Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fijoletowa Oksanna

Moja przyjaciolka sypia z psem w lozku. Matko...trzeba miec nie pokolei w glowie

Polecane posty

Gość Fijoletowa Oksanna

CHORE!!!!!!!

Gość moja kolezanka
spi z psem i kotem, kto na jej poduszce :D

Gość trzeba pożyczyć
co w tym dziwnego, mój pies zawsze ze mną zasypia, przytula się w nogach a potem idzie na swoje posłanie i tam śpi do rana

powiem ci ze pies moich rodzicow w swoim legowisku ma czystsze posłanie(poduszke i koc) niz niektorzy ludzie posciel :O :) zalezy co kto lubi :)

Ja się raczej dziwię, że niektóre kobiety sypiają ze swoimi obleśnymi nieznającymi prysznica facetami

Gość Czyyyyyy moznnnnnnna
Jeśli piesek jest czysty- pis nigdy nie jest cysty. Sra i lize sobie dupe, zre gowna z dworu, itd...

[zgłoś do usunięcia] ...aaa Ja się raczej dziwię, że niektóre kobiety sypiają ze swoimi obleśnymi nieznającymi prysznica facetami racja !!! :)

Czyyyyyy moznnnnnnna Jeśli piesek jest czysty- pis nigdy nie jest cysty. Sra i lize sobie d**e, zre gowna z dworu, itd... to nie wiesz ze psa trzeba karmic- co z ciebie z czlowiek zeby tak psa glodzic !!!

Zrób eksperyment. Niech ugryzie Cię pies i człowiek. Zostaw rany i zobaczysz, od której dostaniesz zakażenia. Ja stawiam na tę ludzką. A propos tego co pies robi pyskiem. Nie wydaje mi się żeby psi pysk służył do całowania i lizania się oraz wymiany śliny z człowiekiem