Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Benedettaaa

Prawa rodzicielskie do mojej siostry

Polecane posty

Gość Benedettaaa

Witam. Mam wielki problem. Mam 22 lata i od 3 lat mieszkam we Wloszech. Proble w tym, ze w Polsce zostala moja siostra i brat. Brat w tym roku bedzie mial 18 lat, a siostra ma 10 lat. Moja matka jest alkoholiczka. Nie dba o moja siostre, nie pracoje. Ojciec mieszka w portugalii z nowa kobieta, nie interesuje sie siostra. Wysyla miesiecznie 150, ktore matka szybko przepija. Od brata dowiedzialam sie, ze sa dni ze matka jest tak pijana, ze nie interesuje sie w ogole moja siostra. To dziecko ma 10 lat! Nie moze byc zostawiona samej sobie! Do tego mama robi jej straszne pranie mozgu. Buntuje przeciwko mnie i ojcu. Mowi ze chcemy ja porwac i takie itd. Siostra jak ja pytam mowi, ze jest wszystko ok, ale ja wiem ze nie jest. Wczesniej nie mialam warunkow finansowych ani mozliwosci zeby ja zabrac do siebie. Teraz je mam. Powiedzcie mi czy sa jakies szanse na zabranie jej do mnie, poniewaz wiem ze jak ja tam zostawie nie bedzie miala zadnej przyszlosci. Sama musialam cale zycie ogladac ta patologie i chcialabym jej tego oszczedzic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować