Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeMorai

Dlugodystansowcy

Polecane posty

3 godziny, bez zabezpieczenia, erekcja przez caly czas i trzeba bylo sobie dopomoc reka, by w niej skonczyc, bo inaczej by sie nie dalo. Nie pije, nie pale, zdrowo sie odzywiam, co jest przyczyna? :D

Gość krusowa
To coś umieścił w fotosiku😴

Gość żona dlugodystansowca
też chciałabym wiedzieć:)

Gość iuiu
taaaa 3h zebys sie nie zesrał przypadkiem

@ krusowa - to nie jest moj czlonek :P Dla jednych noga ... a tak naprawde to moja reka. @ iuiu - nie mierz innych swoja miara. Nie jestem malolatem, a klamie tylko w "realu". Tutaj mozna sobie pozwolic na prawdomownosc.

"Dla jednych noga ... a tak naprawde to moja reka." No i właśnie o to Krusowej chodziło. :D 🖐️

Gość iuiu
no własnie ja tez nie jestem małolatem ale i nie mierze nikogo zadna miarą po prostu wydaje mi sie ze troche Cie fantazja poniosła.... a ta wyzej naprawede myślała ze to penis hahaahah ja pierdole

Gość żona dlugodystansowca
ręka fajna, nie wiem co chcecie? Mam takiego długodyst. i jest to czasem problem... Kocham go, ale jego mozliwosci są duzo większe niz moje i zaczyna to byc problemem. Zastanawiałam sie juz czy to nie aby moja wina?:O

Gość iuiu
to nie są sterydy:P

@ żona dlugodystansowca - gdyby tak sie zastanowic i rozroznic podniecenie fizyczne od psychicznego, to mozna by dojsc do wniosku, ze fizyczne bierze gore nad psychicznym. No, ale przeciez kazdy ma inne wyobrazenia = jeden woli z nieznajoma (szybciej by doszedl), inny z osoba, ktora kocha, itp. @ Zet De Zetka - no wlasnie naturalnosc w 100%, od ok. 15 lat pije tylko wode zrodlana (0 kaw, herbat, itp.). O, i jadam sporo orzechow (migdaly, laskowe, wloskie) - moze to przez to ;) Chociaz mysle, ze moim przypadku gore bierze podniecenie fizyczne od psychicznego, bo na razie moje doswiadczenia nic wspolnego z miloscia nie maja. No nic, chyba bede musial sie zakochac, by sprawdzic jak to jest w tym przypadku ;)

Zet De Zetka - a mialas kiedys w stopce zdjecie stopy, ktore zostalo zastopowane przez administratora?

W sumie moze zle to troche opisalem, bo to nie bylo tak, ze przez 3 godziny tylko ruchy posuwisto - zwrotne, oczywiscie byly kilkuminotowe przerwy na roznego rodzaju inne czynnosci umilajace wspolnie spedzony czas.

Zet De Zetka - a jaki masz nr buta? Moze stopy sa za duze, by je zmiescic w stopce? ;) Nie, nie jestem fetyszysta stop, aczkolwiek ... jesli sa zadbane to nie omieszkam ich nigdy pominac podczas lizania kobiecego cialka.

ZDZ - oj tam, z Toba pewnie byloby inaczej ;) No a Ty wolalas ... zeby od czego zaczynal? I nie zapomnij o numerku!!!

Eh, sie ze mnie nasmiewasz ... bo wiesz, ze nie napisze ... "szybki" ;) Hmm ... ja mam 11,5 UK = 30cm, skoro Ty masz 6 = ok. 15,5cm ... male te Twoje stopki ;) - just kidding.

[zgłoś do usunięcia] DeMorai Quis leget haec? - 24,5 ... dziekuje, ze popsulas moja zabawe 2 dodz przy stopach chcesz spedzic :P ja cie nie poganiam ale czas przejsc do kolejnego etapu :P usuwam sie w kat :P

No jak juz podawac stope ... w centymetrach ... to do jednego miejsca po przecinku. A co ja moge za to, ze zostalem hojnie obdarzony? ;) ZDZ - umiejetnie unikasz pytan: "No a Ty wolalas ... zeby od czego zaczynal?"!!!