Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem ja -miska

teretycznie, czy zainteresowalby Cie taki charakter dziewczyny

Polecane posty

wymienie kilka glownych, wazniejszych cech. od myslnikow: -z troche zanizonym poczuciem wlasnej wartosci, ale pracujaca nad tym, -lubiaca sie bawic(kluby, spotkania na piwo,grille), -lubiaca tez poczytac ksiazki, -ciekawa swiata, otwarta na nowosci, -ambitna, lubiaca sie uczyc(nie mowie tu o zakuwaniu), -kochajaca ruch, sport: rower, plywanie, aerobik, silownia... -lubiiaca gotowac, -troche niesmiala, -z poczuciem humory, -wyrozumiala, -nieufna, -lubiaca podrozowac, -lubiaca komedie, komedie romantyczne, psychologiczne, thillery, -nigdy nie bedaca w zwiazku, bo bala sie konfrontacji, troche niedostepna na poczatku, -nielubiaca marowania czasu dobra, styka. zainteresowalby Was ktos taki?

Gość Wiesz ja bym Cie chciał....
ale czy ty nie masz masz 14 lat :P (tak po sposobie pisania) - zamkną mnie ;) :D

Gość czarna niepewna
ja mam podobnie i uwierz ze to moze zainteresowac, nie jestes nudziarą ;)

hehe, napisalam to jak 14-latka? kurde, mam 23:P zle ze mna jednak:)

tak, jestem troche niemsiala, ale np uwielbiam tanczyc i wychodzic z udzmi, po tygodniu wypic, ale nie urznac sie.

bo w tym wieku dziewczynki są takie rzeczowe .... :D :D widocznie jesteś jeszcze bardzo dziecinna :P

po ciezkim tygodniu wypic*(lub w trakcie tygodnia:P)

a skad Ty wiesz jakie sa dziewczynki w tym wieku?:D spoko, chcialam tylko w miare konkretnie naswietlic sytuacje.piszac o tych filmach nawet, wlansie po to, by pokazac, ze ogladam komedie romantyczne, bo wiem, ze wielu uwaza to za duzy shit:)

bo mam siostre w tym wieku ;)

:)

dlaczego nie? chetnie poslucham uzasadnien.

Gość bddk
Bo sam nie lubie chodzic do klubow. I zalezy, jak bardzo lubi "wypic" i jak bardzo jest nieufna.

Prawdziwy facet nie chodzi do klubów tańczyć. To sprzeczne z naturą męską. Kobiety mogą lubić tańczyć. To zgodne z naturą kobiecą.

wypicie to dla mnie 2 piwa, mam slaba glowe, wiec to tak opcjonalnie. wiem, jak to brzmi, jak kobieta pisze, ze kobieta pije, jak zmarginesu, jednak w realu kazdy to robi i juz tak zle to nie wyglada:) nie mam ciagatek alkoholowych, ale lubie spotykac sie ze znajomymi i czasami wspolnie cos przechylic. zdarza sie tez vodka! uuuuu:P

Gość były prawik
ja bym Cię z chęcią poznał wszystko ,a to jaka jesteś to by wyszło w "praniu" bo tak to sobie możesz pisać..skąd jesteś ?

dzieki, ale nie szukam tu faceta. to czysta teoria, tak jak w temacie, to oczywiste.

Gość były prawik
ja też nie szukam kobiety ,ale pogadać zawsze można chyba nie ?

Gość były prawik
23 lata i nigdy w związku no to ciekawe akurat z takimi cechami jak opisałaś i jak jesteś ładna powinnaś mieć branie

a, no pogadac mozna:) "branie" mam, ale tak jak pisalam, lekam sie:P

Gość tak sobie myślę
ze nawet jeśli to co o sobie napisała to brania nie ma, bo utrzymuje dystans do ludzi, nie da nikomu poznać i oczarować. Znam takie, fajne dziewczyny, ale źle kończą :(

Ale co to jest "dystans"? Czasem trzeba dać sobie trochę czasu, żeby się lepiej poznać, przecież nie trzeba, a nawet nie powinno się od razu iść do łóżka. Może nie traktuj wszystkiego tak poważnie? Może rozmawiaj z facetami, poznawaj ich, a za którymś razem (może właśnie po piwie, czy dwóch) daj się odrobinę ponieść emocjom:)

Gość gruby czarny kot
dziewczynko, umieściłaś tu same zalety, ewentualnie "nieszkodliwe" wady. pomyslmy logicznie-jeżeli nie szukasz faceta, jak napsiałaś powyzej, to dlaczego interesuje cię jaki charakter nas by zainteresował. na pewno nie podałas wielu swoich istotnych cech, nie określiłaś dokładnie swojego typu osobowosci, i mam wrażenie, ze oczekujesz tu potwierdzenia na tezę którą sobie postawisz. jak już ktoś napisał, ten pierwszy post,tzn topik taki dziecinny, wrecz infantylny jest

Najpierw niech napisze: Ile zarabia miesięcznie-jak poniżej 5000 zł to mało:P. Jak chłopa nie potrafi obronić przed 3 pakerami z cekamemami to słabo:P. Jak nie zrobi 1000 pompek przez 2 godziny to słabo:P.

Gość Jjjjlecacjjabeafe
-tak sobie myślę-fajne dziewczyny źle kończą??? To jak kończą te nie fajne?!-takie, które idą z każdym, zaliczają wpadkę, a później zostają same z dzieckiem! Następnie szukają frajera dzięki któremu będą ustawione do końca życia!-bo przecież dziecku trzeba przyszłość zapewnić! Znam takich przykładów sporo i niestety te kobiety robią to z zimnym wyrachowaniem! To jest wg ciebie happy zakończenie?! Bo dla mnie nie!

Gość Milenna.
Taka sobie myślę - jesteś wodnikiem?