Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memory story 22

czy on mnie podrywa czy co? pytam powaznie. Nie jestem małolata

Polecane posty

Gość memory story 22

Dzisiaj do mojego taty przyszedł kolega, posiedziałam chwile z nimi, on starszy a ja własnie studiuje kierunek, w którym on pracuje wiec zawsze mamy o czym gadac. Siedzieli w kuchni i nagle zapytał mojego ojca co mi jest, ja się uśmiechnęłam on tez pozniej ciagle się na mnie gapil, ciagle zerkał, ciagle coś mówil. Dodam,ze ma zone i 2 dzieci i ponad 40 lat. jestem w szoku, bo zawsze było tylko: dzien dobry i tyle a teraz ciagle widziałam jego wzrok. Jest to dla mnie dziwne.

Gość BIDAZNEDZA
daj mu poruchac

Gość memory story 22
bardzo mnie to zaskoczylo, ponieważ nigdy tak nie patrzył, nie zagadał w taki sposób a dziś ciagle coś, ciagle łapałam go na tym,ze na mnie zerka. Było mi bardzo głupio. Ciagle jakies uśmiechy, komentarze i to pytanie: co jej jest? Bo zrobiłam dziwną minę

Gość klhi
chyba coś w tym jest :o może wpadłaś mu w oko ale nie wierzę że podrywa bał by się :P a przystojny chociaż??? :P

Gość BIDAZNEDZA
no daj mu dupy

Gość memory story 22
powiem,ze bardzo przystojny:-P naprawde ciasteczko mmm ale zajęty więc nie do ruszenia. Mój tata sam mówił ze cos pan P. tak zagadywał, ale te spojrzenia.... jestem w szoku.

Gość memory story 22
daj dupy- o nie, chociaz przystojny i fajny ale ma zonę i dzieci i nie wolno

Gość klhi
no jak fajny to mało wiele :P skoro jest żonaty i ma dzieci pewnie w twoim wieku to nie ma szans :P dziwna sprawa mi by było głupio ze względu na to że to kumpel ojca :o

Gość Torere
daj mu gacie do powąchania

ale o co chodzi z tyym pytaniem "Co jej jest?" Przyglupawe i nietaktowne pytanie troche. Mnie by tylko rozdraznilo. Siedze na wprost faceta a on w mojej obecnosci mowi do kogos o mnie w trzeciej osobie "ona". Bardzo niekulturalnie :classic_cool:

Gość memory story 22
on czesto z moim ojcem nie gada, czasami a najgorsze, ze mieszka na przecwko mnie:-O tacy koledzy czasami wypiją piwko, cos sobie pomoga, jak sasiedzi.

Gość memory story 22
zapytał, bo zrobiłam dziwną minę, chwile byłam w kuchni, a że oni tam siedzieli,ale naprawdę najbardziej szokujące są te spojrzenia jego i jak przyłapałam go pare razy na tym

Gość BIDAZNEDZA
nie pierdol tylko mu daj dupy noooo

Gość pytanie co jej jest
jest dziwne i nie swiadczy o podrywaniu, a jesli to jakims nieszczególnym. Moze myslal, ze jesets chora, niezadowolona, albo bardzo zadowolona itd i usilowal to rozgryżc. Daj sobie spokoj.

Gość memory story 22
nie!!! nigdy, chyba bym sasiadce w oczy sie spojrzała ale jak na niego patrze to mmm fajna dupeczka. A tak naprawde to pewnie mi się wydaje. Nie wiem czego on chce własnie patrze przez okno i widzę jego dom swiatło się pali... hehehe pewnie zonkę puka

Gość prawdopodobnie
bardziej ty tego chcesz niż toi realne. to znaczy- nie myślę, ze chcesz z nim być/bzykać się tylko pochlebiałaby ci myśl, że na ciebie leci. A może to po prostu miły człowiek jest;)

Gość memory story 22
co jej jest-bo zrobiłam dziwną minę, a on chciał zagadać moze taki dzieciecy podryw taka noooo taniocha:-P sama już nie wiem, chciał zagadać, ciagle patrzył, usmiechał się, nawet raz cos powiedził mi to sie przechylił w moim kierunku i był blisko....Boze a ja glupia już tak jego sygnały interpretuje

Gość memory story 22
tylko ze nigdy taki nie był, nigdy tak sie nie gapil ukradkiem. I jeszcze dodam ze ponoc pyta mojego ojca o mnie, jak na uczelni itp. a wcyesniej tego nie było

Gość klmlkjhoh
widać że to on tobie się podoba i doszukujesz się w jego zachowaniu podrywania :o skoro ma żonę i dzieci daj sobie spokój!!! a dzieci ma w jakim wieku??? 22 to twój wiek???

Gość BIDAZNEDZA
daj mu tej dupy

Gość memory story 22
ma syna 22 lata w mom wieku i drugiego 17. Nie chciałabym romansu ale nigdy sie tak nie zachowywał,było mi głupio ale to jest miłe tym bardziej ze jest przystojny i w porzadku facet. ale nic nie chce ale oj no pofantazjowac moge o nim na noc:-) ale i tak uwazam ze dziwnie sie zachowywał, nie tak jak zawsze. widziałam tem wzrok

Gość BIDAZNEDZA
daj mu dupy

Gość anusiaczka
Witam , jeśli Wasze życie seksualne jest mało urozmaicone polecam odwiedzenie tej strony :www.mistrzseksu.pl nie pożałujecie

Gość baba_z_gór
własnie wchodzi w kryzys wieku średniego... trzeba na niego uważać. pewnie grzmoci żoneczkę z zamkniętymi oczkami, wyobrażając sobie Ciebie.