Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

BYŁAM DZISIAJ PIERWSZY RAZ U NIEGO I JAK TO JA ZAWSZE ROBIĘ OGLĄD MIESZKANIA U NOWYCH LUDZI. POSZŁAM DO ŁAZIENKI I TAK SIEDZĘ NA TOALECIE I ZAUWAŻYŁAM PAPIER TOALETOWY, A OBOK PAPIERU NA PODŁODZE LEŻĄ CHUSTECZKI NIEMOWLĘCE NAWILŻANE :) ZDZIWIŁAM SIĘ I JAK WYSZŁAM Z UŚMIECHEM NA TWARZY ZAPYTAŁAM: - A CZY TY MASZ DZIECKO? A ON ODPOWIEDZIAŁ: NIE MAM DZIECKA, DLACZEGO PYTASZ? A JA: NO BO ZAUWAŻYŁAM, ŻE MASZ CHUSTECZKI NAWILŻANE DLA DZIECI I POMYŚLAŁAM, ŻE MOŻESZ MIEĆ DZIECKO...NO BO PO CÓŻ INNEGO TRZYMAĆ CHUSTECZKI DLA DZIECI A ON: TO TY NIE UŻYWASZ PO PODTARCIU SIĘ CHUSTECZEK NAWILŻANYCH DO OBMYCIA HIGIENICZNEGO? A JA: NO WIESZ...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) NIE UŻYWAM, ALE ZA TO MYJĘ SIĘ W UMYWALCE NA CO ON SIĘ SKRZYWIŁ: W UMYWALCE? ZROBIŁAM SIĘ CZERWONA JAK POMIDOR I JUŻ NIE PYTAŁAM O TE CHUSTECZKI, ALE DLA MNIE TO DZIWNE, ŻE 34 LETNI FACET PODCIERA SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI, PRZECIEŻ KAŻDEMU WYSTARCZA PRZECIEŻ ZWYKŁY PAPIER TOALETOWY. CZY TO MOŻE OZNACZAĆ, ŻE ON MA JAKIEŚ NALECIAŁOŚCI JUŻ STAREGO KAWALERA ? CHYBA ZACZNĘ SIĘ BAĆ, CO NASTĘPNE MNIE ZASKOCZY...

Gość ririuriru
hahahhaha dobre to ;d szydera , ale sie zgasilas ;d no to bardzo dobrze ze tak dba o higiene , super. a nie tak jak coniektorzy ze nawet nie myja sie codziennie tylko co pare dni ;/

Gość raczej zastanowiłabym
sie nad tą umywalką :classic_cool: to chyba naleciałość jakiegoś dziwactwa, jak mozna podmywac sie w umywalce

Hm... Moim zdaniem facet najnormalniej w świecie dba o siebie. Za co ukłon w jego stronę;) Bo trzeba stwierdzić fakt, że nie wiele jest takich;)

Gość UŚMIAŁAM SIĘ Z CIEBIE MAGDO
BO JAK MOŻNA TAK WYSOKO DUPĘ WSADZIĆ DO UMYWALKI, TY SIĘ NIE BOISZ, ŻE ZARWIESZ UMYWALKĘ ? :) A CO DO FACETA, TO BIERZ Z NIEGO PRZYKŁAD ;)

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
A WY CO TAKIE CZYŚCIOSZKI SIĘ ZNALAZŁYŚCIE, CO !? NAGLE KAŻDA UŻYWA CHUSTECZEK NAWILŻANYCH DLA NIEMOWLĄT - PRZECIEŻ TO OCIACH !!! JA SIĘ MYJĘ TAK JAK MNIE UCZONO W UMYWALCE PODMYWAM SIĘ I TAK TEŻ MOŻNA DBAĆ, ZRESZTĄ CHUSTECZKAMI TO TYLKO RURY MOŻNA W WC ZAPCHAĆ. I NIE ZGASIŁ MNIE TYLKO ZDZIWIŁ, ŻE DOROSŁY FACET UŻYWA DZIECINNYCH CHUSTECZEK. A WY CO, WCIERACIE GÓWNO W DUPĘ I TAK CHODZICIE CAŁY DZIEŃ :)

Gość taka ta czarna
Dokładnie,to Ty jesteś jakaś dziwna z tą umywalką.Niby jak to się odbywa?!Sama nieraz podcieram się chusteczkami nawilżonymi bo czuję się wtedy bardziej świeżo

Gość Eeerrr...
Nie rozumiem co Cie tak zdziwilo? Ja jestem zdziwiona tym, ze podmywasz sie w umywalce, co jednoznacznie sugeruje, ze sie nie podmywasz. Chusteczki sa alternatywa podmywania sie, szczegolnie po zrobieniu "numeru 2". Papier toaletowy swoja droga, ale to nie jest szczyt higieny. I od razu te oskarzenia o objawy starokawalerstwa! Pewno jestes jedna z tych panienek, ktore rzekomo o siebie dbaja, ale gola nogi tylko w lecie, bo w zimie nie pokazuja i nosza tipsy, bo nie maja pojecia jak dbac o wlasne paznokcie. Na Twoim miejscu nie pokazalabym sie gosciowi wiecej, bo delikatnie mowiac sie zblaznilas! Zreszta po tym jak wyobrazil sobie Ciebie "podmywajaca sie" w umywalce, on sam moze miec watpliwosci co do kolejnego spotkania hahahaha

Gość taka ta czarna
I chusteczkami zmywam makijaż a kibla nigdy nie zapchałam

ta i pewnie najpierw myjesz doope w tej umywalce a pozniej twarz :o :classic_cool: sie chłopina pewno tak samo zastanawia jak ty teraz, z tym, że pewnie nieźle się krzywi

Gość kubus suchy bobek
ja tez sie podmywam w umywalce,mozna siegnac:P mam dlugie nogi i tylko 163 cm.wzrostu

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
KUŻWA, NIE DENERWUJCIE MNIE NAWET, BO WAM PIZGNĘ !!! WSZYSTKIE NAGLE ZACZĘŁYŚCIE DBAĆ O SWOJE ZADKI, A JA NIE POWIEDZIAŁAM, ŻE NIE DBAM TYLKO, ŻE UŻYWAM DO PODMYWANIA RĘKI NAWILŻONEJ W MYDLE I PODMYWAM SIĘ TAK TAK JAK BYM MYŁA RĘCE. NA KONIEC WYCIERAM PUPĘ I JESTEM CZYSTA. A WY TYLKO WYŚMIEWACIE, A CIEKAWE TAK KTÓRA Z WAS TERAZ MA CHUSTECZKI DLA DZIECI WE WŁASNEJ TOALECIE, COO ?! BO NA PEWNO NIEWIELE Z WAS, A WSTYDZIŁYŚCIE SIĘ PRZYZNAĆ, ŻE WCIERACIE PAPIER W PUPKĘ :) JA JESTEM ODWAŻNA I NIE WSTYDZĘ SIĘ POWIEDZIEĆ, A JUŻ ZAPYTAĆ O RZECZY KTÓRE SĄ PODEJRZANE...A CO JA WEZMĘ TAKIEGO STAREGO KAWALERA ZE SWOIMI NALECIAŁOŚCIAMI I POTEM MU BĘDĘ MOŻE MAJTKI PRASOWAŁA - O JUŻ TO WIDZĘ !!!

dobra kobito, on pewnie tez już nie bedzie chciał kobity podmywającej sie w umywalce, więc i problemu nie bedzie

używam chustek higienicznych wszelkiej maści, mogą być też dla niemowląt- przecież nie zaszkodzą. Dziwne? Dziwne ale prawdziwne. :p

Gość ojj
Haha bo walne! Ej to wez teraz se pomyśl-że w jego głowie sie roi taka wizja-że Ty będąc u niego;robiąc kupę.później wsadzasz dupe na umywalkę.i wymywasz tam swoje gówno'a On później tam myje zęby'twarz! Blee'masakra dziewczyno.głupia jesteś jak but!:D fuu.albo co gorsza byś urwała umywalkę.i wychodzisz z łazienki i takim tekstem-ej wiesz co ;sory ale chcialam sobie podmyć tyłek po załatwieniu sie i urwałam umywalkę:/ o japierdole!:D

U mnie też leżą zawsze chusteczki nawilżane w toalecie... nie umyłabym chyba zębów w umywalce w której bym wcześniej doope myła po sraniu :O :O :O I dobra dobra możesz pisać, że przecież myjesz itp - kurva kibel też myjesz to pomaczałabyś w nim swoją szczoteczkę? :O

Gość Eeerrr...
Magdo, pewno nie uwierzysz, ale ja zawsze mam opakowanie dziciecych chusteczek w toalecie i nigdy nikogo z moich znajomych to nie zdziwilo! A co do mycia pupy rekami...hmm, wiesz, mamy XXI wiek i mozna kupic specjalne male "reczniczki" do tego celu. Sa tez plyny do higieny intymnej, wiec to mydlo tez mnie zastanawia. Proponuje, zebys nie pisala juz wiecej o Twoich "higienicznych" nawykach, bo robi sie coraz gorzej. Mam nadzieje, ze masz chociaz osobny recznij do podcierania pupy, czy uzywasz tego samego, co do reszty ciala? Prosze, nie odpisuj, bo az sie boje przeczytac haha

"Mam nadzieje, ze masz chociaz osobny recznij do podcierania pupy, czy uzywasz tego samego, co do reszty ciala? Prosze, nie odpisuj, bo az sie boje przeczytac haha" Też wolałam o to nie pytać :D 🖐️

Gość moze ma hemoroidy
albo sklonnosci do nich albo wogole lubi byc czysty sa takie chusteczki dla doroslych normalne i dla tych co walcza z hemoroidami czy to aby byly chusteczki dla dzieci? ja sama uzywam chusteczek jak mam "gorsze" dni by sie odswiezyc, szczegolnie latem co w tym dziwnego?

Gość ajajajal
Ja nie chcę sobie wyobrazac, jak magda wychodzi po grubszej sprawie z kibelka i bierze się za przyrządzanie kanapeczek na kolację np...

Gość moze ma hemoroidy
wogole co to za komentarz wychodzisz z lazienki i komentujesz co ma? a co cie to? kazdy inaczej lubi dbac o higiene i ma inny arsenal

Gość ajajajal
bo magda jest odważna nie boi sie pytać o rzeczy podejrzane :D

Gość mialam kiedys uplawy i zainter
esowalam sie co jest dostepne do stosowania by sie odswiezac okazalo sie, ze calkiem sporo i wtedy odkrylam chusteczki takze do pupy, by bylo bardziej higienicznie po numerze dwa trzeba przyznac, ze czuje sie bardziej czysta jedna chusteczka mokra, jedna sucha p.s. stosowalam te chusteczki takze by wytrzec mezowi penisa po stosunku :)

A chusteczki dla dzieci pewnie wybiera bo tańsze, ja sama kiedyś kiedyś kupowałam takie dla kobiet, ale to kilka sztuk ( 15?) kosztuje tyle samo co 72szt tych dla dzieci 🖐️

Gość Tacy sa ludzie po prostu
zadaja niepozadane i niepotrzebne pytania w sklepie gdzie znam wiekszosc personelu i jestem z wszystkimi na ty kupywalam plyn do intymnej czesci ciala kolejka za mna a kasjerka podniosla plyn do ryja i czyta i patrzy na mnie i zdziwiona: A CO NIE MOZESZ NORMALNYM MYDLEM? Zatkalo mnie. Baba bez kultury. I to z dwojka dzieci a sie dziwi, ze ktos dba o siebie i stosuje co jest dostepne na rynku. Nie zauwazyla ze nie mam ochoty na dyskusje i dalej nie zrazona ciagnela temat, po co mi to. W koncu oschlym tonem poradzilam, zeby juz ten plyn schowala do torby skoro go juz wbila na kase, Idiotka, bedzie mnie sie wypytywac czym myje a czym nie powinnam myc wagine, a grupa obchych ludzi stojacych za mna slucha.... zenada

Gość plastik fantastik
ale macie problemy

Obrzydliwość :o "A JA NIE POWIEDZIAŁAM, ŻE NIE DBAM TYLKO, ŻE UŻYWAM DO PODMYWANIA RĘKI NAWILŻONEJ W MYDLE I PODMYWAM SIĘ TAK TAK JAK BYM MYŁA RĘCE." Świetnie! A potem podajesz komuś rękę umazaną wcześniej w goownie. :o Mam nadzieję, że później chociaż bardzo dokładnie myjesz ręce? Czy też może wychodzisz z założenia, że skoro ręka namydlona, to można też umyć po podmywaniu tyłka ręce?

Gość Szczwany Stanislaw
Wyłącz caps lock bo już wiem że masz też rozwolnienie po analu:Dps a czy wiesz jaką średnicę ma ten chłopak z kolei?:D