Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little man

Czy są tu faceci niźsi niż 170 cm ?

Polecane posty

Gość Little man
Coś w tym jest, staram się nie krzywdzić nikogo.

Gość Little man
Podobno jestem dobrym rozmówcom, słuchaczem, powiernikiem.

Gość jestem ja
juz dawno sie z tym pogodzilem ze nic ze mnie nie bedzie i jakos zycie idzie

Gość Little man
Jak one cię traktowały, możesz opowiedzieć ?

Gość jestem ja
wogole nie traktowaly ? bylem dla nich przezroczysty i dalej jestem

Gość Little man
Masz jakieś cechy dodatnie ?

Gość Little man
wszyscy śpią ?

Gość Little man
Dobranoc konusy

Gość IMO13850
Ja mam 162cm, ale wcale tego nie odczuwam. :classic_cool:

Gość oceniajac po cechach
czysto fizycznych moga cie przekreslac jeszcze za chujowa twarz (szczurowata, chomikowata, wyluppiaste oczy itd itp, zreszta moga nawet przekreslac za przecietna twarz kolezanka mi mowila ze kolesie o przecietnym wygladze-przede wszystkim twarzy-jej wogole nie kreca), mozesz miec jeszcze chujowa sylwetke, mozesz byc za chudy, za drobnej budowy-kobiety takich nie lubia, uwierz mi, albo po rprostu niemesko zbudowany -gruba dupa i nogi, drobny w korpusie.

Gość IMO13850
Ja jestem puszysty. :D

Gość mala taka sobie
hej hej ja mam 153cm i zaakceptuje faceta mniej niz 170cm tylko zeby mnie kochal.. ale za to jaka jestem a nie jak wygladam. przyznam sie ze mam tradzik na buzi i puszystosc z powodu tarczycy. ale jestem ciepla i mila i pokocham kazdego co mnie zaakceptuje i pokocha :) ktos chce mnie poznac??

Gość Little man
No to ja się domyślam za co mnie dyskwalifikują.

Gość Little man
Mówicie,że przeciętna twarz też dyskwalifikuje, ale z drugiej strony jak spojrzeć to masa faciów z ekstra laskami ma mega przeciętną twarz, więc ...

Gość Little man
A nawet poniżej przeciętnej z zakazaną mordą, 5 lat bez wyroku.

Gość Little man
tyle że wysocy, więc wzrost przeważył

już któryś raz z kolei widze tu temat związany z niskim wzrostem, niektóre kobiety zwracaja na to uwage, inne nie, tak jak faceci, wolą teoretycznie z dużym biustem, a kobieta teoretycznie wyższego :) co w praktyce wygląda inaczej :) ja mam mały biust i nigdy nikt nie zwracał na to większej uwagi, mam niskiego faceta, który ma 169sm wzrostu, ja sama mam 165, i NIGDY mi to nie przeszkadzało.Więc trafiasz na kobiety, które zwracaja uwage na wzrost, albo masz inną wade, którą one nie potrafią zaakceptować

Gość dfgdfgd
najłatwiej wytłumaczyć to wzrostem a może chodzi o coś innego? może nie jesteś taki idealny i po prostu masz brzydki charakter, zachowujesz się głupio, nie masz zainteresowań, nie jesteś wystarczająco pewny siebie, widać, że masz kompleksy? facet pewny siebie, kulturalny, miły i zabawny zawsze znajdzie wartościową kobietę, choćby miał 160cm wzrostu

Gość Little man
"a może chodzi o coś innego? może nie jesteś taki idealny i po prostu masz brzydki charakter, zachowujesz się głupio, nie masz zainteresowań, nie jesteś wystarczająco pewny siebie, widać, że masz kompleksy?" Jak pisałem wcześniej, nie o charakter, czy kulturę tu chodzi. Zainteresowań to ja mam akurat też masę. Raczej może o tę pewność siebie chodzić może.

Gość Little man
Gęby pięknej nie mam, ale żeby jakaś szkaradna była to tez raczej nie. Zreszta nie wiem jak na to kobiety patrzą. Budowa nie za chuda, raczej proporcjonalna.

Gość Little man
Zresztą ja sam często śmieje się z samego siebie, ze swoich ułomności, może to też im przeszkadza. Może powinienem udawać tego kim nie jestem ?

Gość Little man
Ktoś tu wcześniej powiedział, że kobiecie nie można sprzedawać całego siebie, znaczy podawać na tacy. Znaczy co ? Lepiej kamuflować wiele rzeczy, udawać ?

Gość aziunia
Tak, pewność siebie jest bardzo ważna. Ja np. przed poznaniem mojego mężczyzny nie wyobrażałam sobie bycia z niższym, ale on mnie tak pociąga, tak między nami iskrzy, jest pewny siebie, że wzrost nie ma tu żadnego znaczenia. Dodam, że jest on oryginalny, nie sposób nie zwrócić na niego uwagi, ma piękne sięgające do ramion kręcone włosy, cudowne ciało, ale nie napakowane, po prostu jest wysportowany. Zrób coś ze sobą, zapuść włosy, zacznij się oryginalnie ubierać, oczywiście bez przesady, ale dziewczyny lubią facetów wyróżniających się z tłumu.

aziunia ma racje, mój tez ma piekne czarne włosy, ładną buzię, piekne oczy, rzęzy niczym kobieta powiedziałabym i co ważne, jest pewny siebie, sama widze jak rozmawia z ludźmi, już nie chodzi mi o kobiety, hehe ale je też zagada :) pewność siebie jest ważna

Gość tyg87y
Little man Jednak coś powoduje że mnie dyskwalifikują. Jesli nie wzrost to co ? A auto też mam. Twarz. Mam 172 i ponadprzecietny ryj i dziesiatki razy slyszalem jakie to ze mnie ciacho . Gdyby nie uroda pewnie uzalalbym sie tak jak Ty tutaj. Mam duze powodzenie od zawsze i dlatego wyrobilem sobie pewnosc siebie . Mam dopiero 18 lat a mnostwo zwiazkow na karku , prawiczkiem tez nie jestem . A z wysokimi jest tak , ze jak jest wysoki i ma spoko charakter to piekny byc nie musi . Mi natomiast trafil sie charakter i uroda tylko nie wzrost . pozdro PS. A i bylem tez z dziewczynami wyzszymi od sb , najwyzsza 178 . Da sie ? Da.