóły zdradzają :D

Gość zdemaskowałam!
własnie mialam na mysli solarium... (opalanie na słoncu też ale w solarium chyba trudniej podnieść ręce)