Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *szczęśliważona26*

PROSZĘ SERDECZNIE O PORADĘ KOBIETY W CIĄŻY!

Polecane posty

Gość *szczęśliważona26*

Wspolzylam z mezem dzien przed i w owulacje (czuję kiedy mam), kilka dni po wspolzyciu zaczęło mnie bolec pobrzusze/jajniki/ plecy i tak jest do dzis. Najbardziej boli rano ale ogolnie caly czas czuję ten ból. Czy moze to oznaczac zaplodnienie czy raczej jakąs chorobę? Następny okres mam miec 12 sierpnia, kiedy moge najszybciej zrobic test?

Gość aspire28
Najszybciej test 12 sierpnia! Nie rozumiem kobiet zadajacych takie pytania na forum czy jestem w ciazy! Tutaj nie ma bogów i wrózek. Jak sie bzykalas z mezem bez zabezpieczenia to zawsze mozesz byc w ciazy.

Gość *szczęśliważona26*
lepiej pytac niz byc niekulturalną i opryskliwą nie pytam czy jestem w ciązy tylko zadałam pytanie czy ból pobrzusza i pleców moga byc objawem?

Gość zalotna
Kochana ja robiłam test 5 dni przed okresem i wyszedł mi pozytywny :) ,ale zrób na wszelki wypadek w dniu spodziewanej miesiączki !

Gość *szczęśliważona26*
O, tak szybko? gratulacje:) A mialas jakies objawy?

mnie tak bolało jak na miesiączkę, ale ja test robiłam jak mnie sie sposnial okres 3 dni. na ulotce testu bedziesz miala napisane w ktorej dobie od zaplodnienia test wykazuje

mi test wyszedł dopiero w dniu miesiączki, czy jakoś 2 dni po terminie ale około 10 dni od zapłodnienia miałam spadek formy jakby jakieś zaziębienie

Gość zalotna
Wiesz kochana My się staraliśmy ,więc też dużo sobie wmawiałam ,ale jajniki mnie kuły i podbrzusze tylko troszkę bolało jak na okres ! A w dniu okresu w ogóle mnie nie bolał brzuch i czułam się swietnie !

Gość hanjai
zrób juz teraz test, polecam AMIL mi wuszedł 5 dni przed @, miałm objawy podobne d o Twoich!

Gość mama sama w domu...
mnie bardzo bolał lewy jajnik a w dniu spodziewanej @ test wyszedł pozytywny teraz moje 2-letnie szczęście daje czasem porządnie popalić!!!

ja brałam tabletki anty,i odstawułam je 25 kwietnia 2010,zdecydowaliśmy o tym razem.Po nich jeszcze miałam okres w bardzo zbliżonym terminie.Kilka dni bolał mnie brzuch jak właśni8e na zbliżający się okres, i kiedy ten się nie pojawił to zrobiłam test na + tak więc u mnie ból brzucha był objawem ciąży.

Gość grewfjai
mnie testy z moczu nigdy nie wychodziły tzn. 3 razy się nie sprawdziły z pierwszym synkiem robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i nic nie pokazał, dopiero 2 tygodnie później w drugiej ciąży, zakończonej poronieniem też nie wyszedł, dopiero beta hcg pokazało i w obecnej robiłam kilka testów i nic, znowu beta hcg pokazało, że jestem nie ufam tym testom w każdej ciąży na początku miałam takie objawy jakby "grypopochodne" - zmęczenie, bolały mnie mięśnie, ogólne rozbicie organizmu

Gość mamdzieci
mi wyszedł pozytywny tydzien przed okresem :)

Gość krokodylica
*szczęśliważona26* - miałam tak samo, jestem w 7 tygodniu ;)