Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29-latka,.

Faceci dacie jakas dobra porade...?

Polecane posty

Gość 29-latka,.

Napisze w jak najwiekszym skrocie poznajecie dziewczyne przez neta, sa rozmowy przez skypa przez jakis okres czasu (ok. 4 miechy) zgpdnie zgadzamy sie, ze rozmawia nam sie fajnie on jest zagranica po 4 miesiacach przyjezdza na urlop miesieczny do PL , przez skypa czesto mowil, ze powinnismy sie spotkac na zywo i pogadac a teraz kiedy juz jest w PL przez tydzien (mielismy sie spotkac w pierwszy weekend po jego przyjezdzie) ma do mnie ok 80 km, nie odzywa sie (podczas ostatniej naszej rozmowy przez skypa poprosil o moj nr tel wiec mu go dalam) dziwne prawda? co to moze znaczyc?

A jesteś pewna, że prawidłowy numer mu podałaś? Albo, że on dobrze zapisał? No cóż, masz jeszcze chwilę czasu, to się przekonasz, co były warte te 4 miesiące rozmów.

Gość 29-latka,.
>>Światowa Organizacja Zdrowia>> dziekuje Ci za odzew tez tak mysle a juz sie ludzilam, ze moze ten bedzie inny od pozostalych widocznie bylam dla niego tylko tymczasowym zabiciem czasu trudno, choc to przykre wlasnie dalam mu tydzien spokoju, ze moze chce sobie wszytsko u siebie pozalatwiac a jak myslisz moze w tygodniu napisac do niego sms-a typu: jak mijaja mu urlop?

Gość 29-latka,.
jetsem pewna, ze dalam mu dobry numer tel bo odrazu puscil sygnal, z zartem zeby sie upewnic, ze dobry numer mu podalam, a teraz wykrecil mi taki numer to nawet nie chodzi o to, ze musialoby byc z tego cos wielkiego, ale po co najpierw nalega, a potem zapominac... ?

Napisanie do niego smsa to dobry pomysł. ... Generalnie to jest tak, że jeżeli facetowi zależy na kobiecie (nie tylko w formie łóżkowej) to stara się odzywać możliwie dużo. Może ten jest jakimś wyjątkiem ale nie liczyłbym na to. Być może on po prostu kogoś ma na stałe i musi (chcąc nie chcąc) tej osobie poświęcić czas.

Gość 29-latka,.
moze i kogos w PL ma choc nie wyczulam, a on nie mialby powodu mnie klamac bo rozmowy byly naprawde luzne, ale i o wszystkim no trudno facetow juz chyba w tym zyciu nie zrozumie trzeba bedzie jakos zapomniec o tej znajomosci

Gość Paulo da Bensci
facetowi średnio zależy ... gdyby mógł cię zaliczyć za friko i bez wysiłku to i owszem ale tak jak jest to nie bardzo mu pasuje.

Gość 29-latka,.
dzieki Wam chlopaki za sprowadzenie mnie na ziemie P wlasnie chyba takiej dosadnich slow mi bylo trzeba dzieki juz nie mam zludzen napisze do niego w tyg ale jesli nawet po mojej wiadomosci bedzie chcial sie umowic to odmowie bo tak z braku laku nikt nie jest mi potrzebny do rozmow

Gość wiesz laska pewnie ma pod ręką
jakąś chętną co mu daje kiedy chce a do ciebie musiałby jechać ze 2 godziny

Gość 29-latka,.
"P" mialo byc: "Paulo da Bensci" sorki

Gość I w a
Ja ci dam dobra rade,istnieja na swiecie kolesie ,którzy sa wirtualni tylko i w realu sie z nimi nie spotkasz chocbys chciała,znam z autopsji;

Gość 29-latka,.
"do ciebie musiałby jechać ze 2 godziny" tez mi to przeszlo przez glowe, tzn taka mysl straszne to jak ludzie moga byc obludni i do wszystkiego podchodzic egoistycznie

Gość 29-latka,.
>>Iwa>> naprawde? wiec juz nikogo nie poznaje przez neta

Gość I w a
nie,to nie tak ,poznawaj sobie ,bo ja swojego obecnego tez poznałam:) mowie o tych co byli wczesniej

Gość 29-latka,.
i powaznie napotkalas na normalnego w necie???

Gość I w a
tAK:) zabujałam sie w nim i jestesmy razem,mimo tego ze dziełilo nas 300 km:)

Gość 29-latka,.
a teraz juz Was nie dzieli? tylke kilosow do Ciebie jechal?

Gość I w a
teraz mieszkamy razem,jedził przez rok co miesiac do mnie:)

Gość 29-latka,.
wybacz moje pytania, ale pragne od kogos choc iskierki nadziei, ze ten swiat i ludzie nie sa wszyscy tacy "straszni" szczegolnie dzis

Gość I w a
spoko,rozumiem,jak go poznałam byłam w Twoim wieku

Gość 29-latka,.
dziekuje Wam bardzo za wszystkie slowa przykro mi jest bardzo, bo naprawde mialam nadzieje, z eon jest inny, ze wytworzyla sie miedzy nami nic porozumienia jakis czas temu obiecalam sobie, ze nigdy wiecej nie bedzi emi przykro przez zadnego faceta, ale widocznie jestem za miekka no nic za pare dni napisze mu esa, albo maila z pozdrowieniami i tyle nie pozostanie mi nic innego jak zapomniec dzis ide spac napisze czy odpisal bo i to mi pomaga jak ze mna piszecie

Gość 29-latka,.
jeszcze tylko napisze, ze nie jest trudno poznawac ludzi przez neta, ale poznac osobe, ktora naprawde sie lubi i lubi sie z nia rozmawiac juz duzo ciezej ale moze to dzialalo tylko w jedna strone

Gość 29-latka,.
acha

Gość 29-latka,.
...?

Gość 29-latka,.
no i napisal :) pierwszy :D

Gość 29-latka,.
spotkalismy sie :-