Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

platoniczna miłość;((((((((((((((((((((((

Polecane posty

zabujałam sie w kolesiu ale niestety jest to platoniczna miłośc która nigdy sie nie spełni zawsze podobaja mi sie osoby których nie moge miec ;((((((((((((((((((( jest jeszcze ktos taki jak ja ??????

Czyli jestes niewolnica jakiegos nieokielznanego popedu, nie masz kontroli nad wlasnym zyciem, przez co jest ono do bani, tak?

Tak myslalem, ze zamiast wziac moje slowa pod rozwage ... bedziesz dalej ukazywala swoj los ;)

jestem tak dziwnym czlowiekiem ze sama siebie nie rozumiem ;(( ale wiem ze mi to przejdzie ( czytaj dziwny czlowiek) juz mialam tak pare razy to jest przejsciowe jednak na tą chwile to strasznie mnie wzielo

Czyli pewnie bierze Cie tak ... zebys czula, ze zyjesz. W sumie to lepsze niz stan, gdzie nie masz do kogo wzdychac ;) - chociaz na dluzsza mete pewnie bardzo wycienczajace.

wiesz juz nie pamietam kiedy mnie cos takiego ogarnęlo ;/ i co tez jest dziwne ja jestem bardzo opanowaną osoba powsciągliwą wręcz i nad takimi uczuciami umiem zapanować prawie jak aktor ale kurwa tutaj nie moge

Skoro pasuje ... to powinnas klaskac ... a nie smiac sie. Kurcze, Ty to masz problem z dopasowaniem odpowiedniego dzialania ;)

no ja taka popaprana jestem a najbardziej mnie boli to ze jak ktos mi sie podoba to ja tej osoby nie moge miec nawet nie wiem po co tu pisze ale to chyba z tej mojej bezsilnosci ;( bo nie naleze do kobiet narzucającyh sie i nie podejde do niego i nie powiem przeciez podobasz mi sie hhe

Gość Sleepthief
Powiedzmy że ja się do takich zaliczam:D

Gość Sleepthief
U mnie to raczej wirtualno-platoniczna miłość....to nawet nie miłość raczej zauroczenie i fascynacja;) Pomieszanie z poplątaniem:D

no u mnie to jest tak ze ja ta osobe widze kilka razy w tygodniu na siłowni;/ I ostatnimi czasy sie u mnie to zauroczenie nasililo

ja juz sama nie wiem czego ja od zycia chce mam powodzenie ale zawsze zwracam uwage na ludzi dla mnie raczej nie osiągalnych podswiadomie chyba

Gość Sleepthief
Możesz chociaż mu się poprzyglądać...a czemu uważasz że nic z tego nie będzie?

bo on ma chyba dziewczyne wiem bo mieszkal w moim bloku z nią ale nie wiem czy są jeszcze razem (dlatego napisalam chyba) bo juz tam nie mieszka wątpie zeby do mnie zagadał w ogóle to muszą chciec dwie osoby a nie jedna a ostatnio jak bylam na silce to tak sobie spojrzelismy w oczy ze az mi sie smiac bo te spojrzenie takie przenikliwe bylo chcialo ale nie wiem co to z jego strony moglo znaczyc ( jak ja to czytam i mysle o tej moje sytuacji to sobie mysle pojebalo mnie konkretnie ;()