Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość heheh ale cie zgasil
teraz juz na pewno bedzie mial obraz twojej niedomytej dupy i wierz mi - u mnie sa wlasnie chusteczki nawilzane... czasem nie trzeba ich uzywac a czasem tak

Gość bidetowy hooligan
Zawsze i wszędzie podchlapka podstawą będzie! Kochać chusteczki!

Gość kellli30
Pomijajac caly temat kibla, kalu i umywalki, powiem Ci autorko, ze zwracaj baczna uwage na tego faceta i jego zwyczaje. Ja poznalam faceta ktory mial 33 lata i przede mna zadnego zwiazku na powaznie. Imponowalo mi jego dbanie o siebie, o higiene, taki ulozony, zadbany, swoje rzeczy wszystkie w idealnym stanie. Jak zamieszkalismy razem to szybko zeszlam na ziemie. On wiecej czasu spedzal w lazience niz ja, kapal sie czesciej niz ja (ja raz dziennie, on 2) nie wiem dlaczego, bo nawet nie pracowal:o Jego rzeczy byly zawsze wazniejsze niz moje, swoje pucowal, czyscil itd a moje mogly lezec brudne i on na nie nie zwracal uwagi. Ja cos przypadkiem stalo sie z mojej winy jakies jego rzeczy to obraza na caly swiat i przezywanie. Ja jak sprzatalam, pralam czy prasowalam traktowalam wszystko jednakowo. On jak czasem poprasowal to oczywiscie swoje rzeczy staranniej. Takze faceci w tym wieku moga naprawde byc baaardzo uciazliwi. Takze przestrzegam przed panem A. z dolnoslaskiego. Ten czlowiek dla dobra swojego i innych powinien zostac kawalerem do konca zycia! ;)

Gość bidetowy hooligan
Albo umywalka albo z brudną pupą lalka! Wszystko w temacie!

Gość bidetowy hooligan
I tylko mydło i ciepła woda-czystości-świeżości szczelinie doda!

Gość bidetowy hooligan
Bo mamy taką sławetną tradycję-bo wyjściu ze sracza robimy ablucję!

Gość ajtmgdmgpmg
Podmywanie vs nawilżane chusteczki. Who will winn?:classic_cool::classic_cool:

Gość A HASŁO PO TERAZ BEDZIE takie
BY DUPA BYŁA CZYSTA:classic_cool:🖐️

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
CZYTAM TAK WASZE WYPOCINY I OCZOM NIE WIERZE, ŻE POLSKI NARÓD JEST NA TYLE MŚCIWY, ŻE NIE POTRAFI ZAAKCEPTOWAĆ ODMIENNOŚCI ŻYCIA CODZIENNEGO. DLA MNIE OSOBIŚCIE NIE BYŁO WIELKIM OBURZENIEM TO, ŻE TEN STARY KAWALER PODCIERA SIĘ CHUSTECZKAMI, ALE DAŁO MI TO DO ZASTANOWIENIA, ŻE PEWNIE MA WIELE TAKICH NALECIAŁOŚCI STAREGO KAWALERA Z KTÓRYM POTEM BEDĘ SIĘ MUSIAŁA ZMIERZYĆ. NIE SKRYTYKOWAŁAM GO - TAK JAK WIĘKSZOŚĆ Z WAS MNIE TUTAJ, ALE RACZEJ ZDZIWIŁO ZACHOWANIE, POWIEDZIAŁABYM PEDANTYCZNE, BO PRZECIEŻ KAŻDY WIE, ŻE MĘŻCZYŹNI NIE DBAJĄ O HIGIENĘ MIEJSC INTYMNYCH TAK JAK MY KOBIETY. I OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE PODCIERANIE SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI JEST SPOSOBEM PÓJŚCIA NA ŁATWIZNĘ. A TO I TAK NIE ZAPEWNIA TAK DOKŁADNEJ HIGIENY JAK PODMYCIE SIĘ. NIE MAM W DOMU BIDETU, ALE PODMYCIE SIĘ W UMYWALCE JEST JAK NAJBARDZIEJ NA MIEJSCU. I NIE ROBIĘ TEGO W GOŚCIACH - JAK TO SOBIE KTOŚ TUTAJ WIELE DOPOWIEDZIAŁ. I NIE SIADAM TEŻ DUPĄ NA ZLEW !!! DAJCIE SPOKÓJ ZE SWOJĄ CZYSTOŚCIĄ, BO I TAK WIEM, ŻE BOICIE SIĘ PRZYZNAĆ DO SWOICH WIELU SEKRETÓW. A TO DŁUBIECIE W NOSIE, ALBO ZJADACIE PRZETERMINOWANE JEDZENIE BO SZKODA WAM WYRZUCIĆ. REASUMUJĄC, NIE KRYTYKUJĄ KOŁA CHUSTECZKOWYCH PANIEN, ALE DZIWIĘ SIĘ, ŻE W 21 WIEKU NIE PODMYWACIE SIĘ PO WYPRÓŻNIENIU. PODCIERANIE SIĘ JEST PÓJŚCIEM NA ŁATWIZNĘ. A DUPE ILE RAZY MYJECIE? BO SĄDZĘ, ŻE W TAKIM RAZIE TO PEWNO RAZ I TO W SOBOTĘ. MAJTKI NA LEWNĄ STRONĘ I GRA !!! A CO DO SZCZEGÓŁÓW TO NIE SIADAM NA ZLEW TYLKO PRZY NIM STOJĘ ;P I CZEGO SIĘ TERAZ DOCZEPICIE CHUSTECZKOWE PANNY ?! :P

Gość popierający Ludwik
Popieram. Chusteczkowe panny to panny leniwe! higiena wymaga żywiołu jakim jest woda jak i stosownej determinacji!:classic_cool:

Gość mam dzisiaj pecha[bez log.]
Jednakowoż kończąc teraz wizytę na forum wątek ów skłonił mnie do pewnej refleksji. Uświadomiłam sobie jak dotąd była nieczysta. Odtąd po każdym wypróżnieniu będę myć dokładnie i dogłębnie nie tylko tamte miejsca ale i o ile będzie to możliwe będę myć całe ciało. Będę to robić przy pomocy ciepłej wody gąbki i mydła! Precz z papierem,który w ogóle nie czyści a rozmazuje tylko nieczystości. Będę dziś smagać się biczem za moje dotychczasowe kardynalne błędy w sferze higieny osobistej.:classic_cool:

Gość Ale Ty jesteś!!!!!!!!!!!!!!!
jugo a ja myślę, że autorka właśnie używa samego tylko papieru i teraz jej wstyd i dlatego się tłumaczy przeczytajcie jeszcze raz te dwa zdania: 1.A JA: NO WIESZ...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) NIE UŻYWAM, ALE ZA TO MYJĘ SIĘ W UMYWALCE ewidentnie widać, że umywalkę wymyśliła na poczekaniu, żeby nie wyjść na brudasa którym jest 2.ALE DLA MNIE TO DZIWNE, ŻE 34 LETNI FACET PODCIERA SIĘ CHUSTECZKAMI DLA DZIECI, PRZECIEŻ KAŻDEMU WYSTARCZA PRZECIEŻ ZWYKŁY PAPIER TOALETOWY. każdemu wystarcza - i wszystko jasne Przeczytaj to sobie tępa dzido! Ty wcale nie podmywasz sobie dupy ani wodą ani nawet chusteczkami tylko wymyśliłaś to na poczekaniu jak sama przyznałaś. Dlatego przestań pierdolić jak potłuczona bo brudas jesteś i tyle. A skoro w domu Cie nie nauczyli to się dziw dalej że dla innych to jest normalna sprawa, że po zrobieniu kupy powycierają się chusteczkami. Nie wyjeżdżaj już tutaj z tym, ze się pewnie nie myjemy bo jak widac argument z dupy wzięty żeby tylko coś powiedzieć bo idiotko do kwadratu głupio Ci się zrobiło, że każdy z Ciebie łacha drze. Skąd Ci przyszło do głowy że faceci mniej dbają o swoją strefę intymną niż kobiety? To z kim Ty się zadajesz brudaśnico? chyba z takimi samymi flejami jak Ty! A to, że gość pociera tyłek tymi chusteczkami dodatkowo to wcale nie oznacza że ma ciągłości starego kawalera tumanie niedouczony tylko to że dba o swoją higienę. Poza tym te chusteczki sa przeznaczone właśnie do takich celów. Nie bez powodu wymyślono specjalne do higieny intymnej czy takie do podcierania tyłków dzieci. Są one właśnie po to, żeby w czasie dnia się podetrzeć. Jedynie taki brudas jak Ty może sobie wymyślić że inni stosują je zamiast codziennej kąpieli... cóż... swoją higieną już się popisałas. Spierdalaj w podskokach bo aż żal czytać Twoje bzdety kretynko!!!!!

Gość umywalka only!
Jak to?! Sugerujecie,że autorka nie hołduje tej jakże pięknej,wspaniałej i świeckiej tradycji podmywania pupy "po"!?

Gość gtgtrv
a ty na serioo nie uzywasz? to co ze pisze ze dla dzieci? :O zalosna jestes.

Gość Ale Ty jesteś!!!!!!!!!!!!!!!
Dodam tylko,że ja załatwiam sprawę tylko palcem. Dzięki temu mogę rozpisywać na kafelkach poematy pod wpływem chwili i emocji.:classic_cool:

Gość fdvgfrgfrg
JA MAM CHUSTECZKI I SIE NORMALNIE NIMI PODCIERAM@!!!!!

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
DO ALE TY JESTEŚ!!!!!!!!!!:)A CO? ZAZDROŚCISZ MI ŻE CZYSTĄ PUPĘ MAM BO O NIĄ DBAM:)?

Gość lady gadżet
o to minetki to już na bank nie będzie pani kochana:O

Gość next round 2 KO
chusteczki vs umywalka vol.2part.3 who will winn?:classic_cool::classic_cool:

Gość naaaaaaaaaaa33333333333333
Autorko jak niby dbasz skoro jak sama napisałaś wycierasz się tylko papierem? Hahaha jak widzę się zamotałas w tym co piszesz i ratując swój honor (którego jak widać nie masz) próbujesz ratować sytuację. Zmieniasz zdanie co 5 minut w zależności od tego co ktoś Ci napisze. Własnie dobrze Ci napisała osoba powyżej. Palnęłaś gafę roku i nic tego nie zmieni. Mamy teraz niedomytą "gwiazdkę" kafe :D

Gość jesteś paskud
też używam chusteczek dla dzieci :P są tańsze niż te "specjalistyczne" do higieny intymnej a równie skuteczne i autorko: ich się nie wrzuca do kibla...i nie zapycha się go a do kosza :P i dupa czysta :D wieczorem porządny prysznic ;)

Gość buahahaha
Co za głupia cipa. W jakim facet musiał być szoku jak oczami wyobraźni widział Cie pucującą sobie dupe z gówna w jego umywalce :D Buahahaha leżę :D Ty Kretynko.

Gość gvdgvfdxgfvxdgvxgv
ja po oddaniu stolca podcieram się papierem toaletowym i własnie chusteczkami dla dzieci Dada - sa najtańsze a dobre. I nie mam obsranych gaci, w przeciwieństwie mój mąż, który do prania zawsze mi daje obsrane gacie, ALE ograniczona jesteś

Gość i co? i co?
Autorka zamilkła gdy się połapała że niezła siarę sobie narobiła :D Brudas jesteś i tyle! Każda osoba tutaj śmiejąca się z Ciebie ma rację.

Gość kkkulololi
ja nie uzywam husteczek ani sie ne podmywac, wystarcza papier toa;etowy

Gość jedynie słuszny model
Jesteście Durne. Korzystanie z umywalki po defekacji to jest wyższe stadium higieny osobistej. Należy tylko zachować zasady aseptyki w ramach jakich umywalka powinna być "po"odpowiednio wydezynfekowana. Jeśli wy praktykujecie rozmazywanie kału przy pomocy papieru czy też lepszą ale jednak nadal namiastkową w stosunku do umywalki formę higieny jaką są chusteczki to wasza sprawa. Chusteczki są dobre w podróży i wyjątkowych wariantach takich przy dzieciach małych ale pozatym mycie tylka. Jak tu ktoś się śmieje z cytuje:szorowania tyłka jest ograniczony i tyle! I pamiętajcie! Rodzyny bywają niezwykle zdradzieckie!:classic_cool:

Gość czasem walka ze
świadomości higieny to jak walka z wiatrakami. Ludzie włączcie świadomość kosmiczną i ruszajcie do umywalek:classic_cool::classic_cool:

Gość nieśmiała dziewica orleańska
Popieram autorke, gdyż nic tak nie odświeża jak podmycie wod z mydłem-sama tak praktykuj od lat. Wszelkie intymne płyny to nic innego jak rozwodniony szampon. Chusteczki wcieraj, a nie myj. A sama rzadko też widz u ludzi, żeby używali chusteczki, wic nie bdzcie pseudo czyściochami :)