Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć

pomóżcie mi znaleźć wymówkę

Polecane posty

Gość chciałabym wiedzieć

jesteśmy z koleżanką na wakacjach poznałyśmy kilku chłopaków- kiedy moja koleżanka wyszła na chwilę do łazienki, zaczęli mnie wyzywać od spasionych świń i powiedzieli, że mam spieprzać z imprezy i nie psuć im widoku. Powiedzieli, że jak koleżanka wróci mam zasymulować, że boli mnie głowa i pójść do swojego pokoju, bo inaczej narobią mi obciachu. tak zrobiłam i ryczałam całą noc do poduszki. dzisiaj koleżanka idzie na imprezę na którą nas zaprosili, ale jeden z tych chłopaków podszedł do mnie i powiedział, że mam coś wymyślić, bo inaczej "strzeli mnie w ten otłuszczony ryj". jaką wymówkę znaleźć? widzę, że koleżanka bardzo ich polubiła i nie chcę jej robić przykrości.

Gość paulina_malina
A to koleżanka woli tych fagasów od ciebie? przykre

Gość chciałabym wiedzieć
nie powiedziałam jej, że tak się do mnie zwrócili chcę, żeby się dobrze bawiła.

Gość Pyjusalinka
JAPIER. Albo to kiepskie prowo, albo jesteś prawdziwą ofiarą.

Gość fsfd
powiedz, ze zle sie czujesz.

Gość siostraMierzwa
idź na imprezę- żyjemy w wolnym kraju, a naruszenie nietykalności cielesnej jest karalne. weź telefon i jakby co dzwoń na 112.

Gość ???????????????????????????!!!
jestem w szoku. to są jakies zarty? prowo?

Gość chciałabym wiedzieć
to nie prowo rozumiem, że nie chcą mnie widzieć na imprezie. Nie jestem ładna, a poza tym gruba. nie dziwię się, że tak załatwili sprawę. Nie chcę tylko, żeby koleżanka się czegoś domyśliła.

gdzie Ty jestes na tych wakacjach???

kurwa mac to sa jakies jaja, z jakimi debilami wy sie zadajecie? i w ogole co to za przyjaciolka skoro jej o tym nie powiesz?!

powiedz jej prawdę. Jeśli tego min zrobisz, zawsze będziesz czuła się gorsza. Po drugie, możesz odpowiedzieć 'koledze', że Ty możesz schudnąć, a on nadal będzie kurduplem. Najlepiej przy wszystkich. I możesz być pewna, że jeśli podniesie na ciebie rękę to mu kumple zademonstrją kręcenie wora.

Gość paulina_malina
Powiedz koleżance jak cie potraktowali , jak pójdzie sama to znaczy ze nie jest wcale twoją kumpelą

Gość chciałabym wiedzieć
nie zademonstrują. oni wszyscy mnie obrażali i się wyśmiewali. a ja nie chcę, żeby mnie pobili. to moja dobra przyjaciółka, ostatnio nie udawało jej się w związkach, więc chciałabym aby się odstresowała i zabawiła. nie powiem jej tego, bo za bardzo się wstydzę.

wg mnie pierwsza rzecz to powiedz swojej kolezance dokladnie to co napisalas na forum , skoro pojechalas z nia na wakacje z pewnoscia darzysz ja jakims zaufaniem , nie martw sie ze popsujesz jej impreze, mysle ze bedzie po Twojej stronie , a Ci chlopcy to nikt wartosciowy .. jestescie w nowym miejscu mozecie razem z kolezanka razem wybrac sie gdzies na dyskoteke i poznac innych ludzi . Po drugie nie poszlabym za rzadne skarby na ta impreze do tych kolesi.

czy Ty jestes nienormalna? to jest Twoja przyjaciolka i chcesz zeby sie bawila z takimi CHAMAMI I PROSTAKAMI ???????????????????????? dobrze Ci radze uswiadom jej kim sa ci ludzie

wg mnie pierwsza rzecz to powiedz swojej kolezance dokladnie to co napisalas na forum , skoro pojechalas z nia na wakacje z pewnoscia darzysz ja jakims zaufaniem , nie martw sie ze popsujesz jej impreze, mysle ze bedzie po Twojej stronie , a Ci chlopcy to nikt wartosciowy .. jestescie w nowym miejscu mozecie razem z kolezanka razem wybrac sie gdzies na dyskoteke i poznac innych ludzi . Po drugie nie poszlabym za rzadne skarby na ta impreze do tych kolesi.

i trzymajcie sie RAZEM jak najdalej od nich jestem pewna w 100 % , ze jak jej powiesz o tej sytuacji to oni wiecej was nie zobacza tak sie nie robi wez sie w garsc i jej powiedz o tym jak najszybciej!

coś mi się wydaje, że jak pójdzie tam sama, to może poznać uroki kolei... I nie chodzi o pkp.

Gość koszysta
No to w świetnym towarzystwie gustuje Twoja koleżanka, nie ma co... Może czas pomyśleć o nowych znajomych?

Gość chciałabym wiedzieć
wstydzę się. nie chcę nikomu psuć wakacji. ona dobrze się z nimi bawi, to widać. do niej odnoszą się bardzo dobrze. ja te ostatnie dni spędzę w pokoju, bo wstydzę się wychodzić i się pokazywać publicznie :(

Gość abecadelkoooo
ech, albo autorka jest głupia albo to prowokacja

a nie uwazasz, ze oni chca ją wyruchac? przestan wreszcie myslec tylko o sobie. nie chce Cie obrazac ale zachowujesz sie jak egoistka niby myslisz o kolezance, chcesz zeby sie dobrze bawila a to gowno prawda pomysl w co ją pakujesz zostawiajac ją sama z takim BYDŁEM

I PROSZE MI ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE - ILE LAT MAJA CI FACECI ??

Gość abecadelkoooo
no jesli to nie prowo, to nie wybieraja ladniejszej z was po to, zeby grac z nia w brydza ...

Gość chciałabym wiedzieć
powiem jej, że widziałam ich dzisiaj i że strasznie się zachowywali. nie pójdzie na tę imprezę, ale nie powiem jej, co mi zrobili.

dziewczyno zaraz mnie tu jasny szlag trafi rozumiesz to?! wez sie w garsc i jej powiedz to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chciałabym wiedzieć
około 25 lat załatwię tak, żeby z nimi nie poszła. niech te wakacje się już skończą.

Gość jolaxx
no własnie,moga jej cos zrobic jak bedzie sama

ja tez uważam, że powinnas jej to powiedzieć i równiez innym znajomym, bo jesli jej sie tam cos stanie złego, to będziesz częściowo odpowiedzialna.