Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietna25

Po co ludzie maja dzieci?

Polecane posty

"no czyli totalny egoizm splodze sobie dziecko to bede miala "co" kochac ale co w tym złego ? podobnym egoizmem wykazują sie bezdzietne z wyboru" nie, nie mowie ze cos w tym zlego - wiekszosc ludzi to egoisci (jedni z tego powodu plodza dzieci, a drudzy wrecz odwrotnie - w zaleznosci co komu do szczescia potrezba;-) ludzie ktorzy maja dzieci czesciej sie jedynie oburzaja (oczywiscie nie wszczyscy) gdy wlasnie z tego powodu okresla sie ich rgoistami podczas gdy bezdzietni maja wyzsza tolerancje dla tego typu okreslen - tak wynika z moich obserwacji;-)) --------------------------------------------

egoisti daja sobie zrobic wiadro zamiast pizdy i skazac sie na zdrady faceta? nie wierze.

"[zgłoś do usunięcia] nieładnie No, jak kochanie dziecka miłością bezwarunkową jest egoizmem, to co dla was nim nie jest?" no to jest wyjatkowo egoistyczne - takie myslenia bardzo bym chciala "cos" (w domysle kogos) kochac miloscia "bezwarunkowa" - jedyny domyslny warunek to taki zeby ktos taki istnial - to jest egoizm - a raczej nieumiejtnosc radeznia sobie z nagromadzonymi emocjami - potzreba kochania w tym wyapadku pytasz co nie jest egoizmem? ja chyle czolo pzrzed ludzmi ktorzy wychowuja nieswoje dzieci - wlasnie dlatego ze sa w stanie i chca pomopc - ze biora odpowiedzialnosc za nieswoje decyzje (czesto bledy) - ze zmieniaja walsne zycie nie pod swoje widzimisie ci ktorzy kochaja swoje dzieci bo sa ich - hm...i postanowili je splodzic - no coz to ich wybor, mnie taka milosc nie rozczula

Gość bo to niewyrzyte szmatyyyy
Po co kobiety zachodzą świadomie w ciąże jak wiecznie te dzieci ponizaja, biją, wrzeszcą, nic za grosz szacunku do dziecka, dziecko nie traktuje sie jak człowieka tylko jak nie wiadomoc ,ktore mozna zlac , wyzwac, upookozyc bo przywalaszczacie sobie prawo do tego traktując jak swoją osobista własnośc,a raczej rzecz, nie licząc się z tym że ta istota tez ma uczucia.Pelna bezkarna samowolka

Gość bezdzietna25
jem gowna z pampersow :O

Gość faffafafafaf
bezdzietna25 troll !!!!!

Gość zaraz sie logneeeee,e
bo ludzie wylewają swoje frustracje i newry na dziecku!!wiedzą ze je mozna BEZKARNIE uderzyc, zwyzywac, wyszarpac bo dziekco nie traktuja jak istote ktora ma uczucia tylko tak jak w danym momemnice oni tego chcą

Gość bezdzietna25
jestem zyebem od egoist31 :D

Gość ja mam bo wpadlam
inaczej nie zaplanowalabym chyba,ale ciesze sie moim skarbenkiem

Gość zaraz sie logneeeee,e
Ostatnio stojąc z narzeczonym przed stacją paliw, jakas matka darla sie na corke wracając do domu ze za kare na godzine zamknie ją w ciemnej lazience bo je jak swinia i uplamila spodniczke :0 :0

Gość robie jak mi sie podoba
ma sie dzieciary po to aby wychowywac po swojemu i gowno panstwu do tego czy ja wlasne dziecko bije czy wrzeszcze czy zamykam w kiblu, nie zabijam je wiec niech sie odpierodola jesli nie morduje dziecka.

Gość przeczytajcie to!!!!
Poczytajcie ten kawałek wpisu , cytuje: ..Znajoma (daaaaleeeka) też miała takiego diabła. Więc zbudowali z mężem malutki pokoik w domu 1x1m bez niczego w środku. Gołe, białe ściany. Nawet od wewnątrz nie było klamki. I jak dzieciak był niegrzeczny to ja zamykali na godzinę w całkowitej ciemnośći (bo nawet nie zrobili tam żarówki.... O to prawdziwa postawa matek co potrafia z psychą zrobic wlasnemu dziecku, i do tego sie chwalic ze dziecko juz grzeczne lecz nie wazne kosztem lęków i fobi ktore nabawilo sie przez wlasna mamusie :0

Gość bezdzietna25
jestem pojebana

Gość temate zalozyl
mowilem ze to pojeb suerbitch albo cwelicho kaśka.aaa :D:D