Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem spalony

Dlaczego ona milczy!

Polecane posty

Gość czy jestem spalony

Dzisiaj mieliśmy się umówić gdzieś na wyjście na tzw pierwszą randkę. Wczoraj mówiła że idzie na urodziny do kogoś i wróci prawdopodobnie rano z tym że już nie będzie spać bo tak zawsze ma. Napisałem do niej rano i w południe i do teraz cisza. Czy ona mnie olała. Co prawda nie widzieliśmy się jeszcze w realu, ale wczoraj mówiła że pamięta o spotkaniu itd. W ogóle to wcześniej sprawiała wrażenie że jej bardzo zależy, pisała jakieś komplementy, serduszka, jak to mnie bardzo lubi itd. Ja tu wariuje już powoli, a ona się nie odzywa. Jak myślicie czy ona mnie olała czy specjalnie może przeciągać to spotkanie i w ogóle. Co wy dziewczyny o tym myślicie?

Gość tgurj7ikut7ktuu
ze się z tobą bawi

Gość jhtyjurftrd
nie panikuj może zabalowała 😴 jak do wieczora sie nie odezwie to mozesz sie martwic :classic_cool:

Gość że to nie możliwe
A ona pewnie padła i śpi, chociaż się zarzekała, że nie zaśnie. No weź pomyśl, jak pójdziesz na imprezę, popijesz, porządzisz całą noc, to rano nie będziesz spać?? Poczekaj. Wyśpi się, to się odezwie, a jeśli nie, to już się więcej do niej nie odzywaj, bo wszystko jasne.

Gość czy jestem spalony
ale jak mówiła że nigdy się nie kładzie tylko pada gdzieś pod wieczór. Czy jest możliwe że ona przeciąga to spotkanie albo w jakiś sposób mnie testuje?

Gość pewnie na urodzinach z kimś
się nieźle zabawiła i stąd ta cisza:classic_cool:🖐️

Gość tgurj7ikut7ktuu
ale z ciebie mięczak i oferma, miej trochę dumy i charakteru, nie bądź natrętny, przeciez umówiliście się, skoro się nie odzywa to odpuść

Gość kobiety to dziwne stworzenia
Zabawiła się Twoimi uczuciami i ma Cię w nosie.

Gość czy jestem spalony
To że się mną zabawiła to raczej mało prawdopodobne. Na początku sama do mnie zagadywała, chciała żebym poszedł z nią na jakiś koncert. Pisała że jest smutna bo nie ma przyjaciół i jest mocno samotna.

Gość kkkjhggfhfh
poczekaj do wieczora.

Gość czy jestem spalony
no i do tej pory ani słowa. Olała :(