Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little man

Czy są tu faceci niźsi niż 170 cm ?

Polecane posty

Gość Little man

Jak wyglądają u was relacje damsko-męskie ?

Gość aziunia
mój facet ma 170 cm, podczas, kiedy ja mam 166. Ma super seksowną sylwetkę i wcale nie przeszkadza mi jego wzrost. To nie wzrost jest u was problemem, tylko wasze kompleksy.

Gość Little man
170 to może i jakies szanse sa, ale poniżej 170 sa zerowe

Gość Moj facet ma 162
(tak tak!)a ja 178.Przeszkadza mi to czasem ale jego zalety znacznie przewyzszaja jego wzrost.

Gość milennciaaa
a jak idziecie razem za ręke to sie nie czujesz jak bys prowadzila dziecko? :o

Gość Little man
Tego 162 cm konusa to wzięłaś z litości, czy dla kasy ?

Gość Little man
No więc jak ? Sa tu jeszcze takie konusy, czy sami prawdziwi, spełnieni faceci po ponad 180 cm ?

Gość Little man
Czyżby jednak sami spełnieni na tym nolajfowym forum ?

Gość Little man
No nie wierzę :D konusy, ujawniać się !

Gość Little man
W teorii, tylko w teorii. wasze bajkopisarstwo mnie rozbraja. Praktyka jednak mówi co innego.

Gość zazdrośnicasaaa
uhm znam takiego mającego 165 wzrostu i wiecie co? ma mega powodzenie u kobiet, jest pewny siebie, ma "to coś", przyciąga kobiety (m. innymi mnie :/) jest szalenie inteligentny, nie chodzi mi tu o umysł matematyczny, ale jest oczytany, ma wiele zainteresowań, świetne poczucie humoru jest seksowny ehh ale niestety jest wierny swojej żonie, która notabene jest od niego młodsza 8 lat i wpatrzona jak w obraz, zakochana po uszy

Gość Little man
W realu wygląda to tak że laski po 150-160 wybierają tęgich micholi min 180 cm długaśnych i to dopiero komicznie wygląda.

Tak, wymyśliłam sobie, że moi niscy koledzy mają fajne dziewczyny a sama spotykałam się z 180cm facetem, tylko dziwnym trafem wyglądał na 168:classic_cool: Pogódź się z tym, wzrost jest tylko usprawiedliwieniem dupnego charakteru. Tak samo jak laska co brak pracy zwalała na wygląd, facet brak powodzenia zrzucał na pieniądze, kobiety zwalające winę na małe piersi za samotność itp Bo tak najłatwiej "Jestem niski więc i tak mnie nikt nie zechce, po co się męczyć" a pewnie, że tak myślącego faceta bym nie chciała

Gość Little man
To ja Ci powiem jak to jest. Dlaczego więc laski mówią jaki jestem wyjątkowy, jaki fajny mam charakter, jakim wspaniałym jestem facetem ? Ale poza przyjaźnia na nic więcej liczyc nie mogę. Hmm ?

Gość Little man
Jednak coś powoduje że mnie dyskwalifikują. Jesli nie wzrost to co ? A auto też mam.

Gość Little man
Więc jak to jest ?

A hooj że masz auto, wzrost nie gra najistotniejeszej roli, nie trafiłeś na dziewczynę ktora by zaakceptowała takim jakim jesteś

Gość Little man
Raczej nie łgają, od zbyt wielu to słyszałem. Zresztą to da się wyczuć. Coś jednak jest nie tak, kwestia co ?

ja mam mniej niż 170 cm i owszem czasem mam kompleksy z tego powodu, ale mam narzeczoną która prawie mi dorównuje na obcasach jak jest i jestem przeszczęśliwy że jesteśmy razem

a auta nie mam i domu własnego też nie, jak spotkasz odpowiednią dziewczynę która zwróci szczególną uwagę na charakter i spodobasz sie jej więc bedzie świetnie

Gość Little man
Podejrzewam jednak wzrost. To może powiedzcie mi z punktu widzenia kobiecego, na co zwracają one uwagę jeszcze.

Gość Little man
Ktoś jeszcze wspomoże konusa dobrą radą ?