Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Millena z 5-cio letnim zwiazki

Jestem ze swoim facetem 5 lat i do glowy by mi nie pszyszlo-lykac, uprawiac anal

Polecane posty

Moj facet mnie szanuje a jak czytam w internecie o czym dziewczyny pisza to WLOSY STAJA DEBA! Branie nasienia na twarz- po co?- łykanie spermy- trzeba nie mieć godności- czy uprawianie sexu analnego- pupa jest za przeproszeniem do SRANIA!- to wszystko w młodym wieku a potem sie dziwia ze nikt nie chce takiego scierwa tknac nawet kijem :-/ KOSZMAR! Dziewczyny szanujcie sie! W Europie i tak jestesmy juz nieszanowane przez polskie "turystki" ktore jezdza za granice i daja za przyslowiowy eurocent.

Nie bardzo też rozumiem, jak podczas całowania można sobie wpychać język do buzi, no po prostu jakiś kosmos!! :-/

Gość serotobnia
ja połykam , spermy na twarz nie lubie , analu nie uprawiam

Gość serotobnia
a na twarz nie lubie , bo moze strzelic w oko .. Co jest mało przyjemne . Wole jak tryska do ust albo inną czesc ciała poza twarzą

Gość ertrfrrrrr
poniża się? autorko tematu - chyba nie zaznałaś nigdy prawdziwego pożądania, takiego do szpiku kości a ponadto nie wiesz co to sprawianie komuś przyjemności jesteś jedną z tych, która nie odczuwa przyjemności z seksu, nie potrafi brać- a także nie potrafi dawać nic od siebie ja pożądam swojego męża tak bardzo, że gdy widzę ten jego wzrok gdy mój język zbliża się do wiadomego miejsca, gdy widzę jak mu przyjemnie gdy to robię- sama doznaję ogromnej przyjemności uwielbiam dawać mu rozkosz, podobnie jak on uwielbia dawać ją mi rozumiem nie lubić czegoś, ale uznać że sperma jest obrzydliwa? to hipokryzja

Gość zapracowana166
podzielam zdanie ertrfrrrrr, prawdziwe porzadanie nie zna granic

Gość proponuję nie odpisywać
ponieważ i tak nie przebijemy Poradnika Namiętnej Pani Domu TVTrwam :classic_cool: 🖐️

Gość ertrfrrrrr
nie chodzi o "nasranie" do ryja ale kobieta pisze w tym stylu - nie bo nie ona uważa, że sperma jest obrzydliwa- tymczasem jej ślina nie jest obrzydliwa albo pozwalać na zwykły stosunek nie jest obrzydliwe? nie wiem, może jej facet się nie myje i stąd kojarzenie spermy z czymś takim jak anal i odchody

Gość kata marii
w slinie człowieka jest 1000 roznych bakterii . Wiec całujac sie dostajemy zestaw nowych bakterii od partnera a od połykania spermy jeszcze nikt nie umarł i nikt nie zachorował . Wiec nie demonizujmy..

Gość Ciekawe co na to sam BUK
:classic_cool:

my z moim facetem lubiemy za np jakies ekscytujace miejsca i w nich uprawiać sex, np w toi-toiu - cudo. polecam!!!

Gość zapracowana166
proszku do prania :) a Twoj facet jak Cie pobudza oralnie tez lyka czesc wydzielin ktore wytwarzasz, nie zastanawiasz sie wtedy czy on czuje ponizenie? :)

Gość kata marii
by zarazuc sie grozna dla zycia chorobą typu hiv nie trzeba połykac spermy wystarczy uprawiac seks bez gumki .. W zasadzie nie ma argumentow przeciw połykaniu Ilu facetow nie lubi seksu oralnego albo połykania ? Zaden sie temu nie oprze .

Gość Ciekawe co na to sam BUK
Dajcie sobie po dupsku i przestancie sie klocic🖐️ JEdni lubia , drudzy nie lubia. Nigdy kurwa nie mozecie normalnie pogadac i uszanowac czyjegos zdania.

co wam do tego co inni robia w sypialni? to kazdego indywidualna sprawa. nie ktorych podniecaja stopy nie ktorych polykanie, ot tyle na ten temat. chociaz jezeli chodzi o anal to faktycznie to troche nie smaczne w sumie nie po to Bog dal nam dupe. no ale jak ktos lubi to nie nam to oceniac niech sie ludzie bawia :)

Gość zapracowana166
własnie, kłocimy sie niepotrzebnie :) niech kazdy robi jak lubi :), sperma nie jest do łykania, penisa miejsce jest w pochwie wiec np kontakt dłoniami z tymi czesciami ciala to wulgaryzm i zboczenie. podsumowywujac: wszystko co jest odstepstwem od standardów to SWINSTWO! haha pozdrawiam i znikam

Millena z 5-cio letnim zwiazki Moj facet mnie szanuje a jak czytam w internecie o czym dziewczyny pisza to WLOSY STAJA DEBA! Branie nasienia na twarz- po co?- łykanie spermy- trzeba nie mieć godności- czy uprawianie sexu analnego- pupa jest za przeproszeniem do SRANIA!- to wszystko w młodym wieku a potem sie dziwia ze nikt nie chce takiego scierwa tknac nawet kijem :-/ KOSZMAR! Dziewczyny szanujcie sie! W Europie i tak jestesmy juz nieszanowane przez polskie "turystki" ktore jezdza za granice i daja za przyslowiowy eurocent. 09:17 [zgłoś do usunięcia] Millena z 5-cio letnim zwiazki Nie bardzo też rozumiem, jak podczas całowania można sobie wpychać język do buzi, no po prostu jakiś kosmos!! :-/ 09:19 [zgłoś do usunięcia] Millena z 5-cio letnim zwiazki haha, bardzo smieszne. Wierzcie mi ale mozna kochac sie zwyczajnie a za to w ronych podniecajacych pozycjach i miejscach. Widze ze wiekszosc osob z tego forum zna tylko 3 pozycje- oral, anal i normalnie. DOUCZCIE SIE TROCHE O SZTUCE UPRAWIANIA SEXU TO BZDURY W STYLU- LYKAM SPERME CZUJE SIE JAK SZMATA- NIE BEDA POTRZEBNE swoimi nudnymi wywodami mozesz karmic swoja babcie. !!!!!! nikt nie bedzie mi mowil co jest dobre a co zle w moim zyciu seksualnym. odnosze wrazenie ze masz 16 lat i malo wiesz.... tyle w temacie

Gość Nie wiem, co masz do sexu
oralnego. Co do analnego, owszem, ale oralny? Poza tym mi by do glowy nie przyszlo ganic kobiety za cos, co robia, ze SWOIMI FACETAMI, jesli obu stronom sie to podoba. A slowa scierwo ktorego nikt nie chce tknac kijem swiadcza tylko o Tobie - ze jestes wrednym chamidlem. p.s. Czy Twoj facet Cie szanuje czy nie okaze sie zapewne za wiele lat

A czy to, ile człowiek jest w stanie sobie wyobrazić, nie świadczy o jego wyobraźni? Nie wiem, po co oceniać i komentować łóżkowe zabawy drugiego człowieka. O ile nikomu spoza to nie szkodzi, niech się bawią jak sobie życzą.

Gość 344444444444
nie widzicie ze to jakas gowniara;] 16 lat i chce pouczac niewie co to mega pozadanie.gada o szacunku jakby dobry sex ze stalympartnerem miał cokolwiek do braku szacunku;] moze ty nie myslalas o polykaniu analu ale zapewniam cie ze twoj facet owszem:) i zebys sie nie zdziwiła jakkiedys ci zaprponuje cos takiego:)

Gość do Miła w dotyku reaktywacja
uprawialas anal na pierwszej lozkowej randce?

Gość anal jest paskudny
to jest okropne

Gość kochasz to się nie brzydzisz
Podobnie z dziećmi: matka nie brzydzi się myć swoje dziecko z kupy, a obce dziecko niekoniecznie myje z takimi uczuciami. I to samo ze wszystkim. Przypadkowy facet to co innego, a naprawdę bliska osoba nigdy nie będzie budzić obrzydzenia. Ciekawe, czy jeśli Wasz mąż np. złamie kręgosłup i będzie trzeba go obsługiwać i np. robić mu lewatywę to będziecie się brzydzić.

Gość mala kokoszka
OMG!!! To nieszanowanie siebie. JA uprawiam normalny sex tak zwany: po bozemu. Moj maz nawet gdybym chciala to by nie pozwolil bo jego zadaniem takie rzeczy mozna wyprawiac z kurwa z burdelu a nie z osoba ktora sie kocha i szanuje. Popieram autorke. FUJ!!