Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjmlmjkl

czy jak skoncze 35 zaczne desperacko szukac faceta??

Polecane posty

Gość kjmlmjkl

bo teraz tylko przebieram:o i nikt nie wydaje mi sie byc ok

a co za wymagania masz? z wiekiem kandydatów będzie ubywać więc radzę spuścić z wymagań.

Gość kjmlmjkl
idz i sam sobie spusc z krzyza prawiczku:o

Gość kjmlmjkl
no chce normalnego spokojnego dobrego nie erotomana na pierwszy rzut oka:o nie zdradzacza nie chudzielca tyle z wymagan

czy jak skoncze 35 zaczne desperacko szukac faceta?? przecież już szukasz...💤 no chce normalnego spokojnego dobrego nie erotomana na pierwszy rzut oka nie zdradzacza nie chudzielca tyle z wymagan każda chce takiego...💤

Gość a to ci heca!
każda chce takiego... widzisz?revolver tez w takich gustuje:D

widzisz?revolver tez w takich gustuje nie gustuje ;) tylko te cechy są odbite z kalki pierwszej kobiety :P

Gość ja mam takiego wielbiciela i
go nie chce. A czemu? Bo mam jeszcze 2 wymagania - musi byc inteligentny - nie moze byc starszywiecej niz o 5 lat - nie moze miec nalogow i te 2 pierwsze go dyskwalifikuja :o

Moja lista nigdy nie byla poszerzona. Od razu powstala w takim ksztalcie. Zadziwia mnie, ze o ile znam wiele kobiet, ktore spelniaja ja w 100%, a do tego sa bardzo atrakcyjne, kreatywne i maja mnostwo innych dodatkowych zalet, faceci - przynajmniej w Polsce - sa uposledzeni pod tym wzgledem i jakos wydaje im sie, ze "wystarczy byc". Szkoda, ze jestem hetero...

Moja lista nigdy nie byla poszerzona. Od razu powstala w takim ksztalcie. Zadziwia mnie, ze o ile znam wiele kobiet, ktore spelniaja ja w 100%, a do tego sa bardzo atrakcyjne, kreatywne i maja mnostwo innych dodatkowych zalet, faceci - przynajmniej w Polsce - sa uposledzeni pod tym wzgledem i jakos wydaje im sie, ze "wystarczy byc". Szkoda, ze jestem hetero... no ja rozumiem , ze kobiety są dziś nieprawdopodobnie niesamowite i że upośledzeni faceci, nie mogą sobie dać rady z ich niezwykle normalnymi listami życzeń...

Gość kjmlmjkl
czy uwazasz ze to sa jakies nadete wymagania?:o przeciez nikt nie chce bogacza, szpanera czy cholera wi kogo ale normalnego faceta

Obawiam sie, ze sa uposledzeni. Bo zawsze mi sie wydawalo, ze to takie minimum wymagan dla rozsadnego, normalnego czlowieka. Wymagan, ktore ja oczywiscie spelniam. Natomiast nie spelniaja ich znani mi faceci. Konkretnie dwoch. Ci co spelniala "inteligentnego" nie spelniaja "nie zdradzacza" i odwrotnie.

Gość jojojo123
a ile teraz masz lat?

Gość kjmlmjkl
24

Obawiam sie, ze sa uposledzeni. Bo zawsze mi sie wydawalo, ze to takie minimum wymagan dla rozsadnego, normalnego czlowieka. Wymagan, ktore ja oczywiscie spelniam. Natomiast nie spelniaja ich znani mi faceci. Konkretnie dwoch. Ci co spelniala "inteligentnego" nie spelniaja "nie zdradzacza" i odwrotnie. czyli są tylko inteligentni zdradzacze i nieinteligentni nie-zdradzacze? :P to , że faceci zachowują się jak spuszczeni ze smyczy, jest znane od dawna lecz nie każdy zachowuje się jak "inteligentny pies" lub "idiotyczny leń"......;) a "spokojni faceci" najczęściej siedzą w domu z rodzicami lub są prawiczkami , bo wy ich nie chcecie...ta wasz otoczka dobroci jest tylko wstępem do następnego etapu "gry"...:)

czy uwazasz ze to sa jakies nadete wymagania? przeciez nikt nie chce bogacza, szpanera czy cholera wi kogo ale normalnego faceta uważam , ze są to wymagania dobre na 5 minut - niekoniecznie na dłużej...;)

Gość znam taką
znam taką jak była młoda też miała taką liste wymagań.... nestety Jej samej było dość spełnić podobne wymagania jak miała 26-27 zaczeła twiedzić, że Jej jest najlepiej samej teraz ma 32 i już nic nie twierdzi ;)

Gość znam taką
przy okazji wygląda teraz na 40..... kiedyś jeszcze jako taka się trzymała a teraz.... "pożal się Boże" :P

znam taką jak była młoda też miała taką liste wymagań.... nestety Jej samej było dość spełnić podobne wymagania jak miała 26-27 zaczeła twiedzić, że Jej jest najlepiej samej teraz ma 32 i już nic nie twierdzi jeśli nie potrafi się zaakceptować wad u innych - zostaje się samemu w czterech ścianach...

Gość kjmlmjkl
:o

Gość kjmlmjkl
jeszcze raz pytAm czy to sa duze wymagania??:o no chce normalnego spokojnego dobrego nie erotomana na pierwszy rzut oka nie zdradzacza nie chudzielca tyle z wymagan

no chce normalnego spokojnego dobrego nie erotomana na pierwszy rzut oka nie zdradzacza nie chudzielca tyle z wymagan nie są duże...ale brak w nich większych emocji , które wy uwielbiacie...sama możesz po czasie "pokazać pazury"...:)

Gość znam taką
tą listą tak naprawde nie określasz nikogo, to taka lista powielana jedna przez drugą.... - nie wiesz Kogo pragniesz tu tkwi problem, i dlatego nie możesz znaleźć

Gość kjmlmjkl
kolego revorwer masz zdrowo nasrane w glowie ty pseudo znawco kobiet:o

Gość kjmlmjkl
jak to nie wiem:o chce normalnego. porzadnego. spokojnego faceta przeciez to proste

Gość a czemu nie może być
chudzielcem?;p

Gość kjmlmjkl
lubie misiow;)

kolego revorwer masz zdrowo nasrane w glowie ty pseudo znawco kobiet zajmij się lepiej niedzielnym obiadem babo...gotowanie jest w cenie i widnieje na listach...:classic_cool: