Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuukkkkkllll

wycieczka z chłopakiem a piżama

Polecane posty

Pierwszy raz jadę na kilkudniową wycieczkę z chłopakiem...zwykle w domu śpie w koszulce i spodenkach a teraz sobie myślę, że tak przy nim nie będę spać:D jaką piżamę sobie kupić? Taką satynową? Bawełnianą? Nie chce żeby było ani babcinie ani zbyt wyzywająco:P Po prostu ładnie i wygodnie:)

ja bym spała w tym samym, co zawsze jeśli myślisz o nim na przyszłość (a skoro będziesz z nim spać, to mniemam, że owszem), to teraz sie w satyny wyfiokujesz, a potem przejdziesz na bawełniane gacie i zastanów się, jaki będzie tego skutek?

Gość daj mu do wiwatu
są takie fajne letnie piżamki, spodenki+koszulka na ramiaczkach, wygodne i dobre na ciepłe noce

dziewczyno z chłopakiem na wycieczce w pirzamie troche przesadzasz jak by sie dorał powiesz mu nie powinien zrozumieć jak niezrozumie niejest wart centa

Ja pierwszy raz jak z chłopakiem wyjechałam to spałam w stringach i bluzce jakiejś...a potem jak wylecieliśmy na wakacje to spałam w takiej satynowej :)

stringi i koszulka starczy sama zdecyduj czy iesteś gotowa na sex jak zdecydujesz że nie powiec mu stop teraz nie iestem gotowa jak zdecydujes się że tak pamiętaj o zabezpieczeniu tak zwany kondon

spoko ja mam 22 lata a moj facet jest o 7 lat starszy znamy sie na antykoncepcji:) po prostu chce ladnie wygladac, dlatego pytam:)

Gość tratatatatatata23000
jak będziecie na miejscu, to powiedz, że zapomniałaś pidżamy i czy nie pożyczyłby ci jednej ze swoich koszulek do spania ;-)

uuuuuuuuuuuuuukkkkk było tak odrazu proponuie białom bieli onczochy, szpilki jest kul namnie to działa

uuuuuuuuuuuuuukkkkk było tak odrazu proponuie białom bieli onczochy, szpilki jest kul namnie to działa