Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojowniczka1

siostra- zlodziej

Polecane posty

Gość bojowniczka1

Pisze to majac bardzi zly humor, jestem zalamana. Moja siostra ma teraz wakacje, w wrzesniu tez bedzie miala bo studiuje. Jak wracala do domu w weekend zawsze doprowadzila mnie do szlu, czepiala sie jak w moim pokoju byl 'balagan' bo 2 ksiazki na lawie lezaly. Teraz jak jest w domu to zabrala mi pokoj. Spie ostatnio w przedpokoju... Bo nie mam gdzie indziej. Mamy 3 pokoje. W jednym spia rodzice, w drugim brat, a w trzecim bylam ja. Ciuchy mi rowniez kradnie. A oddaje zniszczone ciuchy. Grzebie w moich rzeczach bez pytania. Kradnie tez blyszczyki, korektory. Zginelo mi tez ostatnio pioro, ktore znalazlam w jej torbie. Do pokoju sprasza siobie gosci i ma totalny syf w pokoju. Butelki porozwalane ciuchy w tonach poukladane. Prozby i rozmowy nic niie daja. Najgorsze jest to, ze ja dostaje za wszystko i jestem oskarzona ze kradne jej rzeczy a nawt tego nie dotknelam. Wszystko co dostalam od rodzicow na spolke z nia i bratem zawsze sobie przywlaszcza. Mam jej serdwcznie dosc.

Nie pojmuje tego, jak mogłaś pozwolić wyrzucić się na przedpokój :/ Pogadaj na spokojnie z rodzicami i przedstaw sytuację.

Gość a wyglądasz jak chłopak
Nikt o zdrowych zmysłach nie dałby się wykurzyć do przedpokoju, a rodzice normalni, by zareagowali. To albo prowokacja, albo jesteś dzieckiem innego ojca, a ona obecnego, że tak się zachowujesz. Złodziejstwo - do rodziców. Nie są niewidomi i wiedza dokładnie co do kogo należy, kto jakie ubrania nosi. I ten wniosek tym bardziej świadczy o tym, że to prowokacja, bo każdy rodzic wie, co należy do jego dziecka i w czym dziecko chodzi.