Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość to niemozliwe to podpuch
oglad robilas tapataczkopota?a czeho szukala? wodki?

Gość Tosz to kopciusz i brudas jest
Ja bym się ze wstydu spaliła, już wolałabym skłamać, że używam te chusteczki niż przyznać się, że w ogóle używam tylko papier. Wstyd na całą wieś !!! Jak tak można w XX w. Pannico niemyta nie zaznasz przyjemności z faceta, łoj nie zaznasz !!!

Gość Ja piernicze jaka laska
to takie dziewczyny istnieją ? Muszę uważać której robię minetkę cholera :x

Gość yxcvbnm
fujjjjjjjjj jak mozna nie umyc dopy po sraniu???????????? nawet turasy i araby p kazdym sraniu dopy myja,gdzie polska cywilizacja? wchodzi sie do autobusu a smrod w srodku jakby sie malpy jebaly, wiadomo z nieumytych dupsk:(

Gość BRZYDZICIE SIĘ TAK
A TAKI KOSZ NA UŻYTE CHUSTECZKI, TAMPONY I PODPASKI TO DOPIERO PO 3 DNIACH WALI W ŁAZIENCE, ŻE WYTRZYMAĆ NIE MOŻNA. TAKI KOSZ TO IDEALNA POŻYWKA DLA BAKTERII Z KTÓRYCH POWSTAJĄ POTEM CHOROBY. TAKI KOSZ POWINNO SIĘ W ŚRODKU MYĆ I DEZYNFEKOWAĆ, A NA PEWNO NIE ROBICIE TEGO ZAŁOŻĘ SIĘ, WIĘC MYCIE PUPY W WANNIE CZY UMYWALCE PO UPRZEDNIM WYTARCIU PAPIEREM - NIE OSRANEJ !!! - JEST JAK NAJBARDZIEJ HIGIENICZNĄ METODĄ DBANIA O SWÓJ TYŁEK. PRZECIEŻ W SZPITALACH PODMYWAJĄ NAWET, A NIE WYCIERAJĄ TYLKO CHUSTECZKAMI. CHUSTECZKI NIE ZABIJAJĄ ZAPACHU PRZECIEŻ. I KTO TUTAJ MĄDRZEJSZY ?!

nie chce mi sie czytac calego topiku ale ja tez uzywam takich chusteczek bo sa nawilzone i czujje sie po prostu czystsza niz po uzyciu zwyklego, 'suchego' papieru toaletowego

Gość Ja jestem z Twixa
nie używajcie chusteczek proszę Was, nie dam rady po Was sprzątać już. :)

Gość Nie jestem taka zła
Uważam, że mycie codziennie dupy to podstawa, bo przecież całe szambo macie w brzuchu, a z dupy zapaszek się wydobywa. Nie umyjcie zębów jeden dzień, a zobaczycie jak będzie Wam walić, a co dopiero z dupy. Z drugiej strony propaguję i stosuję lewatywę, żeby cały to sambo z siebie wydalić, a przy tym i toksyny i zapaszek wypłukać. Bakterie uzupełniam Baktilac do kupienia w aptece. Jestem przy tym szczupła jak modelka :)

Gość giecik
buahahahahaha to ty jestes jakims dziwolągiem ku***.. bo ma chusteczki nawilżające to już musi mieć dziecko ? takie chusteczki to zawsze lepsza higiena tłumoku gdzie ty sie wychowałaś wsioku ? twoj chłopak musiał mieć z ciebie niezły ubaw i zapewne zażenowanie hahahah daj spokój nie pogrążaj się i nie pisz takich durnych tematów

Gość czyścioszka Magda
Ja osobiście używam chusteczek do wycierania butów, ale podmywam sie mydłem w płynie i mam ręczniczek do pupy.

Gość Warszawianka Bożena
Tej autorki też nie rozumiem wcale...chyba jestem tepa :-/

Gość pipeczka mężusia
Ale ja też myje się w umywalce i nawet pisirka mąż tak myje, nie widzę w tym problemu jak Wy!

Gość gość
Jak dla mnie to wielka sciema , popytaj lepiej dokladnie facetow do czego uzywaja tych chusteczek. Podpowiem nie do podcierania pupy a bardziej tego z przodu i to nie po siku :P bo papier sie na tej czesci ciala nieladnie kulkuje i lepi a chusteczki nawizajace sa przyjemne w uzyciu ... ot to cala filozofia. ps moj tez ich uzywa ale po zdjeciu gumki do obmycia i do czyszczenia kasku (doslownie)

Gość pipeczka mężusia
przecież to suchar sprzed 2 lat