Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

Ja 28 lat, ona 40

Polecane posty

Gość doggy style to pies
:O

Gość fjfjfjgjfj
Ja mam 25 ona 35 , doggy style 🖐️

Gość Doggy sra
Co Wy myślicice o takich związkach, kiedy facet jest w wieku 28 lat a ona ma 40. Nie ukrywam, że bardzo mnie pociąga intelektualnie i fizycznie." Do sexu akurat.

Gość czarna taranula
doggy_style a co ona na to, wie ze ci sie podoba czy nic nie mowiles?

Gość klakahnana
A niby co można myślec. Po prostu 40 cha jeszcze moze byc OK.ale z biegiem lat jak nie bedzie mnóstwa kasy wydawała na podtrzymanie młodosci po prostu starzec sie bedzie i wtedy młody oglądac bedzie sie za młodszymi .No chyba,ze młody to taki nieinteresujący z wygladu i inteligencji facet,więc bedzie przy boku starszej od niego,starzejącej sie kobiety.

Gość gość
Ale bzdury wypisujecie widac zycia nie znacie ja sama bzykam sie z 27 latkiem i to zonatym mam 40 i dopiero wiem co to sex i uwierzcie ze emocje tez sa i nie wierze zeby noe=rmalna 40 myslala o zwiazku z duzo mlodszym przeciez wie ze to nieosigalne liczy sie dobra zabawa zycie takie krotkie a zwiazki hahaha Panowie wy mozgow nie macie ale kutaskem myslice a my kobietki mamy potrzeby jak sie sprawdzicie jestescie ok ale uczucia to nie z waszej strony .Taka rada dla tego ktorego kreci nauczycielka najpierw porozmawiaj ogarnij temat czego szuka i dzialaj

Gość gość

Autorze nie wazny jest wiek jesli ją kochasz to zrob cos