Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20*******

ocencie mnie obiektywnie w skali 1-10

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
przecietna , niezbyt madry wzrok , ta "ozdóbka" na nosie i farbowane na czarno włosy , brzydka nie ale ładna też nie przeciętna.nota 3

Gość kjmlmjkl
nie jest zle mloda jestes

Gość musze schudnac ok 20 kg
7/10 ignoruj trola co mowi, ze masz niemadry wzrok :)

Gość nogi do pdłogi
8.5/10 :D ładna jesteś :D

Gość elisa pass
wg mnie za czarne włosy , nie potrzebnie chcesz być latynoską bo masz rysy twarzy słowiańskie powinnaś mieć ciemny blond

w sumie ładna ale ten kolczyk w nosie bardzo Cie szpeci. ładne oczy, które można jeszcze ładniej podkreślić i będą Cię bardzo zdobiły. z twoimi brwiami wszystko ok?

Gość jan nowak jezioranski
czarne włosy i czarne oczy to nie jest uroda ktorej jestem fanem :/

Gość emilianna
gdybys nie usuwala cieni fotoszopem i nie powiekszala sobie nim rzes moznaby bylo obiektywnie

Gość elisa pass
twarz i uroda delikatna i sympatyczna a nadajesz sobie wizerunek czarnej ostrej laski z kolczykami nie pasuje ci to pasujesz na delikatną dziewczynę , subtelną taką Annę i nie czarne włosy tylko ciemny blond , delikatnie podkreślone oczy , za czarno są podkreślone

Gość opiekun medyczny
estJesteś badzo ładna i w ogóle wyglądasz na miłą dziewczynkę:) Ale zgodzę się, że kolczyk w nosie nie dodaje uroku. 8/10

Gość ytrwes
czy to stylizacja na EMO ?

Gość adanielow23
3

Gość jak dla mnie to
6-4,5i

Gość ppaaattttt
2/10 Przykro mi ale dla mnie jesteś nienaturalna i sztuczna.Czarne farbowane włosy skreślają Cię już od razu, poprawianie cery photoshopem to też nie najlepszy pomysł, powiększanie rzęs, nie rozumiem po co Ci to ? Ogólnie bardzo przeciętna twarz i mało apetyczne usta. Masz słowiańską urodę a robisz się na latynoską, to widać i bardzo tandetnie to wygląda.Kolczyk akurat mi się podoba i pasuje Ci.

Gość 20*******
eksperci do photoshopa się znaleźli :D jedyne co zrobiłam to wyostrzyłam trochę zdjęcie bo było rozmyte :D

Gość foreveryoga
to nie ty

Gość kkrrrammsss
No chyba żartujesz haha gołym okiem widać że spędziłaś co najmniej godzinę ulepszając cerę i to Ci mówi dyplomowany grafik po studiach i 10 letniej praktyce w studio.Myślałaś że jesteś fajna i wszyscy będą Ci pisać ohhy i ahhy ale się przejechałaś :) Zadziwiające jest to jak dzisiaj każda przeciętna dziewczyna myśli sobie że jest ładna i oryginalna, wybacz ale jesteś tandetna, przeciętna a teraz jeszcze pokazałaś że nie potrafisz przyjąć z honorem krytyki a to pachnie na kilometr samouwielbieniem.

Gość a co!
na sympatyczną wyglądasz, ale te włosy, zmień na ciemny brąz będzie naturalniej wyglądało, a nie taki czarny, ale buźkę masz ładną przynajmniej na tym zdjęciu 7/10

Gość gggosiaczekkk
Bardzo ładna jesteś. Masz piwne oczy, więc i czarne włosy Ci pasują. Jedynie co mi się nie podoba, to kolczyk w nosie. Ale to kwestia gustu :) Daję 8,5/10 :)

Ale się doczepiliście tego kolczyka..."ostra laska z kolczykami", to tylko mała cyrkonia, nawet jej nie zauważyłam w pierwszej chwili...

Gość sdfw43gt
Beznadziejna, małe usta, głupi dziecięcy wyraz twarzy, farbowane włosy, czym Wy się zachwycacie ? ja pierdolle 1/10 za kolczyk w nosie

nie przesadzajcie kurva :o piercing to nic zlego, alen to domena mlodych a tu widocznie buraki sie wypowiadaja, zreszta ta zazdrosc to standard tutaj.