Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszyfffffffffff

brzydkie dziecko kolezanki

Polecane posty

Gość bleblebleblenderek
I to nie jest tak,że po brzydkim dziecku nie chce się zjeść tego banana,ale nawet po ładnym. Brzydzi mnie takie oślinione jedzenie.

Gość heeeeeeee
ale po brzydkim jest jeszcze gorzej. ja dziecku nie pluje do jedzenia i nie mam zamiaru dojadac. a tak na marginesie, te kaszki, ktore mamusie tak chetnie dojadaja po dzieciach, maja w uj kalorii. jedza, bo szkoda wyrzucic, a potem placz, ze dupsko rosnie:/

Gość lejla28
moja sąsiadka ma paskudne dziecko...jak taki potwór...

Gość tra la la lalalal
brzydcy rodzice to i brzydkie dziecko...skąś ta brzydota się bierze

Gość heeeeeeee
niekoniecznie wlasnie. niektorzy ludzie wygladaja przecietnie, a maja dzieci potwory, albo wlasnie bardzo ladne. zalezy od polaczenia genow.

Gość uroda hmmmmmmmmm
lepiej mieć brzydkie dziecko ale zdrowe niż piękną lalunie ale chorą i niepełnosprawna do końca życia...... Każdy chce mieć fajne urokliwe dziecko ale zdrowie jest ważniejsze niż uroda a wszystkiego mieć nie można niestety

Gość podszyfffffffffff
Pewnie, ze zdrowie najwazniejsze. ale skoro jest zdrowe, to mozna pojsc dalej w dywagacjach. a czy wyrosnie z tego dziecka ktos ladny.. szczerze watpie. Twoje dziecko Pomidorówka jest ladne. zdecydowanie:)

Dla mnie dziecko brzydkie to dziecko wredne. A uroda rzecz względna. Pomidorówka śliczne masz dziecię :)

Gość Struś pędziwiatr mknie
Właśnie moja mama ma koleżankę, która posiada bardzo brzydką córkę i faktycznie jest hipokryzja na nk, ale nie chodzi mi o to, że ludzie mają jej pisać "ale jesteś brzydka" czy coś takiego, ale komentarze w stylu: "twoja córeczka jest tak piękna, że mogłaby być modelką" - myślę, że są żenujące i nie na miejscu, bo dziewczynka (9 lat) ma zeza i sporą nadwagę.

Gość hmhmhmhm
Ja mam coreczke.I wiem ze nie jest piekna,ale mam nadzieje ze z tego wyrosnie,bo u mnie w rodzinie kobiety sa bardzo ladne.

Gość cvdfvbftgrbrba
w mojej rodzinie też kobiety sa bardzo ładne, do tego zawsze miały extra figury i duże biusty, a moja siostra jest szpetna jak bóbr, płaska jak deska i ma wielki brzuchol i zero bioder. Nie wiem po kim to ma, na bank jest dzieckiem z rodziny, bo ma ojca oczy, ale brzydotą powala. Więc reguły nie ma.

Gość mniam mniam ciasteczko
Ja jako dziecko byłam ładniejsza niż teraz, ale moj kuzyn był koszmarny - krótkie nóżki, duża głowa, paskudna skrzywiona wiecznie buzia. Na starych zdjciach jest okropny. A teraz proszę - 20 lat, szczupły, wysoki, twarz też szczupła o wyraznych rysach :)

Gość jako dziecko byłam cudowna
a teraz mam ryj jakbym 50razy cegłą po nim dostała :O ale znam brzydkie dzieci w swoim otoczeniu i juz im zazdroszczę. Bo w większości wyrastają na piękności :(

Gość wiciakicia
ja widziala mega przystoijnego faceta z obrzydliwym dzieckiem, ale barzo byli podobni, tylko temu dzieciakowi to niepasowalo jakibyl do jego dziececosci, ale pewnie bedzie przystojny

Gość eeee nie wiem
nie bardzo rozumiem powyzszy wpis, ale nic to:) ja mam kolezanke, ktora tez ma brzydka corke i do tego wystawia ja na slonce! dzieciak ma niecaly rok, a nogi opalone jak po solarium. normalnie brazowe! a byla blada wczesniej. takie matki, to powinni zamykac!

Gość trendi lola
może dziecko ma zespół alkoholowy no wiecie jak matka chla, takie dzieci są dziwne

Gość betixx.....
Lala Ola - az trudno uwierzyc, ze cos takiego jak ty jest matka :O

Gość Zuzka05
Hej ja tez jestem matka ale mamy znajomych co maja okropne dziecko !I co sie dziwić jeśli ma sie spokojne dziecko to taki szajbus znajomych przeraża!

Gość Mirkaaa
betix nie ma dzieci to nie rozumie:) i takie coś jak urodzi dzieciaka to tez bedzie z tych co swojego babora bedzie innym narzucać !

Gość Zobaczkon
O widzie ze takich ludzi jest sporo co nie mogą patrzec na inne dzieci;)pewnie zaraz mnie zjada ze jestem okropna matka ale moje jest dla mnie najpiękniejsze - to chyba normalne:) a mam kol. Co w kółko gada o swoim dziecku nie zapyta sie co u mojego malca tylko jedzie z tematem ze jej to ze jej tamto! Nie chce tego słuchać :( ale bardzo ja lubię i nie chce jej urazić tylko szkoda ze ona tego nie widzi. Czuje sie złe bo ona z mężem myślą ze ich dziecko jest jedyne na świecie . Twierdza ze u nas nie ma sie czym bawić ( chociaż pokoje pełne zabawek) ze nasz spowolniony bo ich wiecznie od małego skacze . Mój sie bawi wiadomo porozwala zabawki ale to ich jest lepszy bo rozpizdza zabawki w ciagu minuty wsztystko do buzi bierze i krzyczy od tak. nasze dzieci maja ok roku a tamten popycha nie dopuści do zabawek ciągnie a i rodzice ciage mówią tak pokaz mu ja sie bawi , tak twoje tak nie oddaj tak nie dziel sie tak twoje zabawki tak pokaz mu kto tu zadzi i tak dalej....... Wyczytalam gdzieś wzmianke o chciwym ojcu- ten tez taki jest sam nie ma przyjaciół to i dziecku wpaja jak ma sie zachwywac ! To jest chore!

Gość Oczywiście że
jeśli nie podoba się wam dziecko koleżanki to kupcie im prezent-śliski kocyk.

Gość Szescczszesc
Oczywiście ze!- widać masz świetne pomysły z sosnowca jesteś ? Tam u was moda na kocyki!

Gość Ciekawska54644
Ale wy beznadziejne jesteście. A jak wam urodzi się takie paskudne dziecko i ktos o nim na forum bedzie pisał? Życzę wam takiego:) Bez przesady żeby już gowno dziecka małego obmawiać każdy maluch sra tak samo. Glupie pizdy

Dziewczyno ogarnij sie co Ty wypisujesz!!!! Kiedys mam nadzieje ktoś tak będzie mówił o Twoim dziecku. Zastanów sie troche nad sobą , ciekawe czy Ty jesteś taka piękna hahaa.

Czytam to i łapie sie za głowe. Weźcie sie dziewczny troche zastanówcie!!!! Zal mi was naprawde.

Gość Jestemojcem
Jestem ocjcem a nie matka sam wychowuje 13 m synka znajomi są ok tylko ojciec hytry i tak tez małego wychowuje . Wy matki macie pojebany syndrom" pięknego dziecka" mimo iż jest brzydki i krzykliwy ! Mama dziecka zmarła po porodzie 2 mies. Tesciowie i rodzice ( z którymi mieszkam) mi pomagają synek zuch chlopczyk (13 m) naprawdę ladny po mamusi ;) a jak przyjdą znajomi ze swoim to chwala sie swoim dzieciakiem chociaż wszyscy widza ze jest okropny i daleko w tyle z rozwojem za naszym ! Moja matka musi po ich wizycie myć zabawki bo ten mały brzydaj jak nie oslini to ozyga i tak sie drze ze bebenki pękają !