Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teklia1980

wspomagacze na poprawienie plemników

Polecane posty

Dziewczyny co brali, lub co biorą Wasi mężowie na poprawienie jakości nasienia? Moj ma 49% patologicznych, ale ma ich b. dużo, co i tak daje dobry wynik. jednak nie żyja one b. długo. Co moge mu zaaplikować?

Gość U nas przy staraniu o drugie
dziecko okazało się, że mamy problemy. Niby normozoospermia, bo robione badania wg nowych, obniżonych norm, ale prawidłowo zbudowanych plemników było jedynie 5 %. Plemników w jednym ml było 33 mln. Zaczęliśmy oboje wspomaganie. Faszerowałam męża przez 7 miesięcy Promen, L-karnityną w tabletkach, wit. C, maką i nie było efektów. Zdecydowaliśmy się na zakup Proxeed'u. Cena zastrtaszająca - wiem, ale postanowiliśmy spróbować. Mąż pił to półtora miesiąca chyba, jak w dniu, w którym przyszła kolejna zamówiona porcja, zrobiłam test ciążowy - pozytywny. Wiem, że specyfik jest bardzo kosztowny, ale warto.

Gość to mu raczje nie pomoze
ale mozesz podawac kwas foliowy, mace salfazin lub cynk witam C oraz l-kartynine aco na to lekarz?

Gość hej, no ale powiedź mi jak
Twój mąż zareagował na tą informację, mój jest cudowny i w ogóle bardzo go kocham, porządny z niego facet, ale tematy seksu ( ściślej mówiąc, kiedy mu mówię, że coś jest nie tak) są tabu i wiem, że go denerwują. Jak rozmawiacie o tego typu problemach ze swoimi facetami.

Gość to mu raczje nie pomoze
moj ma slaba ruchliowsc ale ilosc ma badzo dobra teraz czeka na badanie na przeciw ciala plemnikowe we krwi gdyz test ptc okazal wrógi sluz teraz trzeba sprawdzic co jest tego przyczyna staramy sie ponad 3 lata moj ale gi mimo słabych zołnierzy nie widzi problemu z tymi wynikami na zajscie w ciaze

mój brał salfazin, moca , l-karnityne i jakiś antybiotyk na stan zapalny, który minął, a chłopaki jakie byli, takie są;/ i zastanawiam się co by tu jeszcze... ten proxeed mnie zastanawia, ale opinie są różne. czy on jest na recepte?

mój M bierze od 8 miesięcy- salfazin, l- karnitynę, androvit, plus zero alkoholu i dieta-schudł 12 kg- ostatnie badanie nasienia ruch a+b= 60%( przedtem 15%) budowa 35% prawidł( przedstem 10%)

leków nie, ale można poprawić jakość chłopaków. słyszałam o tym w wielu przypadkach, tylko tutaj chce pozbierać opinie czym tu m nafaszerować;)