Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20*******

ocencie mnie obiektywnie w skali 1-10

Polecane posty

Gość ssskaaamm
Martva Ty mi się podobasz, seks z Tobą to było by coś :) Zerżnął bym Cię w dwie dziurki a później zalał Ci tą śliczną twarz :)

Gość tataratat
ssskaaamm to MAtva :/

Gość ssskaaamm
Ja mówię poważnie :) Skąd jesteś ? może się ustawimy na jakiś dziki seks ?

Gość ssskaaamm
W takim razie przepraszam :) szczęściarz ten Twój "chłop" ale gdybyś kiedyś z nim zerwała i brakowało by Ci seksu to polecam się na przyszłość :) shattered85@wp.pl

Gość noxa ty dziwo
leki wez!

Dziękuję i miłego dnia życzę :) co do autorki tematu to jak dla mnie nic specjalnego, faktycznie zdjęcie retuszowane, małe usta, farbowane włosy.Nie oceniam ludzi po wyglądzie ale skoro już prosisz to powiem co myślę.W ogóle chyba bardzo młoda jesteś gór 16 lat więc po co Ci to.

Ładna sympatyczna buzia, ładna cera. Ogólnie jesteś na tyle ładna, że możesz troszkę ograniczyć makijaż oczu i zdecydować na jaśniejszy kolor włosów w brązie wg mnie wyglądałabyś zdecydowanie korzystniej i naturalniej. Jak dla mnie to 10/10 za tę "sympatyczność" i dziewczęcość :) Pozdrawiam.

Gość ..........oo........
czemu teraz dziewczyny sa takie puste?! nie wiesz jak wygladasz? spojrz w lustro! uwazam ze tylko tepe idiotki robia sweet focie i wrzucaja je na takie fora proszac o opinie pokolenie bravo girl...