Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznic nie wiem

test-ciaza czy nie

Polecane posty

Gość juznic nie wiem

jestem dzien przed terminem okresy,seks 16 dni temu-od 2 tygodni piersi nabrzmiale i bolace, bole brzucha i plecow,jem od tygodnia za dziesieciu zrobilam test ( pol godziny temu) nie moglam wytrzymac do jutra rana na tescie pojawila sie niby druga kreska-raczej jej cien-bardzo dziwne ale kiedy spojrzalam na test 15 minut pozniej jest tylko jedna wyrazna krecha a ten cien ciazowy zupelnie zniknal o co chodzi???????????

Gość rany ale masz problem
powtórz test za kilka dni

Gość juznic nie wiem
mam problem bo kazdy dzien czekania to dla mnie udreka-dziewczyny starajace sie o dziecko wiedza o czy mowie zaczelam sie juz cieszyc a teraz...plakac mi sie chce

mój nick był jeszcze z innego tematu -nie było to do ciebie skierowane. :) Czasem cień kreski zwiastuje ciążę a czasem to tylko reakcja testu na mocz. Druga kreska raczej nie znika z upływem czasu. ale różnie może być -dlatego powtórz test za kilka dni o ile okres nie nadejdzie.

Gość juznic nie wiem
czy komus przydarzyl sie taki wynik

a objawami się nie nakręcaj -u mnie w cyklu gdy jak nigdy bolały mnie piersi(od prawie połowy cyklu) okres nadszedł jak w zegarku. A przy cyklu w którym zaszłam objawów zero -cykl jak zwykle.

Gość juznic nie wiem
chyba poczekam do srody-jesli okres nie nadejdzie zrobie znowu test musze przestac myslec i sie nakrecac bo zwariuje

prawda jest taka, że jedyne objawy ciąży to takie jak na @ pozostaje cierpliwie czekać i powtórzyć test. U mnie tez początkowo była bardzo jasna kreska, ale w cyklach bez ciąży też cień cienia się zdarzał