Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Obiecywał Irlandię a dał Białoruś- ludzie giną podobną śmiercią...

Polecane posty

Gość sierpniowy przypominacz szkoln
O ale widzę, że przyszedł Atamna Ryps vel Shatyn... wszystko jasne...

Gość ukradli? nie mieli prawa zmnie
i przestac nabijac kabze zakładom pogrzebowym? od kiedy to legalne działanie nazywa się kradzieżą?

Gość Dziewczyna..
I jeszcze zamierzają ukraść podatki na dzieci! Chodzi o ten zwrot 1200 cos zl rocznie.... kradną ka kazdym kroku i to od najbiedniejszych!

Gość dostane ten link do
wywiadu??????????????????????????????????????????????????????

Gość sierpniowy przypominacz szkoln
i przestac nabijac kabze zakładom pogrzebowym? od kiedy to legalne działanie nazywa się kradzieżą? Od rządów Tuskatki

Gość dostane ten link do
Lider Samoobrony Andrzej Lepper ma w swoim sejfie kilkanaście taśm, które skompromitują PiS i premiera Jarosława Kaczyńskiego - mówią politycy Samoobrony, cytowani przez Życie Warszawy". Janusz Maksymiuk, zaufany człowiek Leppera, mówi, że widział taśmy, ale nie chce zdradzić, co na nich jest. - Jest ich dużo i są dobrze zabezpieczone - mówi jedynie. Samoobrona materiały na PiS zaczęła zbierać po tym, jak Andrzej Lepper został po raz pierwszy wyrzucony z rządu we wrześniu ubiegłego roku. Wówczas zaczęli się do nas zgłaszać ludzie z różnymi materiałami pokazującymi kulisy działania PiS. Do mnie też przyszli dwa razy, ale kazałem wszystko odesłać do centrali - mówi "ŻW" Grzegorz Skwierczyński z Samoobrony. Ujawnienie taśm zapowiedział Andrzej Lepper. Materiały na temat, PiS, na temat premiera będzie można usłyszeć w najbliższym czasie, po zakończeniu mojego leczenia - zapowiada szef Samoobrony. Równocześnie politycy jego partii w nieoficjalnych rozmowach chętnie spekulują o tym, co jest w taśmach, ale zaznaczają, że ich nie słyszeli.

Gość Dziewczyna..
żlobki maja być o 600 % drozsze! czyli nie 200 a 1200 zl! czy to nie kradzież?

Gość to nie kradzierz
kradzieżą jesy działanie nielegalne pozbawiające własności.

Gość Dziewczyna..
No i jakis PO.wiec napisal taka bzdure.... a wy zaraz zaczniecie klaskac.... szkoda slow.... przeciez wiadomo ze byl nie wygodny bo chcial potwierdzic slowa kaczynskiego w sprawie Afery gruntowej!

Gość Ryszard Sobiesiak
A mnie za PO żyje się naprawdę dobrze..

Gość chciał potwierdzić? w wywiadzi
gdzie ten wywiad?

Gość Dziewczyna..
tak, a dlaczego w takim razie zginął dyrektor kancelarii TUSKA? bo wiedzial zbyt wiele o szmuglach TUSKA?

Gość Dziewczyna..
jAKOS JESLI CHODZI O PIS to ludzie jedynie giną z rąk rosjan i powcow.... natomiast reszte WYBIJA PO!

Gość Dziewczyna..
wYWIAD ZOSTAL ODDANY DO PROKURATURY....

Gość dlaczego zginał? nie czytałaś
tego co ustaliła prokuratura?

Gość adsfdfda
jAKOS JESLI CHODZI O PIS to ludzie jedynie giną z rąk rosjan i powcow.... natomiast reszte WYBIJA PO! Byłaś z tym na policji?

Gość no to co z tego że
został oddany prokuraturze? gdzie mogę go przeczytać?

Gość Dziewczyna..
jAK MOGLA USTALIC PROJKURATURA JAK JESZCZE NAWET SLEDZTWO NIE ZOSTALO PRZEPROWADZONE! media mowia to co maja zlecone!

Gość poczekaj na to co powie
prokuratura to się dowiesz. dlaczego nas o to pytasz?

Gość ludziska. co z tym wywiadem
z Lepperem? gdzie on?

Gość Dziewczyna..
Szef Samoobrony, b. wicepremier Andrzej Lepper nie żyje. Został znaleziony martwy w warszawskiej siedzibie partii - poinformował Mariusz Mrozek z zespołu prasowego Komendy Stołecznej Policji. Według policji, która powołuje się na oględziny lekarskie, polityk popełnił samobójstwo. Z naszych ustaleń wynika, że Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego ws. „afery gruntowej. Redakcja „Gazety Polskiej dysponuje dowodami, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego dotyczące „afery gruntowej. Informacje w tej sprawie znajdą się w najbliższym numerze „GP.

Gość Dziewczyna..
Ale za to czytalismy wywiad z dziennikarzem ktory go przekazam prokuraturze! Ma to na tasmach nie tylko na pismie!

Gość Iza Bella
motyw "kłopoty finansowe" to durnym lemingom można wmówić. W przypadku "śmierci samobójczej" przepada ubezpieczenie na życie, chyba, że wyraźnie w umowie ubezpieczenia jest taka klauzula. Chłopi mają to do siebie, że o zabezpieczenie rodziny w wypadku śmierci bardzo dbają. A "kłopoty finansowe" to Lepper miał w 1990 roku i to takie, że wielu ludzi wtedy z sobą skończyło przez imć Balcerowicza. Dziwne, że tego faktu nigdzie się podnosi w "naszych" mendiach. To nie było tak, że chłopek-roztropek se wymyślił, że zostanie watażką. Lepper z takimi jak on, załatwionymi przez Balcerowicza bronili się przed komornikami. Wśród frankowców drugi Lepper się nie znajdzie, a mieszkań komunalnych dla tych przegrańców na pewno nie starczy. I jeszcze jedno, nie znam ani jednego frankowca, który nie byłby lemingiem, czyli głupkiem głosującym na Peło

Gość GDZIE TEN LINK?????
chce przeczytac wywiad z Lepperem.

Gość Iza Bella
Czt Ty nie widzisz? ze TRES WYWIADU jest w GAZECIE??? kUP I PRZECZYTAJ!

Gość Iza Bella
Mi to się raczej wydaje, że jak aktualny rząd nie przegnie za ostro to to będzie w nieskończoność. Nie za bardzo wierzę, że coś się tu morze zmienić, bo mamy strasznie głupie społeczeństwo. A z roku na rok jest coraz głupsze. Wczoraj nawet był skecz z posiedzenia rządu, jak przebrali się w rosyjskie łachy i było, co udało się rządowi rozpierdzielić w Polsce, śmieszne, ale biorąc pod uwagę, że jest prawdziwe to również smutne.

Gość ja chcę przeczytać wywiad
z Lepperem. a nie mamlanie dziennikarzy.

Gość ja chcę przeczytać wywiad
Nie za bardzo wierzę, że coś się tu morze zmienić, bo mamy strasznie głupie społeczeństwo. no widac jakie. z ortografią ma kłopoty:O