Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałajć

TAK MI WSTYD AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Byłam wczoraj na randce z mega ciachem przed wyjściem użyłam nowego błyszczyka powiększającego usta potem pan M po mnie przyjechał pojechaliśmy do kina obejrzeliśmy film i się zaczeło jak wyszliśmy z ciemnej sali to pan M tak sie na mnie spojrzał jak by ducha zaobaczył ja się go pytam co się stało coś nie tak a, on do mnie "kotku czy ty jesteś uczulona na pop-corn"? a, ja do niego że nie... i w pośpiechu wyjmuje lusterko z torebki jaaaa patrze a, zamiast ust mam 2 wielkie spuchnięte banie tak się przeraziłam że uciekłam w pośpiechu on mnie gonił i krzyczał żebym nie uciekała ale, było mi tak głupio że tak maskarycznie wyglądam że spylałam ze 20km na godzine w końcu wsiadłam do autobusu i całą droge siediałam z chusteczką przystawioną do twarzy aż się ludzie na mnie patrzyli jak na waritke.... Wiem że głupio zrobiłam teraz on do mne wydzwania od wczoraj i wypisuje smsy czy wszystko wporządku i jak się czuje :O:O

Gość fokwndg
prowo, a ja jak nie, jej, moglas nie uciekac :O tylko wujasnic sytuacje. uzywalamsw czesniej tej pomadki?

używałam raz ale, tak odrobine na usta a, teraz nałożyłam troszke więcej i jadłam pop-corn który był bardzo słony może to przez to tak mi usta spuchły :O:O jejciu co ja mam teraz zrobić ? :O

maybelline volume xl :O

Gość fokwndg
wlasnie! napisz do niego, a sol tak dziala, jak masz pekniete usta/ wiec to mozliwe ze sol sie dostala do tkani podksornej i napuchly.

ale, co ja mam mu napisać ? hej. napuchły mi wczoraj usta od błyszczyka...sorry że spylałam bez porzegnania? to żałosne :O

Gość speeed
no napisz tak

napisz, że najwidoczniej jesteś uczulona na popcorn i że nie chciałaś żeby cię oglądał w takim stanie pewnie nie uwierzysz, ale jeszcze się będziesz z tego śmiać ;)