Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka83 Cardiff

Zakochalam sie w Arabie.

Polecane posty

Gość agnieszka83 Cardiff

Hej, na facebooku napisał do mnie tydzień temu bardzo fajny chłopak. Nie był z Polski, ani Europy. Fajnie nam się rozmawiało i wgl. zawsze mamy takie samo zdanie, kochamy się itd. Zostaliśmy parą, moja koleżanka chodzi z jego kolegą. Dowiedziałyśmy się jednak że są oni wyznawcami Isalmu. Trochę mnie to przeraziło, ale go zbyt kocham by zerwać z nim. Wymieniliśmy się nr. tele, rozmawiamy codziennie na skype itd. Mieszkają oni w Tunezji.. są naprawdę fajni. Jadę w te wakacje do Tunezji z tą koleżanką, akurat tak się złożyło że jej tata jedzie tam niedaleko tego miasta do kolegi więc się z nim zabierzemy. Ale nie wiem, czy dobrze robię, że chodzę z Arabem ? . Piszcie mi co o tym sądzicie, to dla mnie bardzo ważne.

Gość tu są same zbokole
Zostaliście parą?

Gość ale ci się nudzi dzisiaj
że takie provo wymyślasz

Gość mozIllIa fireffox
hheheh prowokacja, bo nie wierze w to ze nawet kobieta moze byc tak glupia

Gość zac
chodza przez internet... po tygodniu.. wow coz za milosc skype i wogole... Normalnie jak z kiepskiej telenoweli..

Gość ddassaaaaa
przecie to rok temu bylo! glupio babo, a ty o prowo piszesz. a polek z arabami jest pewnie kilka set tysiecy.

Gość alebezedura
alez go musisz mocno kochac, w końcu znacie się aż tydzień i gadaliście na skypie...

Gość alebezedura
jeśli to nie prowo to chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że nigdy nie wrócisz? zamknie Cię w domu jako kolejną żonkę do gwałcenia i znajdzie na facebooku kolejną tępą frajerkę...

Gość ddassaaaaa
glupia pipa ciemnooka