Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość kubus suchy bobek
do eeerrr reczniczkiem myjesz tylek?? a potem taki mokry smierdzacy wisi w lazience,chyba ze go od razu do prania wrzucasz,ja tez podmywam sie w umywalce i nie maczam rak w gownie :O nie mam ujebanej umywalki,zawsze ja myje nawet pou myciu rak.

do autorki możesz podać więcej szczegółów? :D np jak wystawiasz tyłek na umywalce po rozwolnieniu (tzw sraczce) to czy kilka razy maczasz ręką w mydle zanim się nią podetrzesz i spłukasz? czy jak szczoteczka potem spadnie ci do umywalki to tylko na nią dmuchasz??? więcej szczegółów IDIOTKO :O ma nadzieję, że ten nieszczęśnik po dzisiejszym twym popisie zastanowi się w co się pakuje :O

Gość kubus suchy bobek
glupio ze zapytala.kazdy robi jak uwaza ale chusteczki moga zapchac kibel,sa takie specjalne nawilzane chusteczki zamiast papieru ktore mozna splukiwac

Gość common wellss
Szaranagajama zazdrościsz autorce że jest wysoka?:D

Gość wole kibel zapchany chusteczka
niz zlew resztkami bobkow

Gość dr von herbatnick
Najlepiej mieć bidet. KTO MA BIDET TEN MA WŁADZĘ! Ha ! Kur....jak mi się pięknie napisało teraz:classic_cool:

Gość Eeerrr...
Do podsuszonego kubusiowatego bobka Oczywiscie reczniczek idzie do prania, ale nawet, gdyby zostal w lazience, to z pewnoscia by nie smierdzial, poniewaz ja uzywam nawilzonych chusteczek do podcierania pupy. To tyle, co mialam do powiedzenia w temacie. Spadam z tego "zasranego":) topiku...

Gość Bogini Higiea.
A ja wam mówię że najlepiej mieć czysty tyłek. Bobki można zawsze spłukać! A potem wydezynfekować umywalkę:classic_cool:

Gość umpa lumpa
u nas tez jest pudelko z chusteczkami dla dzieci. Po kupie (czy podczas okresu) lubimy sie czuc czysto.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
DZIWNE JESTEŚCIE WIECE !!! SAME SOBIE DOPOWIEDZIAŁYŚCIE, ŻE MAM KAŁ W UMYWALCE I NA DŁONIACH, A JA PRZECIEŻ PO WYPRÓŻNIENIU UŻYWAM JAK KAŻDA Z WAS PAPIERU TOALETOWEGO, KTÓRYM WSZYSTKO DOKŁADNIE WYCIERAM. PO CZYM IDĘ DO UMYWALKI I MYJĘ PUPĘ, KTÓRA JEST CZYSTA I NIC NA NIEJ NIE MA. MYJĘ RĘCE I WYCHODZĘ - GDZIE TUTAJ SIĘ DOGLĄDACIE DZIWNOŚCI !? BO JA NIE WIEM. TAK SAMO PRZECIEŻ FACECI JAJKA MYJĄ W UMYWALCE, TYLKO OCZYWIŚCIE WY NIE WIECIE. JA PYTAM SIĘ WIĘC WIEM CO ROBIĄ. MYJECIE RĘCE JAK MACIE BRUDNE I JAKOŚ WAS TO NIE ODPYCHA, RÓWNIE DOBRZE MOŻE WAM SIĘ PRZEDRZEĆ PAPIER I ZOSTANIE WAM COŚ NA PALCACH I POTEM MYJECIE I CO..NIE TO SAMO ?! WIDZĘ, ŻE SAME PSEUDO CZYŚCIOSZKI TUTAJ, A SAME TAMPOTY DO WC WYRZUCAJĄ :P

Gość Observant
Ktoś mi kiedyś opowiadał że tu był kultowy temat "Moja współlokatorka podciera się ręcznikiem!":D

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no, zapewne karakany maja problem z umyciem tylka w umywalce :) ja jak sie zalatwie,to tez podmywam sie w umywalce, nie wyobrazam sobie zalozyc majtek na tylek uprzednio wytarwszy sie jedynie papierem toaletowym :O:O:O:O:O:O fajny zapaszek pozniej musialby byc :O

Gość należy się podmywać
albowiem czeste pupy mycie czyni dłuższym-życie!

Gość snjljs
Szaranagajama i inni: nikt tu nie napisał, że dziewczyna myje tyłek po sraczce w zlewie. Dla was wszystko jest albo czarne albo biale? Przecież logiczne, że ludzie się też kąpią, normalnie w wannie albo pod prysznicem i zapewne po sraczce autorka myje się dokładniej. Ale po zwykłej kupie nie każdy biegnie od razu do wanny i wystarczy nawilżyć rękę i przemyć nią odbyt. To dużo bardziej higieniczne niż używanie chusteczek, bo sorry ale dla mnie użycie chusteczki, to to samo co wytarcie papierem. Więc skoro po zrobieniu kupy wycieram się dokładnie papierem, to bez sensu jest wycieranie się potem jeszcze chusteczką, logiczne dla mnie, że potem wystarczy przemyć odbyt wodą. Odbyt już jest czysty, nie ma na nich resztek odchodów, bo zostały wcześniej wytarte papierem. Tłumaczę tak dokładnie, bo niektórzy ( ci bardziej ograniczeni i bez wyobrazni) myślą, że człowiek wstaje prosto z kibla, gówno mu kapie i to ręką wyciera:0 A te pesudo czyścioszki, co się chustką wytrą i myślą, że są czyste to dopiero mnie rozwalają, od kiedy chustka umyje wam dupę buahahahaha

Gość kubus suchy bobek
ja nie mam zadnych bobkow w umywalce :D wiekszosc ludzi to lenie smierdzace i nawet kilka dni tylka nie myja tylko wycieraja chusteczkami. eeerrr nawet jak wycierasz tylek chusteczkami to taki mokry recznik wiszacy w lazience to siedlisko bakterii.dziwia mnie ludzie ktorzy brzydza sie dotknac swoich intymnych miejsc.niektorzy to nawet gebe myja tymi reczniczkami.potem taki wisi w lazience mokry z resztkami naskorka. w kuchni tez nie mam wilgotnych szmat lezacych na zlweie lub wiszacych na kranie tylko uzywam recznikow papierowych.nie lubie jak cos brudnego i mokrego wisi mi w domu.

Gość the ultimate rolnik
Ło tam! Pipsyta jakobyśta były jokie popazune! Jo to robie tak. Biere gazete. Gniote jok w łuzkó kobiete potem rozklodom to je po tym zaś tako mientkawo a potem jom w wodzie zwilzom i sie nicym nie psejmuje ino tyłek poleruje

Gość okurrrrr
pa kąpieli tez sie papierem wycierasz ? :DDD

Gość jugo
a ja myślę, że autorka właśnie używa samego tylko papieru i teraz jej wstyd i dlatego się tłumaczy :D przeczytajcie jeszcze raz te dwa zdania: 1.A JA: NO WIESZ...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) NIE UŻYWAM, ALE ZA TO MYJĘ SIĘ W UMYWALCE ewidentnie widać, że umywalkę wymyśliła na poczekaniu, żeby nie wyjść na brudasa którym jest 2.ALE DLA MNIE TO DZIWNE, ŻE 34 LETNI FACET PODCIERA SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI, PRZECIEŻ KAŻDEMU WYSTARCZA PRZECIEŻ ZWYKŁY PAPIER TOALETOWY. każdemu wystarcza - i wszystko jasne :D

"TAK SAMO PRZECIEŻ FACECI JAJKA MYJĄ W UMYWALCE" Tylko, że jajkami się nie s­ra. Może taki drobny szczegół dla ciebie. 1. Przestań pisać capsem, bo wyróżniasz się tym jak podmywaniem tyłka w umywalce. 2. Skoro niemalże nikogo nie dziwi używanie przez tego faceta chusteczek, natomiast wszystkich dziwi twoje podmywanie odpowiedz sobie na proste pytanie. Kto w takim razie ma problem? :o

Gość PIERDOLICIE TRZY PO TRZY
""Ło tam! Pipsyta jakobyśta były jokie popazune! Jo to robie tak. Biere gazete. Gniote jok w łuzkó kobiete potem rozklodom to je po tym zaś tako mientkawo a potem jom w wodzie zwilzom i sie nicym nie psejmuje ino tyłek poleruje..." Facet rozjebałeś mnie totalnie, jaka gwara jak u ptaszka gwiżdżka :) Normalnie co do tematu, to też nie widzę tutaj problemu i nie wiem, po co skakacie na siebie jak kury. Każdy podciera się jak lubi, jedni gazetą, drudzy majtkami... przecież i tak najdokładniejszy jest facet, kiedy zrobi nam minetkę to waginę i odbyt wyliże raz na tydzień - a jaka oszczędność !!!

Gość Polewka na całego
Jaki miałam ubaw, dawno nie czytałam takiego fajnego tematu. A co do autorki, to kiedyś Ci się urwie ta umywalka i zrobisz sobie krzywdę :)

Gość stały bywalec tego forum
Podmywam tyłek po każdym wypróżnieniu do czysta, nad wanną albo nad umywalką. Potem ją zmywam. Jeśli zmyje się od razu to jest czysta. Ja i tak często używam środków dezynfekujących wannę, umywalkę, zlew więc raczej jest u mnie czysto. Chusteczki są dobre, ale nie zawsze zmyją resztki kału do końca i nie ma to jak mycie, do którego używam specjalnie do tego przeznaczonej gąbki lub ściereczki, oczywiście po tych ablucjach dokładnie je spłukuję i w zasadzie jakby piorę bo używam do tego mydła. To taka moja mała fiksacja :D

Gość stały bywalec tego forum
A co do tych chusteczek, to pytanie Twoje było bardzo zabawne, bo przecież tego rodzaju artykuł higieniczny można stosować rozmaicie. Czasem lepiej odświeżyć dłonie takimi chusteczkami niż myć jeśli nie są brudne ale mają jakiś nieodpowiedni zapach, być może po jedzeniu. Ja nie znoszę gdy moje ręce mają zapach jedzenia, gdy na przykład jadłem kanapkę z wędliną ale nie pobrudziłem się ani trochę, tylko zapach wędliny przeszedł na moją rękę.

Gość Dżi Unite_D
Dizz top iz on top! Yo!

Gość Majkel J.
Just BIDET!:classic_cool::classic_cool:

Gość też wymyśliłaś
Aleś ty głupia dziewczyno. Co jest nienormalnego w używaniu mokrych chusteczek? Używam ich od wielu lat jak Twój facet, do umycia stóp po pracy. Czego się dziwisz. Za to Ty jesteś dziwna z tą dupą w umywalce. Faceta zniesmaczyłaś jak sobie pomyślał jak się podmywasz. Żeby chociaz w misce. A to że on używa chusteczek, to jest bardzo higieniczny sposób. Dziecko się nimi myje dobrze, to dlaczego dorosły nie ma skorzystać?

Gość mopdopodłogi
hahahahahahahahaha, ale mnie rozbawiliście na maxa:) dzięki za poprawienie humoru:D ps: co was to obchodzi kto jak dupe myję po sraniu?:O

Powiem ci autorko, ze naprawde jestes bardzo dziwna. ja od ponad 10 lat stosuje chusteczki nawilzajace. A w toalecie stoi malutki kosz na smieci, trzeba dbac o higiene. A temu facetowi to sie medal nalezy. A z tym podmywaniem sie w umywalce to chyba niezle akrobacje robisz a przy okazji zachlapiesz cala podloge u kogos, fuj.

:D:D hehehe topik miesiąca :D jestem rozwalona wszystkimi wpisami tutaj. Nie wiem czy bardziej autorki czy kółka pań od chusteczek :D. Leże i się śmieje. Wy się o takie rzeczy martwicie. Po kilku latach spędzonych w akademiku wiem że 80% facetów po wizycie w wc nie myje rąk. Więc pozdrawiam wszystkich którzy podają sobie codziennie ręce z klientami/współpracownikami :D:D. Miliardy przeraźliwych zarazków :D. Tym się martwcie drogie panie. I wszystkim tutaj polecam przy najbliższym remoncie łazienki zainwestować w bidet :D :P