Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pędząca butelka wina z mlekiem

Nie znoszę się z przyjaciółką mojego faceta i jej narzeczonym...

Polecane posty

... a owa przyjaciółka (nazwijmy ją Aśka) rządzi całą ich paczką, przez co praktycznie wszyscy znajomi mojego chłopaka mnie nie znoszą. Ostatnio organizowali wielki biwak i dla formalności zaprosili mojego faceta z 'osobą towarzyszącą'. Nie wiedziałam o tym, bo pozwoliłabym mu jechać sama. I jak byliśmy razem we dwójkę, to ONA wydzwaniała wściekła i powiedziała, że to, że on siedzi SAM to jest chore i ma natychmiast przyjeżdżać, bo nie mają alkoholu i on ma im kupić. Mnie już ręce opadają. Co mam robić???

Pozwoliłabym mu jechać samemu na ten biwak. Tak miało być:)

Poradźcie coś:(

Proszę:(

Gość dede1
hm.... :o

Gość dede1
po ile wy dzieci macie lat ?

18. Wiem, on jest totalnie niedojrzały, a ja nie chcę stawiać sprawy na ostrzu noża.

Niech ktoś coś poradzi! Wiem, że wygląda to debilnie, ale nie mam komu się wygadać...

Gość dede1
18 lat i już narzeczony ? nie za wcześnie ?

Gość nie poradzę bo nic nie
nie poradzę bo nic nie rozumiem. Pojechaliście na ten biwak czy nie?

No nie. Właśnie biwak był w czwartek... I oni (znajomi) pojechali, a mój chłopak zaprosił mnie do siebie i nic nie powiedział że jest jakiś wyjazd. I ta Aśka wściekła się, że on jednak nie dojechał i jest ze mną.

Gość dede1
opisz jeszcze jakiś ciekawy przypadek zachowania twojej asi :) to się coś wymyśli , na razie za mało danych

Narzeczony tamtej Aśki. Też się z nim nie lubię. Ona ma 20 lat, a on ponad 30.

Gość dede1
czemu to on akurat miał przywieźć alkohol , co on w radio taxi robi ?

Noo wiem, że ta Aśka mówiła, że jestem dzikiem, bo na samym początku chodzenia z moim chłopakiem powinnam od razu prosić go żeby mnie poznawał z przyjaciółmi, a ja ją poznałam dopiero pół roku póżniej. Jest w tej paczce jeszcze taki Robert. i on znalazł sobie dziewczynę, taką dość grubą. I ta Aśka wygadywała, że po co jemu taka paskuda, żeby ją rzucił, na wszystkich się drze ciągle, jak coś jej nie pasuje to mówi że jest psychiczny. Ciągle organizuje jakieś wyjazdy i ogniska. A ja RAZ tylko z nią gadałam, ale ja zobaczyłam że jest chamska, to nie chciałam mieć z nią kontaktu. Ale jest chuda i wygadana. I rządzi całą ich paczką znajomych. A mój facet kumpluje się z nią, bo ZNAJĄ SIĘ OD DZIECKA. Dla mnie to głupie. I mam już dość tego...

Istny kindergaerden... Szczerze mówiąc powinno się skończyć na jednym jej występie. Nie musisz jej lubić i spokojnie możesz jej o tym powiedzieć.

Gość LittleMe
Trzeba było skomentować przy swoim chłopaku zachowanie tej Aśki, że potrzebowali go tylko do kupienia alko. Fajnie się zachował, że nie pojechał tylko został z Tobą, tylko nie powinien dać sobą tak pomiatać, jakby był jakimś chłopcem na posyłki.

Aśka wszystkich traktuje jak służących. On kiedyś jej usługiwał. A np. ten Robert, ich współny kumpel mimo że ma dziewczynę, to łazi ciągle z Aśką na piwo i np jak Aśka idzie do sklepu to rozkazuje im, żeby szli z nią. Pewnie k*rwa trafić nie może... :)

Z jednej strony to pewnie prowokacja...a z drugiej niestety znam ludzi którzy zatrzymali się z rozwojem emocjonalnym gdzieś w podstawówce i to troszkę boli jak się czyta takie wpisy.

Owszem, oni sa jak przedszkolaki. Mieszkają w malej wsi, i są totalnie odizolowani od świata. I ta Aśka ciągle próbuje ich trzymać na sznurku. Ja jej nie znoszę. Kiedyś (rok temu) zaprosiła mnie gdzieś, napisała smsem, to jej odpisałam, że mowy nie ma, nigdzie z nimi nie chcę jechać.

To nie prowo. Naprawdę czuję się jak w domu wariatów...

No pięknie...to może dla odmiany pogadaj z facetem, zwróć mu uwagę na to, że daje sobą pomiatać rozwydrzonemu dziecku.

Gość LittleMe
Jest rozwiązanie, poznaj go ze swoimi przyjaciólmi albo znajdźcie sobie nowych znajomych, wspólnych.

Ja w sumie nie mam zbyt wielu przyjaciół. Jestem typ domatora, poza tym latwo zrażam się do ludzi. Niedługo czeka mnie zmiana otoczenia i mam nadzieję znaleźć sobie nowych znajomych:) A co do mojeg chłopaka, to rozmowa z nim jest jak rzucanie grochem o ścianę... On ciągle uważa, że zachowanie Aśki tłumaczy to, że zawsze taka była:( Napisałam tutaj, żeby po prostu ktoś mnie upewnił w przekonaniu, że mam prawo nie próbować na siłę kumplowac się z tą idiotką... :) Ona na mnie wygaduje ciągle, że jestem dzika. Mam to gdzieś, tylko szlag mnie trafia, jak mój chłopak robi ciągłe wyrzuty, ze nie próbuję jednak z nią się porozumieć.

Tylko ten chłopak jest taki uległy... :(

Gość dede1
upewniamy cię w przekonaniu , że masz prawo nie próbować na siłę kumplować się z tą idiotką mówi o tym art 13 konstytucji : każdy ma prawo do próbowania ale może też i bez próby , na siłę ale też w bezsilności , kumplować się z tą lub inną idiotką . o debilkach i kretynkach traktuje art 14 konstytucji :p

Dzięki Dede1:) Mam trochę zaległości odnośnie tego rodzaju artykułów. Ostatnio zaczytywałam się w artykule 3759 odnośnie farbowania uszu na zielono podczas jazdy na drzwiach lodówki po północy, w czasie nowiu:)