Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość Czyścioszka od parady
Polecam ścierny papier, idealnie czyści:)

Gość WSTYDZĘ SIĘ ZA WAS TUTAJ
LUDZIE NIE BĄDZCIE TACY ZNIEWIEŚCIALI !!!

Gość Do czyścioszki na górze
Jacy zniewieściali do cholery, dbamy o higienę, a jeśli to Ci się nie podoba to wypierdalaj stąd. Śmierdzisz kałem kobito :p

Gość niezłe............
też mam w domu chusteczki nawilżone dla dzieci, chociaż z mężem dzieci nie mamy. nie mówię że zawsze ich używam, ale jak mam okres to wygodniej jest po każdej wizycie odświeżyć sie chusteczkami niż cały czas się myć, bo wiadomo w te dni trzeba dbać o higienę bardziej. poza tym jak czasem mam rozwolnienie i wtedy sam papier nie wystarczy a w środku dnia po każdej wizycie rozbierać sie i pod prysznic ??

Gość MAGDO GDZIE JESTEŚ
JAK TAM KAWALER?

Gość kakenmachen
Ja jestem żonaty i używam nawilżanego papieru toaletowego, gdyby takowego nie było używałbym chusteczek dziecięcych i nie widzę w tym nic dziwnego. Dbanie o higienę to nie dziwactwo starego kawalera, ale sprawa najnormalniejsza w świecie powinna być jasna dla każdego :)

Gość myjmy dupki
Nie no słuchajcie, po sraniu trzeba się podmyć, chyba, że się robi w pracy czy w szkole. Po szczaniu... bez przesady. Z drugiej strony ten chłoptaś wcale nie jest taki czysty, bo chusteczką to se tylko gówno rozetrze. Najpierw trza się podetrzeć paierem, a później umyć dupsko wodą i mydłem. Ja tak robię :D

Gość kakenmachen
A tutaj jest temat... DLATEGO WARTO dbać o higienę odbytu :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4930439 Swoją drogą, najpierw wyciera się zwykłym papierem , następnie nawilżanym i ewentualnie aby zapobiec odparzeniom, można przetrzeć raz jeszcze na sucho i ani góno się nie rozmazuje, ani nie pozostają resztki przemiany materii ;)

Gość ciocia dobra rada !!!!!!
ciocia dobra rada !!!!!! Dla wszystkich czyscioszkow , cierpiacych z braku bidetu , dzisiejsza dobra rada : a) jesli lazienke malutka wacie wystarczy dlugi kabelek do prysznica, gdy juz kupsko zwalicie -podetrzec sie papierem , a potem siedzac na muszelce podmyc sie woda z pomoca prysznica ! b) jesli lazienka jest duza ,kupujemy litrowy plastikowy kubek , taki jak do kuchni , po sransku ,przygotowujemy litr wody i mydlo i siedzac wygodnie na muszelce myjemy otwory !!! W ten sposob kochani unikniecie zasrania umywalki i wanny , ze taz nikt z was inteligenciki na to nie wpadl!

Gość Przeczytałam Pani Magdo
Ja używam papieru toaletowego "Kaczuchy", uważam, że dobrze służy, jest niedrogi, a jak potrzeba coś z grubsza to i zmoczę kawałek papieru pod kranem i też się umyję. I można taniej ? OCZYWIŚCIE :) Nie wydawajcie zbyt dużo na dupę, bo to i tak gównie służy ;)

Gość HAHAHAALESIARA
a co za różnica, czy dla dzieci czy "normalne" nawilżone?? Ja takich używałam do mysia rąk w pociągu, bo wody nie było i jakoś nikt się dziwnie nie patrzył. Niczym się nie różnią, tylko maja bachora na opakowaniu. A pozatym JAK MOZNA MYC DUE UMAZANĄ W KALE W UMYWALCE, GDZIE LUDZIE MYJĄ ZĘBY I DŁONIE [PRZED JEDZENIEM?? To chpre., do podmywania służy taki wynalazek jak B - I - D - E - T

Gość kakenmachen
>>ZDZIWIONA MAGDA B. wrote: "I OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE PODCIERANIE SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI JEST SPOSOBEM PÓJŚCIA NA ŁATWIZNĘ. A TO I TAK NIE ZAPEWNIA TAK DOKŁADNEJ HIGIENY JAK PODMYCIE SIĘ. NIE MAM W DOMU BIDETU, ALE PODMYCIE SIĘ W UMYWALCE JEST JAK NAJBARDZIEJ NA MIEJSCU. I NIE ROBIĘ TEGO W GOŚCIACH - JAK TO SOBIE KTOŚ TUTAJ WIELE DOPOWIEDZIAŁ. I NIE SIADAM TEŻ DUPĄ NA ZLEW !!!" Podcieranie się chusteczkami jest pójściem na łatwiznę... no super! A jak jesteś w gościach to co robisz? Nie siadasz na umywalkę, ale czy masz ze sobą podręczne opakowanie chusteczek nawilżających? Nie to co? Dbasz bardziej o higienę? Wielu facetów nosi ze sobą opakowania podręczne do pracy, do znajomych... i wiesz co... we własnym domu mogą sobie myć tyłki, ale ileż można siedzieć w łazience, gdy np. masz gości? Jak myć rów to myć a nie chlapać wodą!!! Skoro można w 3 minuty ochlapać wodą i jeszcze ręcznik zabrudzić, to lepiej użyć chusteczek nawilżanych :)

Gość kopiedolyworodzie
potem chodzą do ciebie ludzie, myją ręce w umywalce a tam resztki kału...

Gość hjkl
autorko-nie wiem co cie zdziwilo w mokrych chusteczkach do dzieci,ja uzywam nawilzonego papieru do chigieny osobistej a ostatnio przezucilam sie na dziecece bo sa miekie wieksze i ladnie pachna.taka paczuszke nosze zawsze w torebce bo nigdy nie wiadomo w jkiej toalecie sie znajdziesz,a nawet w ciagu dnia przecieram nimi rece,daja uczucie swiezosci.Pamietaj to co dla dzieci jest dobre nie szkodzi starszym:D

Też używamy chusteczek. Może nie zawsze - bo czasem zapominam ich kupić, ale najczęściej kupuję takie, które można spuszczać w toalecie - taki nawilżany papier toaleto [TAK JEST COŚ TAKIEGO! :)]. Czasem używam w tym celu zmoczonego papieru toaletowego. Poza tym mam w ubikacji kosz na śmiecie zamykany [na podpaski, wkładki itd...] i tam te chusteczki wyrzucam a zawartość kosza opróżniam co 2-3 dni żeby nie śmierdziało. Nie uważam tego za dziwne ani zniewieściałe. Nie wyobrażam sobie natomiast myć tyłka w umywalce! A! I też dzieci nie mamy. Takie chusteczki są extra na wyjazdy wszelakie.

Gość 4udghdfb
Pewnie myje pokazuje magdzie jak prawidłowo myc dupe hahahahaahahahahahaha w umywalce żal

Gość 4udghdfb
Wali mnie to że się rozkłada 100 lat, może nawet milion...

Gość oszalelicie???
taka chusteczka rozklada sie kilkanascie lat gora. a worki plastikowe w ktorych kupujesz zarcie to sie nie rokladaja latami??? lepiej osrac umywalke, pewnie.

Gość Ochrona to podstawa kobieto
Ja nie używam worków plastikowych czy reklamówek. Mam na zakupach swoją własną torbę z materiału którą używam już od 5 lat, dzięki temu chronię środowisko przed zaśmiecaniem. I Wam też radzę się zastanowić nad ochroną, bo niedługo będzie Polska chusteczkami wysypana. Nikogo to nie obchodzi, dlatego Polska wygląda jak wielkie wysypisko śmieci. Chusteczki nie rozkładają się tak szybko jak papier toaletowy, a stanowią poważne zagrożenie dla oczyszczalni ścieków.

Gość OD DZIŚ NIE UŻYWAM CHUSTECZEK
PIERDOLE...ZAPCHAŁAM KIBEL WASZYMI GŁUPIMI POMYSŁAMI. MAGDO POPIERAM PODMYWANIE - JESTEM Z TOBĄ :)

Gość Żałośni jesteście wiecie
Dość, proszę Was, czy ktoś dziś z Was umył swą dupę ? Dbacie bardziej niż o swoje narządy rodne - wstyd !!!

Gość mimikronos
Ja Dziś ją wyszorowałem już dwa razy A ty co nie robisz tego? A fe :O

Gość This is very impressiff top
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość Ja biorę prysznic raz dziennie
i uważam, że podmywanie się jest już zbyteczne, a nie będę tracić na jakieś tam chusteczki. Wolę wziąć cała prysznic, zresztą nie mam czasu w ciągu dnia na podmywanie pupy. Pozdrawiam ;)

Gość stytusxms3
moja pannico,osmieszyłas sie i to jak! on wykazal sie dbaloscia o higiene a ty cos tam wymyslasz/dowcipkujesz???!!!!(zalosne) o tym,ze myjesz dooope w umywalce (akrobatka????????????) jestes brudaska i tyle,kupy drobinki masz na odbycie...ale syf...i pewnie chesz zeby ON TO LIZAL??????NIEMYTA!!!!!!!!!!!!!OHYDA!!!!! facet ok cala nasza rodzina ma chusteczki,inni tez,nawet bratek pittek a ty wstydz sie fuj smrodziarrrro vFUJ!!!!

Widzisz,chciałas osmieszyc jego a okazało sie,ze to ty jestes smierdziucha kupa. nawet moj dziadek biegal myc co trzeba po kupie,a we wsi bidetu nie maja,nie oni!Ale co trzeba umyl! A ty nie!Bo jestes brudas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszystkim to pokaze,jakie to ohydne,ale syf!