Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna 30stka

Facet, manipulacja?

Polecane posty

Gość joella3456
Dziewczyno - on jest seksoholikiem, a to nałóg, który niszczy wszystko co napotka na swej drodze. Nie zmienisz go, nie łudź się. Nie wiem czy specjalistyczna terapia jest w stanie mu pomóc. Byłam z kims takim, zakładałam rodzinę, wierzyłam jak ta głupia, a on chodził po hotelach z kobietami z internetu. Wydało się, wszystko skończyło się w jednej chwili. Kochałam jeszcze długo, ale od 1 sekundy wiedziałam, że nie chcę żyć z kimś takim. Tak żyć się nie da. UCIEKAJ!!! ps. żeyczę wytrwałości

Gość a po co
jesteś masochistką? a może tak bardzo potrzebujesz "spodni" że godzisz się na upodlenie?

Autorko sorry za osobiste pytanie ale umieram z ciekawości -a jak wyglądało wasze współżycie sex? Bo skoro on prowadził tak bujne życie erotyczne to jak ty jego potem mogłaś dotknąć? Czy robiliście to wyłącznie w gumce? Nie pojmuję tego

Gość farfacet
poza tym czy robiłaś testy na HIV? Partner z bujnym życie erotycznym mógł ci coś podarować o czym nie wiesz.

Gość meganka26a
Boże jaki związek! On jest męskim odpowiednikiem nimfomanki i jeszcze chce żebyś wszystko tolerowała i udawała, że wszystko jest cacy! W dzisiejszych czasach ciężko jest znaleść fajnego, NORMALNEGO i jakoś poukładanego faceta! Jak to wszystko czytam to uwież mi ,że jestem jednak za aborcją!

Gość Już nie smutna 30-stka
Meganka dzieki, wiem doskonale i nie boje sie rozmowy. Czekam na nia jak na zbawienie. Byc sama sie rowniez nie boję, jak pisalam wczesniej nie mialam z tym nigdy problemu. Co do znalezienia faceta, takie czasy ze ludzie przestali się szanować. Mam swoje zasady i ich nie zmienie. I dlatego nie bede tolerować kogos takiego jak on. Joella wiem kim jest od pewnego dopiero czasu, przeciez nie godzilabym sie byc z nim gdybym wiedziala jaki jest juz na początku bo desperatką nie jestem. A po co - masochistką napewno nie jestem. Dalio - wspolzycie hmm w skali od 1-10 moze 3. Z czasem zamarło. Jestem zdrowa, tez mi to nie dawalo spokoju, natomiast to jak go mogłam dotknąć...ja sie dowiedzialam tego wszystkiego niedawno. Pozdrawiam

Gość meganka26a
To dobrze, że juz wiesz co jest dla ciebie dobre! Lepiej żałować,że sie coś zrobiło niż całe życie żałować ,że zabrakło nam odwani żeby coś zmienić! Masz tylko jedno życie, zacznij nim żyć tak jak chcesz, a ta pijawka niech się wreszcie od ciebie odczepi , bo tylko marnuje twój cenny czas! Zacznij być wesołą 30tką! życie jest za krótkie, żeby je marnować z nieodpowiednią osobą! koniecznie napisz jak sobie poradziłaś ze swoim PROBLEMEM! Ja odezwe się we wtorek, bo kończe już pracę i wracam do swojej szarej rzeczywistości na cały długi weekend:-)! pozdrawiam i trzymam za ciebie kciuki pa

Gość Już nie smutna 30-stka
Dzięki Meganka. Napisze napewno. Wesoła zawsze byłam, no może przygasłam ostatnio. Udanego weekendu ;)

Gość gość
Ja dlugo nie mogłam się wyzwolić od manipulanta chociaz wszyscy mi to mowili.Kazdy widział tylko nie ja.Siostra mnie przycisneła i zaproponowala zebym sie przeszkolila i zoabczyla jak odbijac manipulacje.polecila mi to szkolenie http://julamedia.pl/produkt/techniki-wywierania-wplywu/ Nic dodac nic ująć.Poprawiło się moje samopoczucie w mig.Żałuje,że wczesniej się nie szkoliłam ale lepiej późno niz wcale.heh