Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorothy perk

czemu moje kolezanki nie chca zalozyc sobie konta na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość dorothy perk

DO SAMOTNYCH DZIEWCZYN: DLACZEGO NIE SPROBUJECIE NA PORTALACH RANDKOWYCH? dla mnie portale randkowe to wynalazek godny Nobla.to dzieki nim zaczelam w OGole miec zycie uczuciowe.Wczesniej wycofana i niesmiala nie moglam nikogo poznac,jestem przecietna,ale nie piekna weic nikt sie nie trudzil by mnie poznac i moja niesmialosc oswoic. ale napisalam o sobie na portalach randkwoych(kilku),ktos stweirdzil,ze jestem ciekawa,mam pasje i poglady-to wystarczy dla faceta,nie musze byc nie wiadomo kim jak sie okazuje.dalam fotogeniczne zdjecie,ktos stwierdzil ze jestem nawet ladna.jak doszlo do spotkania podobalam sie facetom,mimo ze w realu niespecjalnie ktos mnie podrywal wczesniej. i nagle zaczelam sie umawiac,zaczelam miec zwiazki z calkiem normalnymi powaznymi facetami! dluzsze lub krotsze,wazne ze cos sie dzieje,ze mam zycie uczuciowe i seksualne gdy jest na to najlepszy czas-mlodosc tymczasem moje trzy kolezanki maja po 23 lata i nigdy nie byly z nikim nawet na krotko i tylko jecza ze nie maja nikogo i nie wiedza gdzie go znalezc.to ja im mowie : ZALOZ SOBIE KONTO NA PORTALU RANKOWYM,TAM SA NORMALNI LUDZIE. ale one nie chca,mowia,ze zrobia to moze jak skoncza 25 lat (w akcie despreacji) wiec maja mnie za desperatke,ze z tego korzystam! uwazaja,ze milosc sama sie znajduje,bo tak im przekazywao w bajkach i mitach dla dziewczynek. zal patrzec jak marnuja mlodosc. chodza do klubow myslac ze kogos poznaja.w klubach nie ma powaznych facetow.potem tylko jecza ze spotykaja tam samych niepowaznych lowelasow.a w realnym zyciu ciezko spotkac swoj ideal bo statystycznie male ejst prawdopobobienstwo ze spotkamy sie w tym samym miejscu i czasie i jeszcze porozmawiamy. ale one,ze nie zaloza sobie konta.sa jakies durne,czekaja az ksiaze sam zapuka. czemu one nie cha tego zrobic???nie maja nic do stracenia

Gość bo są normalne ?
:O :O a ty mam wrażenie ,ze powinnaś najpierw dorosnąć...

Gość miałam to samo napisać...
bo są normalne!!!!!! potwierdzam!!!

Gość 47hgf3456
ja też bym nie założyła konta w serwisie randkowym a moja koleżanka poznała super chłopaka w siłowni jest tam recepsjonistką, on wpadł po pracy i go sobie upolowała

Gość dorothy perk
a jakie macie doswiadczenie mowiac ze tam nie ma nikogo fajnego>ja sie nie zawiodlam

Najwidoczniej miałaś szczęście:) To się zdarza, jednak to tak, jakby zwycięzca loterii powiedział "Biedni grajcie, bo można się wzbogacić".

Gość dorothy perk
bzdura,znam kilka szczesliwych malzenstw i par z portali randkowych! za krotko bylas i pewnie cie zniechecili namolni dziwkarze ktorzy na poczatku pisza.na fajnych trzeba poczekac troche az Cie znajda;)

Dla mnie to trochę jak targ. Oglądasz sobie obrazki i wybierasz ten, który Ci się podoba. Są różne sposoby poznawania facetów, każdy musi znaleźć odpowiedni do swojego charakteru. Masz rację co do klubów, ja też nigdy tam nie poznałam nikogo ciekawego, a bywałam w czasie studiów dość często. Ja za to najczęściej poznaję facetów na wakacjach. Dzięki temu może nas połączyć wspólna pasja, czasem też w pracy, lub w innych miejscach, zupełnie niespodziewanie. Nie ważne, gdzie się kogoś pozna, ważne, jak się potem z nim dogaduje.

Gość saamanta
tu jest fajna strona gdzie samotni i nie tylko mogą umawiać się na spontaniczne spotkania w swoim mieście, każdy może zorganizować takie spotkanie: wyjście do kina, parku, na kawę, rower itd. www.akcjaspontan.pl