Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka*

czy mozliwa wpadka tydzien przed terminem okresu? :/

Polecane posty

możliwe, że jesteś w ciąży, ale z drugiej strony też możesz sobie troszkę wkręcać skoro już od ponad tygodnia o tym myślisz A chcesz być w tej ciąży?

Gość eklerka*
a co najgorsze to sobie nie wymyslam objawow bo jestem sceptycznie nastawiona do tej ciazy, tragedii by nie bylo no ale troszke nie pora:)

Gość agulinka123
odpowiadając na temat ,ja zaszłam w ciąże kochając się tuż przed okresem dosłownie okres mi się pojawił za dwa dni a za m-c okazało się ze jestem w ciąży takie miałam szczęście

Gość eklerka*
do Minia85: tak jak powyzej. I nie mam powodu zeby sobie wkrecac heh:)

Gość eklerka*
agulinka123 : to ja wlasnie kochalam sie bez niczego bo myslalam ze za 5 dni przyjdzie okres a tu juz nie ma 2 tygodnie,zamiast okresu to mialam sluz plodny, a wczoraj po wysiusianiu taki bialy sluz wyplynal ze mnie. I te klucia i bole w dole brzucha,w krzyzach, teraz tak jakby przeszlo troche ech :) piersi mam powiekszone,twardsze troche i dziwnie bola,nie tak jak przed okresem.

Gość eklerka*
co do tego artykulu - tej linii biegnącej od pępka do spojenia łonowego to juz nie moglam sobie psychicznie stworzyc bo nawet moj chlopak wczoraj zobaczyl ja, i z wrazenia zapytal co to jest... hehe;)

Gość Gosiaczkowo-
Ta linia pojawia się zazwyczaj w 7-8 miesiącu :D Po co takie gdybanie? Zrób test i będziesz znała odpowiedź. Wygląda mi to na ciążę urojoną

Gość eklerka*
ale to nie jest linia ciemna nie wiadomo jaka, nie jest ciagla, po prostu jest to widoczne gdy sie przyjrzy anigdy takiej nie mialam... jutro ide do lekarza, to sie okaze wszystko. Dla mnie to niemozliwe zebym to jakos wszystko wymyslala, ten glod co 2 godziny itd zwlaszcza jesli uwazam ze to nie bylby odpowiedni moment na ciaze :D Siostra mojego chlopaka miala te same objawy gdy byla w 5-tygodniowej ciazy :)

Gość eklerka*
test + ginekolog=jestem w ciazy.nic sobie nie uroilam... Sama odpowiadam na swoje pytanie- WPADKA MOŻLIWA.

eklerka gratulacje!! Nie przejmuj sie, kazda zna swoj organizm a tu często jak dziewczyny cos pytaja to odrazu jest najazd "wkrecasz sobie" poparty czasem nawet agresywnymi tekstami :) Nie wiem z czego to wynika, zazdrosci, ze komus tak łatwo sie udalo a innym cale lata nie? No przykre ale sie zdarza. Ja tez poronilam raz, ale wiedzialam doslownie tydzien po zaplodnieniu, ze cos z moim organizmem sie dzieje. Teraz tez wlasciwie bylam pewna odrazu, ze zaszlam. Bol podbrzusza, te piersi, sluz.. Zmeczenie, wahania nastroju.. Ehh jak ktos zna swoj organizm nie moze nie zauwazac takich subtelnych objawów :) Po swoim przykladzie widzei nie rozumiem jak mozna nie wiedziec, ze jest sie w ciazy 2-3 miesiace :o Jeszcze raz gratulacje :D

Gość eklerka*
do Angelowa: mi wlasnie lekarz powiedzial ze jestem dosc wrazliwa osoba i wszystko wyczuwam szybko :P rzeczywiscie jestem taka zmeczona, senna ze az dziwnie mi z tym, i reszta objawow... Ta ciaza nie byla jednak planowana ech... zobaczymy jak sie dalej wszystko potoczy.Pa :)

Bdzie dobrze, tylko uwazaj na siebie :) Ja tez zmeczona jestem caly czas.. Kiedys mialam problemy ze snem, z zasypianiem- siedzialam do rana prawie czytajac, grajac ogladajac tv.. A teraz padam jak mucha razem z mezem ( on w druga strone lubi szybciej sie klasc) :) Ehh..uroki :) Pozdrawiam!

Gość kicziliczi
Znów potwierdza się moje przekonanie, że na kalendarzyku nie należy polegać ;) Jak dla mnie (mimo, że pewnie nieco przesadzam, ale naprawdę nie chcę zajść w ciążę) - każdy seks bez żadnego zabezpieczenia, bądź z uszkodzeniem zabezpieczenia jest koniecznością do wzięcia tabletki 72h po (chyba, że lekarz stwierdzi, że nie było szans na dni płodne)